Σάββατο 10 Απριλίου 2021

«Μόλις ἡ ἀ γ έ λ η ἀποδεχθεῖ τόν ΒΙΑΙΟ ἀ ν α γ κ α σ τ ι κ ό ἐμβολιασμό, τό ....παιχνίδι τελείωσε ! »

 

φωτό ἀπό ἐδῶ

«Μόλις ἡ ἀγέλη  (σ.Π. ἐννοεῖ τήν ἀνθρωπότητα) ἀποδεχθεῖ τόν βίαιο, ἀναγκαστικό ἐμβολιασμό, τό παιχνίδι τελείωσε ! 

Θά ἀποδεχθοῦν ὁτιδήποτε-ἐξαναγκαστικός δότης αἵματος καί ὁργάνων- γιά τό «κοινό καλό».  

Μποροῦμε νά μετατρέψουμε γεννετικά τά παιδιά καί νά τούς στειρώσουμε- γιά τό «κοινο καλό».

Ἐλέγχεις τό μυαλό τοῦ προβάτου, ἐλέγχεις ὅλη τήν ἀγέλη.

Οἱ κατασκευαστές ἐμβολίων μποροῦν νά κερδίσουν δισεκατομμύρια καί κάποιοι ἀπό ἐσᾶς, σ᾿αὐτή τήν αἴθουσα εἶναι ἐπενδυτές. 

Εἶναι ἕνα μεγάλο «κέρδος καί τῶν δύο πλευρῶν» ! 

Ἀποπληθαίνουμε τήν ἀγέλη καί ἡ ἀγέλη μᾶς πληρώνει γιά τίς ὑπηρεσίες ἐξολοθρεύσεως. 

Τώρα, τί ἔχει τό μενοῦ, χά; !»  

Χένρυ Κἰσσινγκερ 

Ἀπό ὁμιλία του στόν Παγκόσμιο Ὀργανισμό Ὑγείας, Συμβούλιο Εὐγονιστῶν25η Φεβρουαρίου 2009. 

Ἐν τάξει ; 

Ὅλα καλά; 

Πῶς τό βλέπετε πού τό ἔχουν κανονισμένο, 12χρόνια πρίν,  αὐτό πού σήμερα βιώνουμε; 

Παρατηρώντας ὅλον αὐτό τόν κόσμο νά τρέχῃ μ᾿ἀγωνία νά πάρῃ τά τέστ ἀπό τά φαρμακεῖα, νά ἀδημονῇ γιά τό πότε θά ἐμβολιαστῇ... 

Ἴσως, λέω ἴσως, εἶναι ἀργά γιά τήν ὅποια ἀντίδρασιν...

Ἡ Πελασγική

http://sxolianews.blogspot.com/2021/04/blog-post_19.html

22 σχόλια:

  1. 9-year-old twins first participants in Pfizer vaccine trial for children
    https://www.clickondetroit.com/health/2021/04/08/9-year-old-twins-first-participants-in-pfizer-vaccine-trial-for-children/
    η πρώτη φάση εμβολιασμού παιδιών γίνεται για να αξιολογήσει την αποτελεσματικότητα των εμβολίων σε παιδιά και για να καθοριστεί ποια θα είναι η σωστή δόση που θα χορηγηθεί στην επόμενη φάση των δοκιμών.
    εννιάχρονα δίδυμα τα πρώτα παιδιά που εμβολιάζονται πειραματικά με το εμβόλιο της Pfizer. κι οι δυο γονείς γιατροί (και πλήρως εμβολιασμένοι). σύντομα οι Pfizer θα ξεκινήσει δοκιμαστικούς εμβολισμούς σε παιδιά 6 μηνών!!!
    σύμφωνα με άλλο άρθρο τα δυο κοριτσάκια "αποφάσισαν από μόνα (;;;) τους να εμβολιαστούν εθελοντικά, αφότου οι (πυροβολημένοι και εγκληματίες) γονείς τους εξήγησαν επαρκώς τα οφέλη (;;;;;) τονίζοντας ότι ήταν ευκαιρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Former Pfizer scientist warns that governments and pharmaceutical companies will continue to deceive and enslave people before killing them off
    https://www.naturalnews.com/2021-04-09-scientist-warns-governments-pharma-will-continue-deceive.html

    ο δρ. Michael Yeadon, πρώην Αντιπρόεδρος της Pfizer και επικεφαλής επιστήμονας στις αλλεργίες και τις αναπνευστικές νόσους, επανέρχεται με μία συνέντευξη στο LifeSiteNews.

    ο δρ. Yeadon μας προειδοποιεί ότι οι κυβερνήσεις θα συνεχίσουν να εξαπατούν τον πληθυσμό και να διασπείρουν ψεύδη σχετικά με τη διάδοση, τον κίνδυνο και τη διάγνωση των μεταδοτικών ασθενειών. κατά τη διάρκεια του κορονοϊού, η κυβερνήσεις διατήρησαν την απάτη και τον αυταρχισμό τους, με στόχο τον έλεγχο, τη διάκριση, την καταπίεση, την παρενόχληση, τη διαίρεση και την απομόνωση των ατόμων, κάνοντας διακρίσεις όταν επέβαλαν τα λόκνταουν, επιβάλλοντας μάσκες, τεστ και άλλες ιατρικές εντολές, φυλακίζοντας εσφαλμένα τον κόσμο και στερώντας του τις πολιτικές ελευθερίες.
    αυτός ο αυταρχισμός, που δεν υπόκειται στον νόμο, προετοιμάζει το έδαφος για τις κυβερνήσεις και τις φαρμακευτικές εταιρείες να υποδουλώσουν τους ανθρώπους, να τους σκοτώνουν και να καλύπτουν το έγκλημά τους.

    (συνεχίζεται)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. -2-

    Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΤΥΡΑΝΝΙΑ ΠΟΥ ΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ

    στην αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε ο Δρ. Yeadon στο LifeSiteNews, είπε "Κοιτάξτε έξω από το παράθυρο και σκεφτείτε "γιατί η κυβέρνησή μου μου λέει ψέματα για κάτι τόσο θεμελιώδες;" "Γιατί πιστεύω ότι πρόκειται να σας σκοτώσουν χρησιμοποιώντας αυτή τη μέθοδο. Πρόκειται να σκοτώσουν εσάς και την οικογένειά σας."
    ο δρ. Yeadon πέρασε 32 χρόνια στη φαρμακευτική βιομηχανία ως επικεφαλής ερευνών για νέα φάρμακα, και γνωρίζει πως η Pfizer και οι άλλες φαρμακευτικές χειραγωγούν, εξαναγκάζουν και ελέγχουν ΜΜΕ και κυβερνήσεις ώστε ουσιαστικά να σακατέψουν τους ανθρώπους για χάρη του κέρδους.

