Κυριακή 25 Απριλίου 2021

Ο ....η λ ί θ ι ο ς του πλανήτου, θέλει νά ΚΟΨΕΙ την κατανάλωση ....κ ρ έ α τ ο ς κατά 90% στους Αμερικανούς !!!!!!

 



Ο ηλίθιος του πλανήτου, Τζο Μπάϊντεν, στην τηλεδιάσκεψη για την κλιματική αλλαγή με τους παγκόσμιους ηγέτες, ήταν ο μοναδικός που φορούσε μάσκα, προκαλώντας το γέλωτα σε θεσμικό και κοινωνικό επίπεδο. 

Ο παράνομος ξεκούτης του Λευκού Οίκου, είχε και μια άλλη ....φαεινή ιδέα.



Ο Τζο Μπάϊντεν δεσμεύτηκε την Παρασκευή να μειώσει τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα των ΗΠΑ τουλάχιστον κατά 50% έως το 2030. 
Ορισμένες από τις απαιτήσεις για το κλίμα θα σημάνουν μεγάλες αλλαγές για τους Αμερικανούς.

Η Daily Mail ανέφερε στο ρεπορτάζ της:

Οι Αμερικανοί, μπορεί να χρειαστεί να μειώσουν την κατανάλωση κόκκινου κρέατος κατά 90% και να μειώσουν στο μισό την κατανάλωση άλλων τροφίμων ζωικής προέλευσης.

Κάνοντας σταδιακά αυτές τις αλλαγές μέχρι το 2030, θα μπορούσαν να δουν τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου που σχετίζονται με τη διατροφή, να μειώνονται κατά 50%, σύμφωνα με μελέτη του Κέντρου για τα Αειφόρα Συστήματα του Πανεπιστημίου του Μίσιγκαν.

Για να γίνει αυτό, θα χρειαστεί οι Αμερικανοί να καταναλώνουν μόνο περίπου τέσσερα κιλά κόκκινο κρέας ετησίως, ή 0,18 ουγκιές την ημέρα.

Αυτό, ισοδυναμεί με την κατανάλωση περίπου ενός μπιφτεκιού μεσαίου μεγέθους ανά μήνα.

Περισσότερα από τα μισά νέα αυτοκίνητα που αγοράζονται στις Ηνωμένες Πολιτείες θα πρέπει να είναι ηλεκτρικά μέσα στην επόμενη δεκαετία, σύμφωνα με μελέτες.

Η Σχολή Δημόσιας Πολιτικής του Πανεπιστημίου του Μέριλαντ υπολόγισε, ότι το πρασίνισμα των μεταφορών θα υπολογιζόταν περίπου στο ένα τέταρτο του στόχου του Μπάιντεν.

Αυτό, θα σήμαινε, ότι περισσότερο από το 65% των πωλήσεων νέων αυτοκινήτων και SUV και το 10% των πωλήσεων νέων φορτηγών θα έπρεπε να είναι ηλεκτρικά.

Επί του παρόντος, τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα αποτελούν περίπου το 2% των πωλήσεων νέων επιβατικών οχημάτων. 

Το μέσο κόστος ενός νέου ηλεκτρικού οχήματος είναι περίπου 55.000 δολλάρια.

The Flag Report

https://www.triklopodia.gr/%ce%bf-%ce%b7%ce%bb%ce%af%ce%b8%ce%b9%ce%bf%cf%82-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%80%ce%bb%ce%b1%ce%bd%ce%ae%cf%84%ce%b7-%ce%b8%ce%ad%ce%bb%ce%b5%ce%b9-%ce%bd%ce%b1-%ce%ba%cf%8c%cf%88%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%b7/


4 σχόλια:

  1. να μας απαντήσει ο πανίβλακας, από που νομίζει ότι θα φορτίζονται τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα κι αν ξέρει πόση ενέργεια καταναλώνει 1 μόνο για να φουλάρει. επίσης, να μας απαντήσει το βόϊδι αν ξέρει πόσο επικίνδυνες είναι για το περιβάλλον οι μπαταρίες των ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

    χμ...αν κρίνω από τη φωτό, μάλλον βραχυκύκλωσε...δε έχει συνηθίσει να απαντά σε πάνω από μία ερώτηση τον χρόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠOY EINAI H GREENPEACE???????OEO???????????
      .

      «Υπερβόμβα»! Αίτημα για παγκόσμιο Κοινοβούλιο! Οι διεθνιστές ενώνονται και προχωρούν, vid


      .
      https://www.el.gr/nea-taxh/atzenta-2030/ypervomva-aitima-gia-pagkosmio-koi/

      .------------------------------------

      https://www.wethepeoples.org/supporters/

      Οι υπογράφοντες περιλαμβάνουν οργανισμούς, όπως τα ιδρύματα Avaaz, Greenpeace και Open Society (ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ), καθώς και δίκτυα, όπως ο «συνασπισμός για τα Ηνωμένα Έθνη που χρειαζόμαστε», το Forus International, το Together 2030 και το Together First.

      Η καμπάνια καθοδηγείται από το CIVICUS: Παγκόσμια Συμμαχία για την Συμμετοχή των Πολιτών, την Διεθνή Δημοκρατία και την Δημοκρατία Χωρίς Σύνορα. Στην πραγματικότητα όμως, όπως ήδη έχει ανακοινώσει το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, θα πρόκειται για στροφή προς τα αριστερά σε παγκόσμιο επίπεδο (ΕΔΩ).



      AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

      Διαγραφή
    2. νομίζω, ότι είναι γνωστό εδώ και πολλά χρόνια ποιός είναι ο ρόλος των Greenpeace, Avaaz kai Open Society και ποιός τους χρηματοδοτεί.

      Διαγραφή
  2. Ικάνός μου φαίνεται να φτάσει και στο σημείο να μαγειρέυει και τα κόπρ@ν@ του για φάει μιας και θέλει να αποφυγει την κατανάλωση κρέατος.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!