Κυριακή 25 Απριλίου 2021

Στόχος τους, ΞΕΚΑΘΑΡΑ, ο απόλυτος "ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΜΟΣ" των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, μέ Ψ Ε Υ Δ Ε Σ Τ Α Τ Ο Υ Σ ισχυρισμούς!.....

 Fake climate change WARNING issued by IEA, blaming post-Covid re-opening of small and medium-sized businesses for 5% spike in CO2 emissions


Η Διεθνής Υπηρεσία Ενέργειας εξέδωσε μια ψευδή προειδοποίηση για την κλιματική αλλαγή και κατηγορεί τις ...μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις (!) για την αύξηση των εκπομπών διοξειδίου κατά 5%, μετά το άνοιγμα της αγοράς.

Το καινούργιο αφήγημα, αφού η απάτη με τον κόβιντ γίνεται όλο και πιο αντιληπτή, είναι η κλιματική αλλαγή.

"Θεωρήστε τον εαυτό σας ότι έχετε προειδοποιηθεί επαρκώς, μείνετε κλειδωμένοι, φορέστε την ασφυκτική αυτή μάσκα όλη την ημέρα, χρεωκοπήστε και πεθάνετε στην πείνα, ή αντιμετωπίστε την οργή μιας Γης που βράζει." 

Όπως ανέφερε το ΙΕΑ βρισκόμαστε υπό "αυστηρή προειδοποίηση", επειδή "μετά τον κόβιντ και από τότε που ανοίξαμε τις επιχειρήσεις, οι πολίτες προκαλούν αύξηση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα κατά 5%." και συνεχίζει λέγοντας ότι το άνοιγμα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων είναι "κάθε άλλο παρά βιώσιμο" για το κλίμα.

Το αφήγημα στοχεύει στην καταστροφή των μικρομεσαίων επιχειρήσεων προς όφελος των μεγάλων εταιρειών και κολοσσών, στην ενοχοποίηση του άνθρακα και των ορυκτών καυσίμων και την προώθηση της μεγάλης απάτης, που ονομάζεται πράσινη ενέργεια. το άρθρο αναφέρει ενδεικτικά την περίπτωση 50 εταιρειών πράσινης ενέργειας που χρηματοδοτήθηκαν επί Ομπάμια και έχουν ήδη χρεωκοπήσει (Evergreen Solar, Beacon Power, Solyndra, Spectra Watt etc.)

2 σχόλια:

  1. να τα μας!!!

    Humanity on ‘Verge of the Abyss,’ New Report Warns

    https://childrenshealthdefense.org/defender/humanity-verge-of-abyss-climate-crisis/?utm_source=salsa&eType=EmailBlastContent&eId=56b3ffa2-bcb2-4e52-837a-85c0043a45f9

    "η ανθρωπότητα βρίσκεται στο χείλος της αβύσσου"
    η παγκόσμια μετεωρολογική οργάνωση "State of the Global Climate" (η κατάσταση του (εγ)κλί(ή)ματος παγκοσμίως) σε πρόσφατη έκθεσή της, αναφέρει ότι η κλιματική κρίση ωθεί τον πλανήτη να πλησιάσει επικίνδυνα στο όριο αύξησης της παγκόσμιας θερμοκρασίας των 1.5 βαθμών Κελσίου.
    - - -
    ο γ.γ. του ΟΗΕ antónio guterres προειδοποίησε τη Δευτέρα ότι η ανθρωπότητα βρίσκεται "στο χείλος της αβύσσου"😬😱🥶, καθώς η κλιματική κρίση φέρνει τον πλανήτη "επικίνδυνα κοντά" στο όριο αύξησης της θερμοκρασίας κατά 1.5 βαθμούς Κελσίου.

    ο guterres μετέφερε το δυσοίωνο αυτό μήνυμα, λέγοντας ότι "θα πρέπει να μας ανησυχήσει όλους", κατά την έναρξη της παρουσίασης της έκθεσης "η Κατάσταση του Κλίματος Παγκοσμίως", της Παγκόσμιας Μετεωρολογικής Οργάνωσης (WMΟ).

    το 2020 ήταν ένα από τα τρία θερμότερα έτη, αγγίζοντας τους 1.2 βαθμούς Κελσίου πάνω από την προβιομηχανική εποχή.
    επιπλέον, παρά τους εγκλεισμούς και τις απαγορεύσεις που είχαμε το 2020, και που σχετίζονταν με την "πανδημία", οι συγκεντρώσεις των αερίων του φαινομένου του θερμοκηπίου, δηλ. διοξείδιο του άνθρακα, μεθάνιο (πάνε οι αγελάδες!) και υποξείδιο του αζώτου συνέχισαν να αυξάνουν.

    ταυτόχρονα, οι πλημμύρες που έπληξαν πολλά τμήματα της Αφρικής, οι φωτιές δασών στη Βόρεια Αμερική (Καλιφόρνια, Κολοράντο), η ξηρασία που έπληξε τη Νότια Αμερική, η οξίνιση και αποξυγόνωση των ωκεανών, μαζί με την ελάττωση του Αρκτικού πάγου, έχουν επιβαρύνει σοβαρά το παγκόσμιο κλίμα.

    (και τώρα η (αναμενόμενη) βόμβα)

    ο guterres προτείνει ότι η ανθρωπότητα πρέπει να επιστρέψει σε μια προβιομηχανική κατάσταση όσον αφορά στα επίπεδα θερμοκρασίας. πως θα γίνει αυτό;
    μα "απλούστατα", το 2021 θα πρέπει να γίνει "έτος δράσης" και τα επόμενα 10 χρόνια μια δεκαετία "αναμόρφωσης" (μεταμόρφωσης, συμμόρφωσης και παραμόρφωσης) και καλεί τις κυβερνήσεις να σταματήσουν να επιδοτούν τα ορυκτά καύσιμα και να στραφούν στην (ξοφλημένη και πολλά αμαρτωλή) πράσινη ενέργεια (!!!!!!!!!!!!)

    συμπέρασμα 1ο: προσδεθείτε! αρχίζει χειρότερη απάτη.
    συμπέρασμα 2ο: αποχαιρέτα το αυτοκίνητο που χάνεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σημείωση ενός αφελούς: ο κυρ guterres ξέχασε μόνο να μας πει την άποψή του για τους αεροψεκασμούς και το HAARP. θα θέλαμε κάποιο σχόλιό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!