    κατα τη διάρκεια του σκανδάλου του covid-19 δεκάδες κυβερνήσεις συμφώνησαν από κοινού να προωθήσουν τα ίδια ψεύδη περί "ασυμπτωματικής μετάδοσης", επιχείρημα που έχει ερευνηθεί και καταρριφθή από επιστήμονες σε ολόκληρο τον κόσμο. 
    ωστόσο, όλες οι αυταρχικές πολιτικές και οι νόμοι που θεσπίστηκαν βασίζονται στο να πείσουν τις μάζες ότι αυτό το ψέμα είναι αληθινό.
    αυτή η συνομωσία είναι τόσο ισχυρή που έχει στερήσει τα ανθρώπινα δικαιώματα και απειλεί υπάρχοντα ιατρικά δικαιώματα, όπως συγκατάθεση μετά από ενημέρωση, αυτονομία του σώματος, ιατρικό απόρρητο, ιατρική διάκριση, δέουσες διαδικασίες και βασικές πολιτικές ελευθερίες.

    o dr.  Yeadon αναφέρθηκε και στην πιο πρόσφατη προπαγάνδα και τυραννία γύρω από το σκάνδαλο του covid-19, συμπεριλαμβανομένης της τρομοκράτησης περί νέων μεταλλάξεων covid, μιας τακτικής φόβου, η οποία επικοινωνείται για να δικαιολογήσει την ανάγκη για νέα λόκνταουν και ταξιδιωτικές απαγορεύσεις.

    επίσης, τάχθηκε εναντια στα διαβατήρια εμβολιασμών, ενός ψηφιακού συστήματος παρακολούθησης και εντοπισμού που χρησιμοποιεί κωδικούς QR για να χορηγήσει άδεια, ώστε μόνο οι εμβολιασμένοι να είναι ελεύθεροι στην κοινωνία.

    είπε ότι αυτές οι αυταρχικές, καταναγκαστικές και ρατσιστικές διαδικασίες εμβολιασμού, θα οδηγούσαν την ανθρωπότητα σε ένα μονοπάτι δουλείας, που θα ξεπερνούσε κατά πολύ τις σφαγές του 20 αιώνα.

    η άφιξη αυτών των νέων μεταλλάξεων παρέχει την ευκαιρία στις φαρμακευτικές εταιρείες να συνεχίσουν να αναπτύσσουν ενισχυτικά εμβόλια mRNA.
    υπό το σύστημα Διαβατηρίων Εμβολιασμού, οι φαρμακευτικές εταιρείες θα απαιτήσουν τη διαρκή συμμόρφωση σε νέα ενισχυτικά του εμβολίου και αναμνηστικούς εμβολιασμούς με mRNA, ώστε να μπορούν οι άνθρωποι να συμμετέχουν στην κοινωνία.

    αυτό το επίπεδο απολυταρχίας κατατάσσεται στην κατηγορία των εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας, ιδιαίτερα όταν η πειραματική τεχνολογία ενέχει κινδύνους που αναπόφευκτα προκαλούν βλάβες και σκοτώνουν ανθρώπους.
    (βλ. σχετική έρευνα για τη Pfizer που αποδείχθηκε ότι όλες οι μελέτες που εκπονούσε για εμβόλια ήταν απάτη: Pfizer’s vaccine studies are based on FRAUD and put lives in danger, warns former Pfizer vice president.)

    (συνεχίζεται)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. -3-

    Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ΦΑΣΙΣΜΟ

    ο δρ. Yeadon λέει ότιι ο κόσμος βρίσκεται σε επικίνδυνο έδαφος καθώς όλα τα ΜΜΕ και οι τεχνολογικοί κολοσσοί προωθούν την ίδια προπαγάνδα, όσον αφορά στο σκάνδαλο covid-19, λογοκρίνοντας την αλήθεια και κανοντας πλύση εγκεφάλου στις μάζες διαδίδοντας περισσότερα ψέματα.

    εταιρείες όπως η Pfizer, Moderna, Johnson and Johnson λαμβάνουν έγκριση από τον Αμερικανικό FDA και τον Ευρωπαϊκό ΕΜΑ να παρασκευάσουν δισεκατομμύρια ενισχυτικά εμβόλια τα οποία επίσης θα εγκριθούν για χρήση έκτακτης ανάγκης και θα προωθηθούν στο παγκόσμιο εργαστήριο  όπου τα πειραματόζωα θα είμαστε εμείς.

    σύμφωνα με το παράλογο αυτό προηγούμενο που θα έχει δημιουργηθεί, δεν θα απαιτείται από τις φαρμακευτικές εταιρείες να διεξάγουν κλινικές μελέτες για την ασφάλεια των φαρμάκων και θα μπορούν δια της βίας να πειραματίζονται και να ασκούν κατάχρηση εις βάρος του πληθυσμού με νέες εκστρατείες εμβολιασμού και μέσω της μόνιμης ανάγκης για διαβατήρια εμβολιασμού και συστημάτων παρακολούθησης.

    ο Yeadon προειδοποιεί ότι αυτή η καινούργια επιστημονική δικτατορία θα είναι σε θέση να προωθεί ανεξέλγκτα εμβόλια και τα θύματα δεν θα έχουν δικαίωμα προσφυγής όταν θα υφίστανται βλάβες ή θα πεθαίνουν, καθώς οι εταιρείες εμβολίων έχουν συμβόλαια με τις κυβερνήσεις, ώστε να μη διώκονται ποινικά.

    αυτό θα επιτρέψει στην φαρμακοβιομηχανία και τον ιατρικό φασισμό να κυκλοφορήσουν καινούργιες σειρές εμβολίων mRNA, τα οποία θα καταλήξουν κατευθείαν στα μπράτσα εκατοντάδων εκατομμυρίων ανθρώπων, εισάγοντας μια περιττή γενετική ακολουθία, που δεν είναι ούτε απαραίτητη ούτε δικαιολογημένη.

    ο Yeadon κλείνει καλώντας όλους να "πολεμήσουμε σαν τρελοί ώστε να μην περάσει ποτέ αυτό". γιατί αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα εισαγάγει ένα σύστημα δουλείας και καταπίεσης, έναν μόνιμο ιατρικό φασισμό και μια γενοκτονία που μπροστά τους τα εγκλήματα των Στάλιν, Μάο και Χίτλερ θα ωχριούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Tyrant Mark Zuckerberg to SHAME unvaccinated people on Facebook by publicly labeling them

    https://www.naturalnews.com/2021-04-09-tyrant-zuckerberg-shame-unvaccinated-facebook-publicly-labeling.html

    εσείς έχετε ακόμη fb;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και μόνο που αποκαλούν "αγέλη" (η λέξη αναφέρεται ΜΟΝΟ στα άλογα ΖΩΑ, ή σε όσους συμπεριφέρονται σαν ζώα) τους ανθρώπους, καταλαβαίνετε τα υπόλοιπα.

    ΔΕΝ ντρέπεστε βρε, να αποκαλείτε "αγέλη" (ζώων) τους λογικούς ανθρώπους;

    Δείτε την ερμηνεία της λέξης "αγέλη", στο επίσημο λεξικό του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης:

    https://www.greek-language.gr/greekLang/modern_greek/tools/lexica/triantafyllides/search.html?lq=αγέλη&dq=

