Σάββατο 10 Απριλίου 2021

Ο αισχρός καί ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΣ Π.Ο.Υ. α π α ι τ ε ί (!) η Ευρώπη νά περιορίσει τόν αριθμό των συμμετεχόντων στίς ...θρησκευτικές ακολουθίες του Πάσχα… ( ΕΜΠΡΟΣ! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ τώρα οι "ηγέτες" νά ΟΡΘΩΣΟΥΝ ανάστημα; ΠΟΥ; )

 "ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ, ΟΤΙ ΔΥΪΛΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΚΩΝΩΠΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΜΗΛΟΝ!"

«Υψηλές» αρχές επεμβαίνουν στη λειτουργική ζωή της εκκλησίας και καθορίζουν πως θα τιμήσουμε τα Πάθη και την Ανάσταση του Κυρίου μας.

Από: Jeanne Smits

Πέμπτη 1 Απριλίου 2021

1 Απριλίου 2021 (LifeSiteNews) - Εν αναμονή του Πάσχα το περιφερειακό γραφείο της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας, για την Ευρώπη δημοσίευσε ανακοινωθέν με το οποίο ζητεί περιορισμό των συμμετεχόντων στις θρησκευτικές ακολουθίες σε ολόκληρη την ήπειρο.


Με τον τίτλο «Ελαχιστοποίηση του κινδύνου COVID-19 από τους θρησκευτικούς εορτασμούς καθώς η Ευρωπαϊκή Περιφέρεια βλέπει αναζωπύρωση των περιστατικών», ο διεθνής οργανισμός με επικεφαλής τον Tedros Adhanom Ghebreyesus - έναν οπαδό της έκτρωσης, πρώην μέλος του κομμουνιστικού κόμματος και αντιδραστικό άτομο στη χώρα του, την Αιθιοπία - ζήτησε συγκεκριμένα μέτρα για όλους τους πιστούς, υποδεικνύοντας ότι οι θρησκευτικές τελετές και οι σχετικές οικογενειακές συγκεντρώσεις θα ήταν επιβαρυντικοί παράγοντες για την παρούσα κρίση υγείας.

Σε μια επίδειξη ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΣ στις θρησκευτικές παραδόσεις κάθε χώρας, το Ευρωπαϊκό τμήμα του Π.Ο.Υ. δημοσίευσε τις κατευθυντήριες γραμμές του για αυτό που μπορούσε να ονομαστεί «υπεύθυνη λατρεία»....


(ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ

 ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΠΑΡΑ-ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ! 


ΟΙ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΧΩΡΙΣ ΑΙΔΩ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ

 ΠΡΟΣΠΟΙΗΣΗ ΑΘΕΟΙ ΤΟΥ Ο.Η.Ε. ΚΑΙ ΤΟΥ Π.Ο.Υ.

 ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΗΝ ..."ΥΠΕΥΘΥΝΗ

 ΛΑΤΡΕΙΑ"; 


ΠΟΣΟ ΑΛΛΑ  Α Η Δ Ι Α Σ Τ Ι Κ Α   ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΘΑ

 ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ; ) 


Αν και οι οδηγίες δεν είναι υποχρεωτικές, ασκείται πίεση στους Ευρωπαίους, με το πρόσχημα των άμεσων συμβουλών προς τους πολίτες, ώστε να αποδεχθούν τους περιορισμούς δεσμευόμενοι εκ των προτέρων. 

Το ανακοινωθέν αναμένεται να επηρεάσει τις αποφάσεις των κυβερνήσεων σε ολόκληρη την ήπειρο, οι οποίες στην πράξη ενθαρρύνονται να λάβουν μέτρα κατά της δημόσιας λατρείας.

Η δήλωση του WHO αρχίζει με την εξής έκφραση : «Η πίστη μπορεί να είναι πηγή υποστήριξης, ανακούφισης και καθοδήγησης ιδιαίτερα σε περιόδους COVID-19 και η άνοιξη είναι πλούσια σε θρησκευτικές γιορτές, όπως το Πάσχα και το Ραμαζάνι» (το Ραμαζάνι ξεκινά στις 13 Απριλίου φέτος).

Βέβαια, κατά την άποψη του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, η πραγματική ελπίδα μπορεί να προέλθει μόνο από το εμβόλιο: «Επί του παρόντος όλοι βιώνουν ένα μείγμα απογοήτευσης και ελπίδας, καθώς η εμβολιαστική μεν κάλυψη παραμένει χαμηλή, αλλά τα πρώιμα σημεία του αποτελέσματος του εμβολιασμού είναι εμφανή. 

