Πέμπτη 6 Μαΐου 2021

Χ α μ ό ς και λ ι π ο θ υ μ ί ε ς γιά τό ....εμβόλιο! Σ Π Ρ Ω Χ Ν Ο Ν Τ Α Ι νά προλάβουν!..... ( 3 βίντεο )

 

Τί Κύπρος, τί Ελλάδα…

Όπως είδατε νωρίτερα επικράτησε το αδιαχώρητο από το πρωί στο Αθλητικό Κέντρο «Σπύρος Κυπριανού» στην Λεμεσσό της Κύπρου, με τους πολίτες να ....στριμώχνονται για να πάρουν θέση για εμβολιασμό!.....


Οι εικόνες είναι δραματικές και φέρνουν στο  μυαλό τι μέλλει γενέσθαι, όταν αργότερα δεν κρίνεται απλά ένα εμβόλιο για τον κορωνοϊό, αλλά πολύ περισσότερα, καθώς η εποχή του «σφραγίσματος» δείχνει να είναι πολύ κοντά.

Ήταν τόση η συγκέντρωση που λιποθύμησαν κάποιοι άνθρωποι, με τις κάμερες να καταγράφουν συνωστισμό, άλλα ακόμα μεγαλύτερες πιθανότητα να διασπαρθεί ο ιός, αν «δανειστούμε« την φρασεολογία των «ειδικών».

Πολίτης κατήγγειλε ότι «η γυναίκα μου είναι εγχειρισμένη, κάθεται στην καρέκλα, έχουμε ραντεβού για 09:45 αλλά έχει ήδη περάσει μισή ώρα και θα περιμένουμε ίσως άλλη μια ώρα. 

Πολλή ταλαιπωρία, ο κόσμος κάτω από τον ήλιο, κανένας συντονισμός. Εντελώς απρογραμμάτιστοι».

Άλλη πολίτης εξηγεί ότι «είχαμε ραντεβού αλλά δεν υπάρχει ούτε ένα μικρόφωνο να φωνάζουν στον κόσμο τουλάχιστον και μαζεύτηκαν όλοι μπροστά. 

Δεν ξέρω τι θα γίνει, ποιοι θα κολλήσουν και ποιοι όχι».

Αξίζει να δείτε τις εικόνες:


 

 

el.gr

3 σχόλια:

  1. Γκοίμ τίποτα περισσότερο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΖΩΑ! ΠΡΩΤΟΙ ΘΑ ΑΡΠΑΞΕΤΕ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ. ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΛΙΩΝΩΝΤΑΣ ΣΑΝ ΠΑΓΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΣΤΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑΙ ΤΡΕΞΤΕ ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΜΠΟΛΙ...ΘΑ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΕΤΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!