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πιο ακριβής απόδοση της λέξης herd στην ελληνική νομίζω ότι είναι το .... κοπάδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για αυτό βιάζονται μπάς και προλαβουν να κοπαδοποιήσουν τον πλανήτη.Έλα όμως που δεν ήρθε ακόμα το πλήρωμα του χρόνου γιατι άλλα σχέδια έχει ο αληθινός Θεός.Όλοι αυτοί οι εκφραστές του μυστηρίου τις ανομίας θα υποστούν την γέενα του πυρός και ότι έχουν σχεδιάσει θα χαλαστούν γρήγορα όπως χαλάει ο ιστός τις αράχνης.
    Πίστη δυνατή και αληθινή μετάνοια χρειάζεται από εμάς τους ορθοδόξους για να επιταχυνθεί η εξολόθρευση τις διαβολικής νέας αταξίας πραγμάτων.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. τετοια εκδήλωση δεν έγινε ποτε απο τον ΠΟΥ το 2009 και κατα συνεπεια δεν εκφωνήθηκε τετοια ομιλια .. εινια χονδροειδώς ψευδής ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να μαγνητοφωνήσω εκείνη την είδηση. Την ακούσαμε, όμως, μαζί με την παπαδιά μου, δεν ήμουν μόνος για να πει κανείς ότι είχα παραισθήσεις. Τρίβαμε τα αυτιά μας και λέγαμε: Είναι δυνατόν να μιλούν έτσι απροκάλυπτα για την Ελλάδα και την πορεία της; Όταν επροπηλακίσθη ο καθηγητής ο Χρήστος ο Γιανναράς, διότι τόλμησε να το γράψει στην "Καθημερινή", θυμήθηκα τι είχα ακούσει τον Σεπτέμβριο του 1974 στο Μόναχο από τον Παύλο τον Μπακογιάννη…


      http://imeroviglio.blogspot.com/2010/09/16.html

      Διαγραφή
  10. ΕΛΑ ΦΩΤΙΕ ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΧΟΝΔΡΟΕΙΔΗ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΦΕΙΣ Χένρυ Κίσινγκερ: 16 χρόνια μετά..βγαίνει σωστός
    Το 1997, στο περιοδικο Νέμεσις δημοσιεύτηκε μια υποτιθέμενη δήλωση που ο Κίσινγκερ έκανε το 1994 σε μια συνάντηση υψηλά ισταμένων σε ένα ξενοδοχείο της Ουάσινγκτον. Η πηγή της ήταν άρθρο της Turkish Daily News. Η διαβόητη δήλωση ήταν:

    "Ο λαός των Γκρεκών είναι αναρχικός και δύσκολος να τιθασευθή. Γι' αυτό πρέπει να τον χτυπήσουμε βαθιά στις πολιτιστικές του ρίζες. Τότε ίσως αναγκασθή να συμμορφωθή. Εννοώ να πλήξουμε τη γλώσσα του, την θρησκεία του, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε την δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, ώστε να μην μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, στην Ανατολική Μεσόγειο και στη Μέση Ανατολή, σε όλη αυτή την.. νευραλγική περιοχή στρατηγικής σημασίας για μας."

    Το απόσπασμα αυτό παρότι δημοσιεύτηκε και στον Οικονομικό Ταχυδρόμο και στην Αυριανή, αμφισβητήθηκε. Ο Γιάννης Μαρίνος του Οικονομικού Ταχυδρόμου επικοινώνησε με τον Κίσσινγκερ, ο οποίος έστειλε επιστολή διάψευσης (Αλίμονο τι άλλο μπορούσε να κάμει λέμε εμείς;) στο περιοδικό καθώς και στην Turkish Daily News. Η διάψευση δημοσιεύθηκε στα Πολιτικά Θέματα

    Σκεφτείτε τώρα όλα αυτα με βάση την σημερινή κατάσταση.

    Χτυπούν την γλώσσα: Εδώ και χρόνια έχει εισβάλει η αμερικάνικη γλώσσα στην δική μας.
    ok-bye-hello κλπ.

    Χτυπούν τον Ελληνισμό: Ο ρυθμός των μεταναστών αυξήθηκε τα τελευταία χρόνια με αποτέλεσμα σε μερικές περιοχές να μιλάμε για μειονότητες Ελλήνων.

    Χτυπούν την θρησκεία : Μουσουλμάνοι Βουλευτές-Δήμαρχοι

    Ιστορία-Έθιμα: Αλήθεια..πόσοι στολίζουν καράβι τα Χριστούγεννα?
    Τι ακριβώς συμβαίνει με τα αγάλματα του Παρθενώνα?Για σκεφτείτε και άλλα....


    Αξίζει να διαβάσετε τι λέει για το συγκεκριμένο θέμα ο π Γεώργιος Μεταλληνός

    Φαίνεται, ότι ο π.Μεταλληνός έχει ακούσει και την ομιλία αυτούσια, στα αγγλικά, όπως έχει δηλώσει κι αλλού... φιλοξενούμενος στην εκπομπή του Αντώνη Ζησιμάτου
    «Με Αποψη» στις 30 Ιουνίου 2003. Ο πατήρ Μεταλληνός είπε.....
    «Εσπούδαζα στην Γερμανία οταν ο Kissinger έδωσε αυτήν την ομιλία. Ητανε 1974 και άκουγα την ελληνική εκπομπή του μακαρίτη Παύλου Μπακογιάννη απο το Μόναχο. Η ομιλία γινότανε στα αγγλικά που ακούγονταν στο βάθος και με ελληνική μεταγλώτισση. Μιλάω (πατήρ Μεταλληνός) αγγλικά και μπορώ να σας πώ με απόλυτη βεβαιότητα ότι ο Kissinger έκανε αυτές τις δηλώσεις γιατί τον άκουσα να τις κάνει».......

    Εν τω μεταξύ, μια που μιλάμε περί συνομωσιών και συμπαιγνιών, είναι γεγονός, ότι ο π.Μεταλληνός -και να το μάθουν ορισμένοι αυτό- έχει πει, ότι ο ΊΔΙΟΣ το 1974 άκουσε από τον Παύλο Μπακογιάννη στο ραδιόφωνο -όταν ήταν στην Γερμανία- , ότι ο Κίσσινγκερ είπε τον γνωστό αυτό λόγο. Ιδού τι δήλωσε πρόσφατα σε κάποια (εθνικιστική) εφημερίδα που του ζήτησε συνέντευξι:
    Από το 1974 έχω ακούσει την φράση του Κίσσινγκερ!

    Λένε πολλοί ότι η περιφημη φράση του Χένρυ Κίσσινγκερ για την ανάγκη να πληγεί ο Ελληνισμός στις πολιτιστικές του ρίζες είναι εφεύρημα των Ελλήνων Εθνικιστών, ότι ουδέποτε ελέχθη, ότι ο ίδιος ο Κίσσινγκερ την έχει διαψεύσει και άλλα τέτοια. Εσείς τι πιστεύετε;Στις αρχές Σεπτεμβρίου 1974, λίγους μήνες μετά την Μεταπολίτευση, ήμουν στην Γερμανία και όπως κάθε βράδυ 8.20 με 9 μ.μ. άκουγα το ραδιοφωνικό πρόγραμμα του Μονάχου για τους Έλληνες. Το πρόγραμμα αυτό (που δεν είχε καμμία σχέση με την Ντόϋτσε Βέλλε) το διήυθυνε ο μακαρίτης Παύλος Μπακογιάννης. Ακουσα λοιπόν, ότι "χθες ο κ. Κίσσινγκερ στο Εμποροβιομηχανικό επιμελητήριο της Νέας Υόρκης είπε αυτά κι αυτά"!