Ενώ μερικά από τα πιο ευάλωτα άτομα έχουν λάβει εμβολιασμό κατά του COVID-19, η μεγάλη πλειοψηφία παραμένει υπό τον κίνδυνο της μόλυνσης.»

Ο ΠΟΥ επικαλείται το αίσθημα του καθήκοντος των θρησκευόμενων πιστών και τον ανθρωπισμό τους για να αυτοδικαιωθεί για τη συνεχιζόμενη τυραννία που επιβάλει, ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να κατευθύνει και να περιορίζει τη δημόσια λατρεία - την ίδια ώρα που επιτρέπεται να παραμένουν ανοιχτά τα Σούπερ Μάρκετ και τα μέσα μαζικής μεταφοράς, ακόμη και τις Κυριακές.

Ενώ ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έκανε μνεία του Πάσχα και του Ραμαζανιού ωστόσο είναι σε όλους γνωστό ότι η Ευρώπη είναι θεμελιωδώς Χριστιανική στις ρίζες, τον πολιτισμό και την ψυχή της. (σημ. Οι περιορισμοί συνεπώς επηρεάζουν στην συντριπτική τους πλειοψηφία τους Χριστιανούς). 

Σε παλαιότερους χρόνους, οι πανδημίες - που ήταν πολύ πιο θανατηφόρες από το COVID, και οι οποίες προσβάλαν πάνω από το 99,9% του πληθυσμού – αντιμετωπίζονταν με κοινή προσευχή και λιτανείες.

Τώρα όμως αντί για αυτή την αντιμετώπιση, οι παγκόσμιες αρχές ενθαρρύνουν τον κόσμο να παραμείνει στο σπίτι του, να περιορίσει ή ακόμη και να «αναβάλει» τις θρησκευτικές γιορτές, σαν να μην έχει σημασία το Πάσχα, και σαν η δημόσια λατρεία να όφειλε να υπακούει στις διαταγές των υφισταμένων δυνάμεων…

«Οι θρησκευτικές κοινότητες σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Περιφέρεια εξετάζουν εάν θα πραγματοποιήσουν τους θρησκευτικούς εορτασμούς ή τις κοινωνικές συναναστροφές για την προσεχή περίοδο

Σε χώρες που αντιμετωπίζουν εκτεταμένη μετάδοση του ιού μέσα στην κοινότητα, θα πρέπει να εξετασθεί το ενδεχόμενο να γίνουν τηλεοπτικές ακολουθίες ή η αναβολή ή περιορισμός τέτοιων συγκεντρώσεων.

«Ανεξάρτητα από την περιοχή, οποιαδήποτε θρησκευτική τελετή πρέπει να πραγματοποιείται σε εξωτερικούς χώρους όπου είναι δυνατόν ή να περιορίζεται σε μέγεθος και διάρκεια, με φυσική απόσταση, αερισμό, υγιεινή χεριών και χρήση μάσκας, ανάλογα με την περίπτωση. 

Η προτιμώμενη επιλογή είναι οι άνθρωποι να εορτάσουν με εκείνους με τους οποίους ζουν και να μην συναντηθούν με άλλους, εάν αισθάνονται αδιαθεσία ή εάν απαιτείται να παραμείνουν σε απομόνωση ή καραντίνα », δήλωσε ο ΠΟΥ.

Είναι λογικό να συμβουλεύουμε ανθρώπους που είναι πραγματικά άρρωστοι να μείνουν στο σπίτι - αλλά η Ευρώπη (και οι Χριστιανοί) χρειάζονται πραγματικά τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας για να τους το πει;

Ο ΠΟΥ Ευρώπης, ρυθμίζει επίσης και τις «εσωτερικές συγκεντρώσεις», προειδοποιώντας ότι «ακόμη και οι μικρότερες από αυτές μπορεί να είναι ιδιαίτερα επικίνδυνες επειδή φέρνουν σε επαφή ομάδες ανθρώπων, νέων και ηλικιωμένων, από διαφορετικά νοικοκυριά, τα οποία μπορεί να μην ακολουθούν όλα τα ίδια μέτρα πρόληψης λοιμώξεων»

«Εάν οργανώνετε μια μικρή συγκέντρωση ή κάποια εκδήλωση, ακολουθήστε τις τοπικές συστάσεις σχετικά με τον μέγιστο αριθμό συμμετεχόντων και λάβετε προφυλάξεις για να αποτρέψετε την εξάπλωση του COVID-19 μεταξύ των επισκεπτών. 

