Πέμπτη 6 Μαΐου 2021

Μελέτη του Πανεπιστημίου του Τελ Αβίβ δείχνει, ότι η νοτιοαφρικανική μετάλλαξη του ιού (Β.1.351) ε π η ρ ε ά ζ ε ι 8 φορές πιό συχνά σέ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ανθρώπους, από ότι σέ ΜΗ εμβολιασμένους ανθρώπους.....


Μελέτη του Πανεπιστημίου του Τελ Αβίβ δείχνει, ότι η νοτιοαφρικανική μετάλλαξη του κοροναϊού (Β.1.351), επηρεάζει 8 φορές πιο συχνά σε εμβολιασμένους ανθρώπους (!) από ότι σε μη εμβολιασμένους ανθρώπους.

«Βρήκαμε έναν δυσανάλογα υψηλό επιπολασμό της παραλλαγής της Νότιας Αφρικής μεταξύ των ατόμων που εμβολιάστηκαν με τη δεύτερη δόση σε σύγκριση με την ομάδα που δεν εμβολιάστηκε», δήλωσε ο Adi Stern του Πανεπιστημίου του Τελ Αβίβ.



«Αυτό σημαίνει ότι το εμβόλιο Pfizer-BioNtech, αν και εξαιρετικά προστατευτικό, πιθανότατα δεν παρέχει το ίδιο επίπεδο προστασίας έναντι της νότιας Αφρικής (Β.1.351) παραλλαγής του κοροναϊού», ανέφερε η μελέτη.

Πρόσφατα, μια συγκλονιστική μελέτη υπογράμμισε τους τρομακτικούς κινδύνους του mRNA του εμβολίου COVID-19 που προκαλεί ασθένεια που βασίζεται σε πριόν και προκαλεί προοδευτικό εκφυλισμό του εγκεφάλου .

Τα επαγόμενα από το εμβόλιο mRNA επαγόμενα πρίον μπορούν να οδηγήσουν σε νευροεκφυλιστικές ασθένειες επειδή οι μακροχρόνιες αναμνήσεις υποστηρίζονται από πρωτεΐνες που μοιάζουν με πριόν.

Η μελέτη κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το εμβόλιο που βασίζεται στο mRNA μπορεί επίσης να προκαλέσει ALS, εκφυλισμό πρόσθιου κροταφικού λοβού, νόσο του Alzheimer και άλλες νευρολογικές εκφυλιστικές ασθένειες στους αποδέκτες εμβολίων.

{Τα πρίον είναι αναδιπλωμένες πρωτεΐνες με την ικανότητα να μεταδίδουν το αναδιπλωμένο σχήμα τους σε κανονικές παραλλαγές της ίδιας πρωτεΐνης. 
Χαρακτηρίζουν πολλές θανατηφόρες και μεταδοτικές νευροεκφυλιστικές ασθένειες σε ανθρώπους και πολλά άλλα ζώα.}

http://filosofia-erevna.blogspot.com/2021/05/1351-8.html

5 σχόλια:

  1. Είπε η Παναγία σε μια Γερόντισσα από την Πτολεμαΐδα (που υπήρξε Πνευματικό παιδί της Αγίας Σοφίας, της ασκήτριας της Κλεισούρας): «Ούτε οι μάσκες ούτε τα εμβόλια θα σώσουν τον κόσμο. Μόνο η Μετάνοια θα τον σώσει».

    https://choratouaxoritou.gr/?p=115539

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διαβάζοντας τὸν τίτλο τοῦ ἄρθρου (καὶ ὄχι μόνο), συμπεραίνω ὅτι κάποιοι ἀπὸ ἐσᾶς πάσχετε ἀπὸ λεξιπενία καὶ δυσλεξία καὶ ἴσως, νὰ μὴν ἔχετε τελειώσει κἄν τὸ Δημοτικὸ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΙΔΕ Ο ΕΛΛΗΝ! ΟΣΑ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ.

      Διαγραφή
  3. μια διδακτικότατη ιστορία που μάθαμε και ακόμη μαθαίνουμε στο Δημοτικό (βλέπετε κάθε χρόνο μένουμε στην ίδια τάξη)

    Η αλεπού και τα σταφύλια

    https://www.youtube.com/watch?v=6zOho2nrFSE

    (διάρκεια βίντεο 01:37) enjoy!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι μεταδίδουν οι εμβολιασμένοι στους ανεμβολίαστους απο Διάσημους γιατρούς.(Video)

    .
    https://amazonios.net/ti-metadidoyn-oi-emvoliasmenoi-stoys-anemvoliastoys-apo-diasimoys-giatroys-video/


    .
    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!