    Από το 1974 στο Μόναχο έχω ακούσει την φράση του Κίσσινγκερ, που κάποιοι σήμερα αμφισβητούν.
    Κι ήσαν ακριβώς οι λέξεις που περιλαμβάνονται στην πασίγνωστη σήμερα ως φράση του Κισσινγκερ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αχ Πάτερ μου συγχωρέστε με .. με όλο τό σεβασμό στήν Ιερωσύνη σας και αυτή η δήλωσις που φέρεται νά είπε ο διαβόητος Χένρι Κίσινγκερ δέν έλεχθη Γνώριζα τόν πατερα Γεώργιο Μεταλληνό προσωπικώς , δεν μπορώ να εξηγήσω την μαρτυρία του που τέλος πάντως ήτο έμμεση ( διά του + Παύλου Μπακογιάννη) άρα ελέγχεται.
    Δείτε παρακαλώ εδώ http://www.pheidias.gr/2008/01/castlereagh.html καί εδώ
    https://sarantakos.wordpress.com/2009/11/12/kisinger1/
    και εδώ
    https://sarantakos.wordpress.com/2010/03/22/kisinger2/.
    Τηρουμένων τών αναλογιών "γνώσεσθε τήν Αλήθεια ..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. '''ΑΝΑΨΕ ΕΣΥ ΤΗΝ ΧΑΝΟΥΚΑ ΝΑ ΑΝΑΨΩ ΕΓΩ ΤΟΝ ΜΠΑΦΟ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΑΠ' ΤΟΝ ΠΙΚΡΟ ΤΟΥ ΤΑΦΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΛΟΓΙΑ ΚΡΥΦΑ,ΜΑΥΡΑ,ΞΕΨΥΧΗΣΜΕΝΑ ,ΤΟΥ HENRY ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΤΟΙΧΙΩΜΕΝΑ'' ΣΤΙΧΟΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ''ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΕΛ ΑΒΙΒ''ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ''ΕΝΔΩΝ-ΣΚΑΠΤΕ'' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕΧΡΙ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΑΠΟ ΘΕΜΑΤΩΝ,,ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Kissinger Secret Report: Έλεγχος του πληθυσμού των αναπτυσσόμενων χωρών για να διασφαλιστεί ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν πρόσβαση σε φθηνούς πόρους στο εξωτερικό
    Στις 24 Απριλίου 1974, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Νίξον διέταξε το Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας, υπό την καθοδήγηση του Κίσινγκερ, να μελετήσει τον αντίκτυπο της αύξησης του παγκόσμιου πληθυσμού στα εθνικά συμφέροντα των ΗΠΑ και να προτείνει αντίμετρα. Αυτή η μυστική μελέτη ονομάζεται Εθνικό Μνημόνιο Μελέτης Ασφάλειας 200 (NSSM200), γνωστό και ως The Kissinger Report.


    ἀπό ἐδῶ
    Η έκθεση Kissinger ολοκληρώθηκε στις 10 Δεκεμβρίου 1974, αλλά ο Νίξον παραιτήθηκε λόγω του περιστατικού Watergate στις 9 Αυγούστου του ίδιου έτους και οι πολιτικές που προτάθηκαν στην έκθεση εφαρμόστηκαν κρυφά από την κυβέρνηση της Ford. Η έκθεση αποχαρακτηρίστηκε στις 8 Ιουλίου 1989. Τα κύρια σημεία αυτής της έκθεσης είναι τα εξής:
    (1) Οι Ηνωμένες Πολιτείες πρέπει να έχουν εκτεταμένη πρόσβαση σε ορυκτούς πόρους σε υπανάπτυκτες χώρες. [1]2) Η σταθερότητα της εισροής πόρων στις Ηνωμένες Πολιτείες μπορεί να επηρεαστεί από κυβερνητικές ενέργειες σε υπανάπτυκτες χώρες, εργασιακές συγκρούσεις και ανθρώπινες δραστηριότητες. Η απειλή καταστροφής και οικιακής διαταραχής. Αυτές οι απειλές θα γίνουν πιο πιθανές λόγω της πίεσης του υπερπληθυσμού. [2]

    (3) Οι νέοι είναι πιο πιθανό να αμφισβητήσουν τον ιμπεριαλισμό και τη δομή της παγκόσμιας εξουσίας, οπότε ο αριθμός τους πρέπει να διατηρείται όσο το δυνατόν περισσότερο σε χαμηλό επίπεδο. [3]

    (4) Ως εκ τούτου, οι Ηνωμένες Πολιτείες πρέπει να διασφαλίσουν ότι οι ηγέτες των βασικών υποανάπτυκτων χωρών θα παρακάμψουν το λαό τους για τον έλεγχο του πληθυσμού της χώρας. [4]

    (5) Το βασικό μέρος της εφαρμογής του σχεδίου περιλαμβάνει: επιβεβαίωση του κύριου στόχου που αντιπροσωπεύει σχεδόν το ήμισυ της παγκόσμιας αύξησης του πληθυσμού Πρόσκληση σε όσο το δυνατόν περισσότερους πολυμερείς οργανισμούς ελέγχου του πληθυσμού σε αυτό το παγκόσμιο έργο. [6]

    Αναγνωρίζεται ότι καμία χώρα δεν μπορεί να ελέγξει τον πληθυσμό χωρίς να καταφύγει σε νόομιμοποίηση των εκτρώσεων. [7]

    Σχεδίαση έργων με νομισματικά κίνητρα για τις χώρες να αυξήσουν τα ποσοστά αμβλώσεων, τα ποσοστά στείρωσης και τα ποσοστά αντισύλληψης. [8]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Για παιδιά σε υπανάπτυκτες χώρες, ιδίως μαθητές δημοτικού και μικρότερα παιδιά, εντατικά "καθοδήγηση" τα οφέλη των μικρών οικογενειών. [9]

    Σχεδίαση και ενθάρρυνση δημοσίων προγραμμάτων και μαθημάτων σεξουαλικής εκπαίδευσης για να πείσετε τους ανθρώπους να αγνοήσουν κοινωνικούς και πολιτιστικούς παράγοντες και να έχουν λιγότερα παιδιά. [10] (Σ.Πελ. Σ᾿αὐτά σήμερα συμπεριλαμβάνονται τά μαθήματα περί ἀνεκτικότητος καί διαφορετικότητος,ἐπιλογῆς τοῦ φύλου ἀπό τό ἴδιο τό παιδί,τά εἴδη τῶν οἰκογενειῶν πού δέν ἀνταποκρίνονται πλέον στό ζεύγος ἀνδρός-γυναικός κ.λπ. νεοταξίτικες μποῦρδες,πού πλέον ὅλοι ἀντιλαμβανόμεθα τόν στόχο τους...)