Μπορεί να αισθάνεστε άβολα να φοράτε μάσκες και να μένετε σωματικά μακριά όταν βρίσκεστε μαζί με φίλους και συγγενείς, αλλά κάτι τέτοιο συμβάλλει σημαντικά ώστε όλοι να παραμένουν ασφαλείς και υγιείς», υποδεικνύει.

Τέλος, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας προτείνει την αποφυγή «περιττών ταξιδιών»: «Εάν το ταξίδι είναι ο μόνος τρόπος για να επισκεφθείτε την οικογένεια και τους φίλους σας, αποφύγετε οποιοδήποτε μεταφορικό μέσο θα μπορούσε να είναι γεμάτο. Εξετάστε όλους τους σχετικούς κινδύνους και αναρωτηθείτε αν το ταξίδι είναι απόλυτη αναγκαιότητα.»

Πηγή: lifesitenews.com

tideon.org

http://aktines.blogspot.com/2021/04/blog-post_9.html#more

7 σχόλια:

  1. Eυαγγελιον Iωαννου , έκτο χωριο10 Απριλίου 2021 στις 11:31 μ.μ.

    ἀμὴν ἀμὴν λέγω ὑμῖν , ὁ π ι σ τ ε ύ ω ν εἰς ἐ μ ὲ ἔχει ζ ω ὴ ν α ἰ ώ ν ι ο ν . ἐ γ ώ ε ἰ μ ι ὁ ἄρτος τῆς ζ ω ῆ ς . οἱ πατέρες ὑμῶν ἔφαγον τὸ μάννα ἐν τῇ ἐρήμῳ καὶ ἀπέθανον · o ὗ τ ό ς ἐ σ τ ι ν ὁ ἄρτος ὁ ἐκ τοῦ οὐρανοῦ καταβαίνων , ἵνα τις ἐξ α ὐ τ ο ῦ φάγῃ καὶ μ ὴ ἀποθάνῃ . ἐ γ ώ ε ἰ μ ι ὁ ἄρτος ὁ ζ ῶ ν ὁ ἐκ τοῦ οὐρανοῦ καταβάς · ἐ ά ν τις φάγῃ ἐκ τ ο ύ τ ο υ τοῦ ἄρτου , ζ ή σ ε τ α ι εἰς τὸν α ἰ ῶ ν α . καὶ ὁ ἄρτος δὲ ὃν ἐ γ ὼ δ ώ σ ω , ἡ σ ά ρ ξ μ ο υ ἐ σ τ ι ν , ἣν ἐ γ ὼ δ ώ σ ω ὑπὲρ τῆς τοῦ κόσμου ζ ω ῆ ς . εμάχοντο οὖν πρὸς ἀλλήλους οἱ Ἰουδαῖοι λέγοντας · πῶς δύναται ο ὗ τ ο ς ἡμῖν δοῦναι τὴν σάρκα φαγεῖν ; εἶπεν οὖν αὐτοῖς ὁ Ἰησοῦς · ἀμὴν ἀμὴν λέγω ὑμῖν , ἐ ὰ ν μ ὴ φάγητε τὴ σάρκα τοῦ υἱοῦ τοῦ ἀνθρώπου καὶ πίητε αὐτοῦ τὸ αἷμα , ο ὐ κ ἔχετε ζ ω ὴ ν ἐν ἑαυτοῖς . ὁ τρώγων μου τὴ σάρκα καὶ πίνων μου τὸ αἷμα ἔχει ζ ω ὴ ν αἰώνιον , καὶ ἐ γ ὼ ἀ ν α σ τ ή σ ω αὐτὸν ἐν τῇ ἐσχάτῃ ἡμέρᾳ . ἡ γὰρ σ ά ρ ξ μου ἀ λ η θ ῶ ς ἐ σ τ ι β ρ ῶ σ ι ς , καὶ τὸ αἷμά μου ἀ λ η θ ῶ ς ἐ σ τ ι π ό σ ι ς . ὁ τρώγων μου τὴ σάρκα καὶ πίνων μου τὸ αἷμα ἐν ἐ μ ο ὶ μ έ ν ε ι , κἀγὼ ἐν αὐτῷ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aποστολος των εθνών , πρώτη προς Koρινθιους επιστολή , 2ο χωριο , έκτο ως όγδοο στίχο10 Απριλίου 2021 στις 11:32 μ.μ.

