Τρίτη 13 Απριλίου 2021

Δ Ε Δ Ι Κ Α Σ Μ Ε Ν Α της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ καί ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ –ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Ι Σ Τ Ο Ρ Ι Κ Ε Σ !!!

 

 

 

Ελληνίδες, Έλληνες,

καταπατώντας το Σύνταγμα της Ελλάδος, τις Διεθνείς συνθήκες, την Ελληνική νομολογία, και τις αποφάσεις που έχουν εκδώσει και αποτελούν Δεδικασμένο, το Δικαστήριο της Χάγης και το Πρωτοδικείο Σερρών, κατά της υποχρεωτικής υποβολής των test ανίχνευσης Covid-19.

Επίσης καμώνονται ότι δεν έχουν αντιληφθεί τις αποφάσεις που έχουν εκδώσει Δικαστήρια Ευρωπαϊκών χωρών, όπως της Γαλλίας και του Βελγίου κατά των μέτρων που περιορίζουν τις Ανθρώπινες Ελευθερίες και τα Δικαιώματα του Ανθρώπου.


Αλλά ας κάνουμε μια λεπτομερή καταγραφή και να τα δούμε ένα – ένα.


Καταρχήν :

Σύμφωνα με το Άρθρο 338 του Ν.4512/2018 ΦΕΚ 5/Α/17-1-2018 που λέει ότι:

Οποιαδήποτε απόφαση είναι αντίθετη με τις διατάξεις του Ν.3418/2005 ΦΕΚ 287/Α/28-11-2005, (Κώδικας Ιατρικής Δεοντολογίας) είναι Α Κ Υ Ρ Η.

Άρα την διάταξη του άρθρου 96 του Ν.4790/2021 ΦΕΚ 48/Α/31-03-2021, περί Υποχρεωτικής υποβολής σε διαγνωστικό έλεγχο νόσησης από τον κορωναϊό COVID-19, ……..”ως προϋπόθεση συμμετοχής των μαθητών, φοιτητών, σπουδαστών και καταρτιζόμενων στην εκπαιδευτική διαδικασία, όπου αυτή διενεργείται δια ζώσης, η προηγούμενη διαπίστωση, μετά από διαγνωστικό έλεγχο νόσησης από τον κορωνοϊό COVID-19, ότι οι ανωτέρω δεν έχουν βρεθεί θετικοί σε δοκιμασία διαγνωστικού ελέγχου.”
Μπορούμε πολύ απλά να την πετάξουμε στον κάλαθο των αχρήστων!!!
Βάσει του άρθρου 338 του Ν.4512/2018 είναι Α Κ Υ Ρ Η !!!

Επίσης, σύμφωνα με το άρθρο 16 του Συντάγματος των Ελλήνων δεν υπάρχει καμία προϋπόθεση για την δημόσια και δωρεάν παιδεία.

Στην σύμβαση του Oviedo 1997 (Υπερσυνταγματική – νόμος 2619/1998) στο Άρθρο 2 & το Άρθρο 5,
προβλέπεται ότι: ΔΕΝ μπορεί να επιβληθεί καμία ιατρική πράξη με την δικαιολογία του κοινωνικού συμφέροντος χωρίς να υπάρχει πλήρης και λεπτομερής ενημέρωση και κυρίως ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ του Ανθρώπου.

Η επιβολή χρήσης μάσκας, τεστ, εμβολίου, κλπ αποτελούν ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ σύμφωνα με τον Ν.3418/2005.
ΑΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΜΑΣ!!!

Η παραπάνω σύμβαση και όλοι οι  νόμοι που αποτελούν εφαρμογή του Διεθνούς Δικαίου και των Διεθνών Συμβάσεων υπερισχύουν από τους άλλους νόμους, διατάξεις, ΚΥΑ, αποφάσεις κλπ και συνεπώς καθιστούν κάθε τι αντίθετο προς αυτές ΑΚΥΡΟ και ΠΑΡΑΝΟΜΟ.

Και τα καλύτερα σας το άφησα για το τέλος!
ΤΑ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΑ!!!

Το Δικαστήριο της Χάγης με την ιστορική του απόφαση C/09/6049631 KG ZA 20-1256 της 31ης Δεκεμβρίου 2020,  όπως βλέπεται και στο έγγραφο του Δικαστηρίου της Χάγης, στην υπόθεση  του Ολλανδού δικηγόρου Jeroen Poels με τον καθολικό χαρακτήρα που αυτή έχει σχετικά με την υποχρεωτικότητα των ιατρικών πράξεων και την έλλειψη της ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ εκ μέρους των πολιτών, επέτρεψε στους Ολλανδούς Πολίτες να επιστρέψουν στην πατρίδα τους ΧΩΡΙΣ την διενέργεια του «υποχρεωτικού» rapid test!!! 

Επίσης!

Το Πρωτοδικείο Σερρών με την ιστορική του απόφαση 11/2021 της 5ης Ιανουαρίου 2021, όπως βλέπεται και στο έγγραφο του Πρωτοδικείου Σερρών, που αποτελεί ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ  για την Ελλάδα, οι τότε κατηγορούμενοι,  που είχαν Aρνηθεί να υποβληθούν σε rapid test, Aθωώθηκαν,  για τις πράξεις του άρθρου 1 παράγραφοι 1 και 2 της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου 25/02/20 σε συνδυασμό με την Κ.Υ.Α υπ.αριθμό Δ1α/Γ Ποικ.959/07/01/21.