    Διερεύνηση της σκοπιμότητας ενός υποχρεωτικού σχεδίου ελέγχου του πληθυσμού. [11]

    Εξέταση άλλων υποχρεωτικών μέτρων, όπως η παροχή καταστροφής και επισιτιστικής βοήθειας σε λιγότερο ανεπτυγμένες χώρες, πρέπει να βασίζεται στο σχέδιο ελέγχου του πληθυσμού της χώρας. [12]

    Οι ηγέτες των χωρών του "Τρίτου Κόσμου" πρέπει να σταθούν στην πρώτη γραμμή και να αποκτήσουν τα οφέλη από την επιτυχία του σχεδίου. [14]
    Εθνικό σημείωμα έρευνας για την ασφάλεια αρ. 200 (NSSM 200)

    Ο αντίκτυπος της αύξησης του παγκόσμιου πληθυσμού στην ασφάλεια των ΗΠΑ και στα συμφέροντα του εξωτερικού

    ("Αναφορά Kissinger")

    10 Δεκεμβρίου 1974

    Το μυστικό καθορίζεται από τον Harry C · Branney III

    3. Λόγω της δυναμικής του πληθυσμού Η μαθησιακή αδράνεια, η μείωση του ποσοστού γεννήσεων μπορεί να επηρεάσει αργά μόνο τον συνολικό πληθυσμό. Το υψηλό ποσοστό γεννήσεων τα τελευταία χρόνια οδήγησε σε υψηλότερο ποσοστό των νεότερων στην ηλικιακή ομάδα. Επομένως, ακόμη και αν μια οικογένεια με δύο παιδιά θα γίνει ο κανόνας στο μέλλον, μια μεγάλη αύξηση του πληθυσμού θα συνεχιστεί για πολλά χρόνια.Οι πολιτικές για τη μείωση του ποσοστού γεννήσεων θα έχουν σημαντικό αντίκτυπο στον συνολικό πληθυσμό μόνο μετά από μερικές δεκαετίες. Ωστόσο, εάν το μελλοντικό μέγεθος του πληθυσμού πρέπει να διατηρηθεί σε εύλογο εύρος, είναι επείγον να εφαρμοστούν μέτρα για τη μείωση της γονιμότητας στις δεκαετίες του 1970 και του 1980 και να τα καταστήσουν αποτελεσματικά. Επιπλέον, το σχέδιο μείωσης του ποσοστού γεννήσεων από τώρα και στο εξής θα δώσει στις αναπτυσσόμενες χώρες ένα βραχυπρόθεσμο πλεονέκτημα ανάπτυξης, διότι θα μειώσει τη ζήτηση των αναπτυσσόμενων χωρών για τρόφιμα, υγεία...

    6. Απλά βραχυπρόθεσμα και μεσοπρόθεσμα. Γενικά, η πιο σοβαρή συνέπεια είναι η πιθανότητα λιμού μεγάλης κλίμακας σε ορισμένα μέρη του κόσμου, ειδικά στις φτωχότερες περιοχές. Προς το παρόν, η παγκόσμια ζήτηση τροφίμων αυξάνεται κατά περισσότερο από 2,5% ετησίως.το μεγαλύτερο μέρος της γης που μπορεί να πραγματοποιηθεί εύκολα εύφορη καλλιέργεια και άρδευση έχει χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή τροφίμων.Η εντατική γεωργία απαιτεί πολύ κεφάλαιο και συνάλλαγμα, και αυτή η ζήτηση επιδεινώνεται από την αύξηση του ενεργειακού κόστους, την έλλειψη λιπασμάτων και την αύξηση των τιμών.
    . Επιπλέον, σε ορισμένες σε αυτές τις υπερπληθυσμιακές περιοχές, η πίεση της ταχείας αύξησης του πληθυσμού στο εύθραυστο περιβάλλον απειλεί τη μακροπρόθεσμη παραγωγή τροφίμων, όπως: περιορισμός γεωργικών καλλιεργήσιμων περιοχών, υπερβόσκηση, ερημοποίηση γης, αποψίλωση, διάβρωση του εδάφους και η προκύπτουσα καταστροφή της γής και ρύπανση των υδάτων, ταχεία απορρόφηση των ταμιευτήρων και ζημιές στην εσωτερική και παράκτια αλιεία....

    8 Η ταχεία αύξηση του πληθυσμού από μόνη της δεν είναι ο κύριος παράγοντας που ασκεί πίεση στους εξαντλήσιμους πόρους (ορυκτά καύσιμα και άλλα ορυκτά), επειδή η ζήτηση για αυτά εξαρτάται περισσότερο από το επίπεδο της βιομηχανικής παραγωγής και όχι από τον αριθμό των ανθρώπων. Αλλά από την άλλη πλευρά, ο κόσμος εξαρτάται όλο και περισσότερο από την προμήθεια ορυκτών από αναπτυσσόμενες χώρες. Εάν η ταχεία αύξηση του πληθυσμού βλάψει τις προοπτικές οικονομικής ανάπτυξης και κοινωνικής προόδου σε αυτές τις χώρες, η προκύπτουσα αστάθεια μπορεί να υπονομεύσει την επέκταση της παραγωγής αυτών των πόρων και την διατήρηση των συνθήκών συνεχούς ροής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 10...Εκτός από τον συνολικό αντίκτυπο στο κατά κεφαλήν εισόδημα, η ταχεία αύξηση του πληθυσμού θα έχει επίσης σοβαρό αντίκτυπο σε πολλές άλλες πτυχές της ποιότητας ζωής στις λιγότερο ανεπτυγμένες χώρες και αυτές οι πτυχές είναι πολύ σημαντικές για την κοινωνική και οικονομική τους πρόοδο.
    13. Εάν επιβραδύνετε τον πληθυσμό η σημαντική πρόοδος στην ανάπτυξη θα έχει σημαντικό θετικό αντίκτυπο στην αύξηση του ΑΕΠ και την κατά κεφαλήν αύξηση του εισοδήματος. Επιπλέον, η οικονομική και κοινωνική πρόοδος είναι πιθανό να συμβάλει περαιτέρω στη μείωση της γονιμότητας....

    14. Το υψηλό ποσοστό γεννήσεων φαίνεται να οφείλεται κυρίως:

    α. Δεν υπάρχουν επαρκείς πληροφορίες σχετικά με τις διαθέσιμες μεθόδους ελέγχου των γεννήσεων.

    β. Δεν υπάρχει επαρκές κίνητρο για τη μείωση του αριθμού των παιδιών. ..

    γ. Οι αλλαγές στις οικογενειακές προτιμήσεις που προκαλούνται από περιβαλλοντικές αλλαγές εξακολουθούν να είναι αργές.

    .

    15. Βελτίωση της ζωής του κόσμου Ο ενοποιημένος στόχος του επιπέδου απαιτεί την οικονομική ανάπτυξη να ξεπεράσει την αύξηση του πληθυσμού..16... ορισμένα αναπτυξιακά προγράμματα μπορεί να φέρουν δημογραφικές αλλαγές γρηγορότερα και χαμηλότερα ποσοστά γονιμότητας, ενώ άλλες αναπτυξιακές πτυχές δεν ήταν τόσο γρήγορες. Το «Παγκόσμιο Σχέδιο Δράσης για τον Πληθυσμό» που εγκρίθηκε από την Παγκόσμια Διάσκεψη για τον Πληθυσμό συνιστά στις χώρες που έχουν δεσμευτεί να επηρεάσουν τη γονιμότητα να δώσουν προτεραιότητα στα αναπτυξιακά προγράμματα και στις στρατηγικές υγείας και εκπαίδευσης που έχουν αποφασιστικό αντίκτυπο στη γονιμότητα.18...Ο αστικός πληθυσμός είναι ένας παράγοντας ταχείας ανάπτυξης στις λιγότερο ανεπτυγμένες χώρες, και γι 'αυτές, το βάρος της ύπαρξης πάρα πολλών παιδιών έχει γίνει πολύ προφανές. Για να σημειωθεί σημαντική πρόοδος στον έλεγχο της αύξησης του πληθυσμού, οι αποδέκτες και οι δότες πρέπει επίσης να δώσουν έμφαση στην ανάπτυξη και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των φτωχών....