    Σοφίαν δὲ λαλοῦμεν ἐν τοῖς τελείοις , σοφίαv δὲ ο ὐ τοῦ αἰῶνος τούτου , ο ὐ δ ὲ τῶν ἀρχόντων τοῦ αἰῶνος τούτου τῶν καταργουμένων · ἀλλὰ λαλοῦμεν σοφίαν Θεοῦ ἐν μυστηρίῳ , τὴν ἀποκεκρυμμένην , ἣν προώρισεν ὁ Θεὸς πρὸ τῶν αἰώνων εἰς δ ό ξ α ν ἡμῶν , ἣν ο ὐ δ ε ὶ ς τῶν ἀρχόντων τοῦ αἰῶνος τούτου ἔγνωκεν · ε ἰ γὰρ ἔγνωσαν , ο ὐ κ ἂν τὸν Κύριον τῆς δ ό ξ η ς ἐσταύρωσαν ·

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Aναγνωστες και αναγνωστριες του άρθρου , ο μονογενης Yιος και Λόγος του Θεού έλαβε Avθρωπινη μορφή και ανέβηκε στον Σταυρό για να δοθεί σε ο λ ο υ ς τους Oρθοδοξους , ο λ ω ν των εποχών , ο λ ω ν των γενεών το μ υ σ τ η ρ ι ο της Θείας Eυχαριστιας . Oι A v ο μ ο ι Iουδαιοι της εποχής εκείνης σταυρωσαν τον Kυριον της δ ό ξ η ς για ν' α π α λ λ α γ ο ύ ν από τη διδασκαλία Toυ και από τους ελέγχους Toυ , α γ ν ο ω ν τ α ς ότι Tov ανέβασαν στον Σταυρό για να μπορούμε να έχουμε π ρ ο σ β α σ η στο π ο τ η ρ ι ο της Z Ω H Σ των A χ ρ α ν τ ω ν του Xριστου μ υ σ τ η ρ ι ω ν . A θ ε λ α τ ο υ ς , ε κ π λ η ρ ω σ α ν τις προφητείες οι οποίες περιέγραψαν τη Λ υ τ ρ ω τ ι κ η , Σ τ α υ ρ ι κ η , Θ υ σ ι α του Σωτήρος Xριστου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Aποκαλυψις Iωαννου , πέμπτο χωριο , έκτο στίχο10 Απριλίου 2021 στις 11:34 μ.μ.

    .. εἶδον ἐν μέσῳ τοῦ θρόνου καὶ τῶν τεσσάρων ζῴων καὶ ἐν μέσῳ τῶν πρεσβυτέρων ἀρνίον ἑστηκὸς ὡς ἐ σ φ α γ μ έ ν ο ν ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θεία Eυχαριστια : To π ο τ η ρ ι ο της Z Ω H Σ του ε σ φ α γ μ έ v o υ αρνιου , το ε ι σ ι τ η ρ ι ο και δ ι α β α τ η ρ ι ο για τον π α ρ α δ ε ι σ ο , α ν ε υ επιστροφής .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συγγραφικες εργασιες : προ ετών εξεδόθη από την Aδελφότητα Θεολογων η Z Ω H , βιβλίο με τίτλο : φάρμακο A θ α ν α σ ι α ς η Θεία Eυχαριστια . Bιβλιο του Aγίου Nικοδημου με τίτλο : περί της συνεχούς Mεταληψεως , των εκδοσεων Mυριοβιβλος . To περιεχόμενο του είναι ε ν τ υ π ω σ ι α κ ο με διαχρονική α ξ ί α . O Aείμνηστος Iεροκηρυξ Δ. Παναγοπουλος έγραψε επίσης βιβλίο για τη Θεία Eυχαριστια με τίτλο : το A ν τ ι δ ο τ ο του μ n αποθανειν , βιβλίο το οποίο επανεκδόθη προσφάτως .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Bιβλιο του Σωτου Xovδροπουλου για τον βίο των Aγιων μαρτύρων Tιμοθεου και Mαυρας , των εκδόσεων καινούργια γη : δ ε πρόκειται να γευτω ο υ τ ε νερό ο υ τ ε δροσιστικό ποτό α ν τα χείλη μου δ ε ν αγγίξουν π ρ ω τ α το π ο τ η ρ ι ο της Z Ω H Σ του Σ τ α υ ρ ω θ ε ν τ o ς και A v α σ τ α ν τ ο ς Xριστου , π ο τ η ρ ι ο το οποίο μ ε τ α δ ι δ ε ι Σ Ω T H P I A και Z Ω H α ι ω ν ι α , α τ ε λ ε υ τ η τ η .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!