Υπενθυμίζουμε την υπόθεση αφού και η παραμικρή λεπτομέρεια έχει την σημασία της:

Ένας πατέρας, Νικόλαος Ζέρβας, με τα δύο ενήλικα παιδιά του,  Θεοχάρη Ζέρβα και Ευανθία Ζέρβα, ερχόμενοι από την Βουλγαρία συνελήφθησαν στον συνοριακό σταθμό του Προμαχώνα Σερρών επειδή κατά την είσοδό τους στο Ελληνικό έδαφος αρνήθηκαν να υποβληθούν σε rapid test, όπως είχαν δικαίωμα βάσει του Ελληνικού Συντάγματος και των Διεθνών Συμβάσεων.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας 18 Ιανουαρίου 2021.
Οι Έλληνες πολίτες συνελήφθησαν παρανόμως, και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για απείθεια και παραβίαση των μέτρων για την αποφυγή διασποράς του κοροναϊού.
Και στα τρία μέλη της οικογένειας επιβλήθηκε πρόστιμο €5000,00 στον κάθε ένα, δηλαδή €15000,00 υπέρογκο, δυσβάστακτο και παράλογο πρόστιμο στην τριμελή οικογένεια!!!

Η παράνοια της αστυνομοκρατίας και του κράτους εξουσιαστή και τυράννου των Ελλήνων Πολιτών!!!

Συντάχθηκε Δικογραφία για απείθεια και παραβίαση των μέτρων για την αποφυγή διασποράς του κοροναϊού και τους έστειλαν στο Δικαστήριο… με Αυτόφωρη Διαδικασία… δόθηκε όμως αναβολή για προετοιμασία και η υπόθεση εκδικάστηκε στις 05/02/21 από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Σερρών.

Η απόφαση όμως,  βγήκε Αθωωτική και για τρία μέλη της οικογένειας!!!
Επίσης και για του τρεις, ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ το ΠΑΡΑΛΟΓΟ πρόστιμο των €15000,00!!!

Πάλι για τον ίδιο λόγο όπως και με την οικογένεια του Ολλανδού δικηγόρου:
Την ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ!!!

Επίσης όλος ο «κυβερνητικός» θίασος αγνοεί επίσης ότι:

Στο Βέλγιο: Το πρωτοδικείο των Βρυξελλών διέταξε στις 31 Μαρτίου 2021 το Βελγικό κράτος να επανεξετάσει το νομικό πλαίσιο των μέτρων που έλαβε κατά της υποτιθέμενης «πανδημίας» του Covid-19 εντός 30 ημερών, έπειτα από προσφυγή της Ένωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (LDH)  που είχε καταθέσει στα τέλη Φεβρουαρίου αίτηση για ασφαλιστικά μέτρα αμφισβητώντας τη νομιμότητα της διαχείρισης της υγειονομικής κρίσης μέσω υπουργικών διαταγμάτων. Σκοπός της ενέργειάς της ήταν να διεξαχθεί συζήτηση στο Κοινοβούλιο.

Το Βελγικό κράτος διατάχθηκε από το δικαστήριο να “θέσει τέρμα στην κατάσταση προφανούς παρανομίας που απορρέει από τα περιοριστικά των ελευθεριών και των θεμελιωδών δικαιωμάτων μέτρα”.
Το δικαστήριο των Βρυξελλών έδωσε προθεσμία 30 ημερών στο Βελγικό κράτος  προκειμένου να συμμορφωθεί με την απόφασή του, υπό την απειλή χρηματικών προστίμων €5000,00  για κάθε ημέρα καθυστέρησης.

Στην Γαλλία: Το δικαστήριο του Στρασβούργου, έκρινε ότι η γενική υποχρεωτική μασκοφορία αποτελεί «προσβολή κατά της ελευθερίας»..
Η γαλλική δικαιοσύνη ανακάλεσε, ανέστειλε κατ΄ουσίαν την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020, ένα διάταγμα που επέβαλε την γενικευμένη χρήση της μάσκας σε δεκατρείς πόλεις των περιφερειών
Bas-Rhin, στην Alsace, χαρακτηρίζοντάς την ως «προσβολή κατά της προσωπικής ελευθερίας».
Στην εντολή του, το διοικητικό δικαστήριο του Στρασβούργου αφήνει στη νομαρχία μέχρι τη “Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι” το περιθώριο για να εκδώσει νέο διάταγμα σχετικά με τη χρήση μάσκας στο Στρασβούργο και στις 12 άλλες κύριες πόλεις του Διαμερίσματος .

Μια τέτοια διάταξη «υπονομεύει την ελεύθερη διακίνηση και κυκλοφορία και την προσωπική ελευθερία των ανθρώπων που καλούνται να μετακινούνται» στους οικείους δήμους, επεσήμανε το δικαστήριο.

«Είναι μια νίκη και ικανοποίηση, είναι ακριβώς αυτό που αιτηθήκαμε» την Τρίτη κατά την ακρόαση, είπε στο AFP η Me Marc Jantkowiak, η δικηγόρος των δύο αιτούντων, του ψυχολόγου Vincent Feireisen και του γιατρού Christian Chartier.

Σύμφωνα με την δικηγόρο, αυτή η νομολογία του Στρασβούργου θα μπορούσε «προφανώς να χρησιμοποιηθεί και αλλού στη Γαλλία» από «άτομα που επιθυμούν να αμφισβητήσουν διατάγματα» που απαιτούν τη χρήση μάσκας.

Καταλαβαίνεται λοιπόν ότι όλα εξαρτώνται από εμάς!
Με αγάπη και σεβασμό στον άνθρωπο και πρωτίστως στα ΠΑΙΔΙΑ!

http://scripta---manent.blogspot.com/2021/04/blog-post_13.html


1 σχόλιο:

  1. Παρακαλούμε δημοσιεύστε το σκεπτικό της απόφασης του Πλημμελειοδικείου Σερρών για να δούμε λεπτομέρειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!