    20... Οι κυβερνήσεις των λιγότερο ανεπτυγμένων χωρών φέρουν τεράστιο βάρος στη δημόσια διοίκηση, την υγεία, την εκπαίδευση, την αστυνομία και άλλες υπηρεσίες. Οι κάτοικοι των αστικών παραγκουπόλεων (αν και προφανώς δεν είναι πρόσφατοι μετανάστες) μπορεί να γίνουν μια ταραχώδης και τυραννική δύναμη που απειλεί την πολιτική σταθερότητα... .

    23. ..Το βασικό ζήτημα της παγκόσμιας πληθυσμιακής πολιτικής το 1974 είναι εάν η ανθρωπότητα πρέπει να συνεχίσει να βαδίζει με τους ίδιους ρυθμούς,μέχρι τέλους. Ο παγκόσμιος πληθυσμός βρίσκεται στο δρόμο των 12-15 δισεκατομμυρίων - αυτό σημαίνει ότι ο πληθυσμός σχεδόν όλων των υπανάπτυκτων χωρών εκτός από την Κίνα θα αυξηθεί κατά 5 έως 7 φορές. Με άλλα λόγια, το πρόβλημα είναι (αν και εξακολουθεί να αυξάνεται) Μπορεί να μετατραπεί στον πρώιμο εφικτό τρόπο σταθεροποίησης του πληθυσμού24. Ποιος είναι ο κίνδυνος; Δεν γνωρίζουμε εάν η τεχνολογική ανάπτυξη μπορεί να τροφοδοτήσει περισσότερα από 8 δισεκατομμύρια, αλλά πολύ λιγότερα από 12 δισεκατομμύρια ανθρώπους τον 21ο αιώνα. Δεν είμαστε απολύτως βέβαιοι εάν η κλιματική αλλαγή τα επόμενα δέκα χρόνια θα φέρει μεγάλες δυσκολίες στην αύξηση όλο και περισσότερων ανθρώπων, ειδικά ατόμων στις λιγότερο ανεπτυγμένες χώρες που ζουν σε ένα ολοένα και πιο περιθωριοποιημένο και εύθραυστο περιβάλλον. Τουλάχιστον υπάρχει η πιθανότητα ότι η τρέχουσα εξέλιξη σε πολλές περιοχές του κόσμου έχει δείξει την κατάσταση των Μαλθουσιανών.(σημ. Πελ. Ο Αιδεσιμότατος Τόμας Ρόμπερτ Μάλθους ήταν Άγγλος κληρικός και λόγιος, που ασχολήθηκε στον τομέα της πολιτικής οικονομίας και της δημογραφίας. Στο βιβλίο του, Δοκίμιο για την Αρχή του Πληθυσμού, υποστήριξε ότι αργά ή γρήγορα ο πληθυσμός θα μειωνόταν από τον λιμό και τις αρρώστιες, το οποίο οδήγησε στο γνωστό ως Μαλθουσιανή καταστροφή. Έγραψε, σε αντίθεση με την κοινή γνώμη που επικρατούσε στην Ευρώπη, τον 18ο αιώνα, ότι οι άνθρωποι και η κοινωνία είναι δυνατόν να βελτιωθούν, ώστε να αγγίξουν την τελειότητα. Συμπληρώνοντας ότι η αύξηση του πληθυσμού, λειτουργεί ανασταλτικά στην πρόοδο μίας ουτοπικής κοινωνίας: Η δύναμη του πληθυσμού είναι πολύ μεγαλύτερη, από αυτήν που μπορεί να συντηρήσει η γη ...έδῶ)


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 25...Βραχυπρόθεσμα - από τώρα έως το 2000 - η διαφορά μεταξύ των δύο διαδρομών μπορεί να είναι κάποια εμφανή ουσιαστικά κέρδη σε πυκνοκατοικημένες φτωχές περιοχές και η σχετική κατανομή του κατά κεφαλήν εισοδήματος μεταξύ των πλουσίων και των φτωχών στη χώρα έχει βελτιωθεί - από τη συνεχιζόμενη φτώχεια και την αύξηση της εισοδηματικής ανισότητας. Οι προσπάθειες επιβράδυνσης της αύξησης του πληθυσμού πιο επιθετικά σημαίνουν επίσης μια άλλη τεράστια διαφορά: από τη μία πλευρά, είναι μια τεράστια τραγωδία που προκαλείται από υποσιτισμό και πείνα...

    26. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να «λυθεί» το πρόβλημα του πληθυσμού. Οι περίπλοκοι κοινωνικοί και οικονομικοί παράγοντες απαιτούν μια ολοκληρωμένη στρατηγική που περιλαμβάνει διμερείς και πολυμερείς παράγοντες. Ταυτόχρονα, οι δράσεις και τα σχέδια πρέπει να προσαρμοστούν σε συγκεκριμένες χώρες και ομάδες. Το πιο σημαντικό, για να επιτύχουν, οι ίδιες οι λιγότερο ανεπτυγμένες χώρες πρέπει να διαδραματίσουν τον πιο σημαντικό ρόλο.....

    27. Η διμερής βοήθεια και ο συντονισμός μεταξύ πολυμερών οργανισμών είναι ουσιαστικής σημασίας για κάθε προσπάθεια μείωσης της αύξησης του πληθυσμού. Για την επίτευξη αποτελεσμάτων σε παγκόσμια κλίμακα, απαιτούνται διάφορες προσπάθειες..28. Οι πολιτικές και τα σχέδια πρέπει να περιλαμβάνουν δύο βασικούς στόχους:


    (α) Λάβετε μέτρα για να τροφοδοτήσετε την αύξηση του παγκόσμιου πληθυσμού κατά 6 δισεκατομμύρια το πολύ στα μέσα του 21ου αιώνα. Μην χάσετε εντελώς την ελπίδα της ανάπτυξης.
    (β) Λάβετε μέτρα για να κάνετε την οριακή αύξηση του παγκόσμιου πληθυσμού όσο το δυνατόν πλησιέστερα στα 8 δισεκατομμύρια, αντί να αφήσετε να φτάσει τα 10 δισεκατομμύρια, τα 13 δισεκατομμύρια ή περισσότερα.29. Παρόλο που είναι δύσκολο να προσδιοριστούν οι συγκεκριμένοι στόχοι σε αυτόν τον τομέα, ο στόχος μας πρέπει να είναι να επιτύχουμε το γενετικό επίπεδο αντικατάστασης γονιμότητας στον κόσμο (κατά μέσο όρο δύο παιδιά ανά οικογένεια σήμερα) γύρω στο 2000. Σε σύγκριση με τη μέση πρόβλεψη των Ηνωμένων Εθνών, αυτό θα απαιτήσει να μειωθεί ο τρέχων ρυθμός αύξησης του πληθυσμού 2% σε 1,7% εντός δέκα ετών και σε 1,1% το 2000.

    Ο στόχος αυτός θα οδηγήσει σε μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού έως το έτος 2000 500 εκατομμύρια, μείωση περίπου 3 δισεκατομμυρίων έως το 2050. Η επίτευξη αυτού του στόχου απαιτεί πολύ ενίσχυση του προγραμματισμού του πληθυσμού. Το "Παγκόσμιο Σχέδιο Δράσης για τον Πληθυσμό" περιέχει τις βασικές αρχές για τη διαμόρφωση εθνικών στόχων ελέγχου της αύξησης του πληθυσμού για την επίτευξη αυτού του παγκόσμιου στόχου....

    30. «Παγκόσμιος πληθυσμός Δράση» Το «Σχέδιο» δεν μπορεί να εφαρμοστεί αυτόματα και απαιτεί την ενεργή προσπάθεια των σχετικών χωρών, των Ηνωμένων Εθνών και άλλων διεθνών οργανισμών για να το καταστήσει αποτελεσματικό. Η ηγεσία των Ηνωμένων Πολιτειών είναι ζωτικής σημασίας. Η στρατηγική πρέπει να περιλαμβάνει τα ακόλουθα στοιχεία και ενέργειες:α) Εστίαση σε βασικές χώρες.

    (β) Ενσωμάτωση πληθυσμιακών παραγόντων και πληθυσμιακών σχεδίων σε εθνικά αναπτυξιακά σχέδια.

    (Γ) Αύξηση της βοήθειας για υπηρεσίες οικογενειακού προγραμματισμού, πληροφορίες και τεχνολογία. Αυτή είναι μια κρίσιμη πτυχή κάθε σχεδίου παγκόσμιου πληθυσμού.

    Οι πληροφορίες και τα υλικά οικογενειακού προγραμματισμού που βασίζονται στην υπάρχουσα τεχνολογία θα πρέπει να παρέχονται πλήρως το συντομότερο δυνατό στο 85% του πληθυσμού στις μεγάλες υπανάπτυκτες χώρες που δεν καλύπτονται επί του παρόντος, κυρίως με το υψηλότερο ποσοστό γονιμότητας των φτωχών αγροτικών περιοχών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η βασική και αναπτυξιακή έρευνα πρέπει να επεκταθεί ώστε να επιτευχθούν απλές, χαμηλού κόστους, αποτελεσματικές, ασφαλείς, ανθεκτικές και αποδεκτές μέθοδοι ελέγχου των γεννήσεων. Η υποστήριξη όλων των ομοσπονδιακών οργανισμών για τη βιοϊατρική έρευνα σε αυτόν τον τομέα πρέπει να αυξάνεται κατά 60 εκατομμύρια δολάρια ετησίως....

    (δ) Δημιουργήστε συνθήκες που ευνοούν τη μείωση της γονιμότητας. Σύμφωνα με τα δικά του πλεονεκτήματα και τη συνέπεια με τις συστάσεις του «Παγκόσμιου Σχεδίου Δράσης για τον Πληθυσμό», στο γενικό σχέδιο βοήθειας, πρέπει να δοθεί προτεραιότητα στα μέρη των επιλεκτικών προοδευτικών πολιτικών, οι οποίες είναι οι πιο υποσχόμενες για την αύξηση του ενθουσιασμού της μείωσης του μεγέθους της οικογένειας.

    (ΣΤ) Η διαμόρφωση παγκόσμιων πολιτικών και πολιτικών δεσμεύσεων για τη σταθεροποίηση του πληθυσμού είναι το θεμέλιο κάθε αποτελεσματικής στρατηγικής.Αυτό απαιτεί την υποστήριξη και τη δέσμευση των ηγετών των μεγαλύτερων λιγότερο ανεπτυγμένων χωρών. Μόνο όταν βλέπουν σαφώς τον αρνητικό αντίκτυπο της απεριόριστης αύξησης του πληθυσμού και πιστεύουν ότι η κυβερνητική δράση μπορεί να λύσει αυτό το πρόβλημα. ...

    31. «Παγκόσμιος πληθυσμός Δράση. Το Σχέδιο και οι λύσεις του εγκρίθηκαν ομόφωνα από 137 χώρες στην Παγκόσμια Διάσκεψη για τον Πληθυσμό των Ηνωμένων Εθνών τον Αύγουστο του 1974. Αν και το σχέδιο δεν είναι ιδανικό, παρέχει ένα εξαιρετικό πλαίσιο για την ανάπτυξη ενός παγκόσμιου πληθυσμού / οικογενειακού προγραμματισμού σύστημα προγράμματος. Πρέπει να το χρησιμοποιήσουμε για να χτίσουμε θεσμούς του ΟΗΕ και εθνική ηγεσία για να μειώσουμε τους ρυθμούς αύξησης του πληθυσμού.α) Υποστηρίζετε ένθερμα το "Σχέδιο Δράσης για τον Παγκόσμιο Πληθυσμό"


    (Β) Προτρέψτε τα εθνικά σχέδια να υιοθετήσουν συγκεκριμένους πληθυσμιακούς στόχους, συμπεριλαμβανομένων των επιπέδων γονιμότητας αντικατάστασης γενεών σε αναπτυσσόμενες και λιγότερο ανεπτυγμένες χώρες έως το 2000
    (Γ) Αφού έχουν γίνει οι κατάλληλες προετοιμασίες στις Ηνωμένες Πολιτείες, ανακοινώνεται ότι ο στόχος των Ηνωμένων Πολιτειών είναι να διατηρήσει το τρέχον εθνικό μέσο ποσοστό γονιμότητας όχι υψηλότερο από το ποσοστό γονιμότητας αντικατάστασης γενεών και να φθάσει σε επίπεδο σχεδόν σταθερότητας το 2000.

    (Δ) Σύμφωνα με την πρόταση της αντιπροσωπείας των ΗΠΑ στο Βουκουρέστι [ii], δρομολογήστε μια στρατηγική διεθνούς συνεργασίας για το εθνικό ερευνητικό πρόγραμμα για την ανθρώπινη αναπαραγωγή και τον έλεγχο των γεννήσεων, η οποία θα καλύπτει βιοϊατρικούς και κοινωνικοοικονομικούς παράγοντες.Ε) Ενεργώντας βάσει της πρότασής μας στο Βουκουρέστι, σε συνεργασία με άλλους ενδιαφερόμενους δωρητές και οργανισμούς του ΟΗΕ για να βοηθήσουμε επιλεγμένες χώρες να αναπτύξουν υπηρεσίες προληπτικής υγειονομικής περίθαλψης και οικογενειακού προγραμματισμού χαμηλού κόστους.

    (ΣΤ) Συνεργαστείτε άμεσα με χώρες δωρητές για να αυξήσετε τη διμερή και πολυμερή βοήθεια σε προγράμματα πληθυσμού μέσω του Ταμείου Δραστηριοτήτων Πληθυσμού των Ηνωμένων Εθνών και του ΟΟΣΑ / Επιτροπής Αναπτυξιακής Βοήθειας.

    33. Πρέπει να προσέξουμε τις ενέργειές μας να μην κάνουν οι υπανάπτυκτες χώρες να πιστεύουν ότι πρόκειται για πολιτική της βιομηχανικής χώρας κατά των υπανάπτυκτων χωρών. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, έτσι ώστε με οποιονδήποτε τρόπο να υποστηρίξουμε τις υπανάπτυκτες χώρες σε αυτόν τον τομέα είναι αυτό που μπορούμε εσωτερικά στη χώρα. Οι ηγέτες των χωρών του «Τρίτου Κόσμου» πρέπει να σταθούν στην πρώτη γραμμή και να λάβουν τις διακρίσεις από το επιτυχημένο σχέδιο. Σε αυτό το πλαίσιο, είναι απαραίτητο να αποδείξουμε στους ηγέτες των λιγότερο ανεπτυγμένων χωρών ότι αυτό το πρόγραμμα οικογενειακού προγραμματισμού είναι ήδη αποτελεσματικό και μπορεί να τεθεί σε ισχύ εντός εύλογου χρονικού πλαισίου.Πρέπει να δείξουμε ότι εκτιμούμε τα δικαιώματα των ατόμων και των ζευγαριών. Ότι έχουν το δικαίωμα να καθορίσουν ελεύθερα και υπεύθυνα τον αριθμό και το διάστημα ηλικίας των παιδιών τους και έχουν το δικαίωμα να λάβουν πληροφορίες, εκπαίδευση και μεθόδους που σχετίζονται με αυτό. Πρέπει να δείξουμε το συνεχές ενδιαφέρον μας για τη βελτίωση της γενικής ευημερίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τη δύναμη που παρέχεται από το «Παγκόσμιο Σχέδιο Δράσης για τον Πληθυσμό» για να προωθήσουμε τις ακόλουθες αρχές: 1) Οι ευθύνες των γονέων περιλαμβάνουν ευθύνες έναντι των παιδιών και των κοινοτήτων. 2) Το κράτος πρέπει να λαμβάνει υπόψη τους γείτονές του και τον κόσμο όταν ασκεί κυριαρχία και διαμορφώνει πληθυσμιακές πολιτικές ευημερίας. Προκειμένου να ενισχυθεί η παγκοσμιοποίησή τους...
    Συνιστούμε στα Ηνωμένα Έθνη και την Υπηρεσία Πληροφοριών των ΗΠΑ να δώσουν μεγαλύτερη προσοχή στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, στη νέα τεχνολογία των μέσων ενημέρωσης και σε άλλα προγράμματα εκπαίδευσης και παροχής κινήτρων για τον πληθυσμό. Προτεραιότητα πρέπει να δοθεί σε σχετικά έργα που σχετίζονται με πληροφορίες σε αυτόν τον τομέα παγκοσμίως...

    37. ... άλλη μια άποψη είναι ότι όλο και περισσότεροι ειδικοί πιστεύουν ότι η δημογραφική κατάσταση είναι πιο σοβαρή από ό, τι πιστεύεται γενικά, και είναι ακόμη λιγότερο πιθανό να επιλυθεί με εθελοντικά μέσα. Αυτή η άποψη πιστεύει ότι για να αποφευχθούν οι ελλείψεις τροφίμων και άλλες δημογραφικές καταστροφές που είναι πιο διαδεδομένες από το γενικά αναμενόμενο, πρέπει να ληφθούν ισχυρότερα μέτρα και πρέπει να επιλυθούν ορισμένα βασικά και πολύ δύσκολα ηθικά ζητήματα. Αυτά τα μέτρα περιλαμβάνουν, για παράδειγμα, τα δικά μας πρότυπα κατανάλωσης, υποχρεωτικά σχέδια, αυστηρό έλεγχο των τροφίμων μας και ούτω καθεξής. Δεδομένης της σοβαρότητάς τους, αυτά τα ζητήματα θα πρέπει να εξεταστούν σαφώς στο εκτελεστικό τμήμα, το Κογκρέσο και τα Ηνωμένα Έθνη το συντομότερο δυνατό.38...Μια σειρά από σημαντικές δράσεις για τη δημιουργία συνθηκών για μείωση του ποσοστού γονιμότητας μπορεί να χρηματοδοτηθεί μέσω πόρων που διατίθενται σε σχετικές υπηρεσίες (όπως εκπαίδευση, γεωργία κ.λπ.). Άλλες δράσεις, όπως υπηρεσίες οικογενειακού προγραμματισμού, ερευνητικές και πειραματικές δραστηριότητες σε παράγοντες που επηρεάζουν τη γονιμότητα, κ.λπ., θα λάβουν χρηματοδότηση από το UNFPA.( Ταμεῖο Πληθυσμοῦ τῶν Ἡνωμένων Ἐθνὼν)...Ως αναπόφευκτο αποτέλεσμα της αύξησης του επιπέδου χρηματοδότησης του πληθυσμού του Διεθνούς Οργανισμού Ανάπτυξης, πρέπει να καταβληθούν προσπάθειες για να ενθαρρυνθούν οι άλλες χώρες δωρητές και δικαιούχοι να συμβάλουν περισσότερο στη μείωση της ταχείας αύξησης του πληθυσμού....

    39. Αυτή η παγκόσμια πληθυσμιακή στρατηγική περιλαμβάνει πολύπλοκα και δύσκολα ζητήματα. Η εφαρμογή του απαιτεί πολύ λεπτομερή συντονισμό και συγκεκριμένες εφαρμογές ανάλογα με τις συγκεκριμένες ειδικές περιστάσεις. Υπάρχει μεγάλη ανάγκη για περαιτέρω εργασία τόσο στην αναθεώρηση της στρατηγικής βοήθειας όσο και στην αποτελεσματικότερη εφαρμογή της. Πολλά ιδρύματα ενδιαφέρονται και συμμετέχουν σε αυτό.

    ( Μέ μετάφρασιν ἀπό τό θέμα ΕΔΩ )

    Ὁλόκληρη τήν ἔκθεσιν καί μέ ἐπί μέρους στοιχεῖα τῶν ἀναφορῶν σ᾿αὐτήν,μπορεῖτε νά διαβάσετε,στήν ἀγγλική,δυστυχῶς,ἐδῶ : NSSM 200 Kissinger Report

    Βλέπουμε,εἰδικῶς στά τελευταῖα θέματά μας,πώς ὅλοι αὐτοί εἴτε λέγονται πολιτικοί εἴτε Παγκόσμιοι ὁργανισμοί ὑγείας.πληθυσμοῦ καί ἐν πᾶσῃ περιπτώσει αὐτοί πού ἀνήκουν σέ μία κάστα ...ἰδιαίτερη ἀπό κάθε ἄποψιν ἀλλά κυρίως ἀπό θέμα πλούτου,νά μήν ἔχουν ἄλλο σκοπό παρά τήν μείωσιν τοῦ πληθυσμοῦ τοῦ πλανήτου. Ἀπό τήν Εὐγονική,στίς ἀρχές τοῦ 20ου αἰ. καί ἐπί 100 καί πλέον χρόνια,ἀποτελεῖ τήν μόνη ἔγνοια τους. Ἡ αἰτιολογία; Νοιάζονται γιά τό «καλό τῆς ἀνθρωπότητος» τῆς ὁποίας ἡ ὑπερβολική αὔξησις θά τῆς ἐπιφέρῃ,ἀναποφεύκτως καί τήν καταστροφη της,ἀλλά καί πώς ἡ δραστηριότης της λειτουργεῖ ὡς ἀρνητικός παράγων στό κλῖμα καί γενικῶς στόν πλανήτη.
    Ἔτσι ἐδῶ καί πλέον τῆς 100ετίας προσπαθοῦν νά πείσουν πώς ὁ ἔλεγχος τῆς γονιμότητος,ἡ μικρή οἰκογένεια εἶναι ἡ πλέον χρήσιμος καί ἐνδεδειγμένη,γιά τόν ἄνθρωπο καί τόν πλανήτη,ἐπιλογή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. «Ελλάς Αιώνιον, Αθάνατον, Αδέσμευτον Πνεύμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πάτερ μου έτερον εκάτερον .. Ο διαβόητος Κισιγκερ ειπαμε βαρυνεται με πολλα , πάρα πολλα . Αλλα αυτες τις δηλωσεις , για τους ανυπότακτος Ελληνες και την αγελη που πρεπει να εμβολιάσουμε ΟΥΔΕΠΟΤΕ τις έκανε ..
    Συγχωρέστε με . Καλό Πασχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!