Παρασκευή 7 Μαΐου 2021

ΜΑΘΗΜΑΤΑ - ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ από Φινλανδή πολιτικό ΥΠΕΡ της Χριστιανικής Πίστεως καί ΚΑΤΑ της ομοφυλοφιλίας! Τήν ΑΠΕΙΛΟΥΝ τώρα μέ 6ετή ΦΥΛΑΚΙΣΗ !!!!!!!

 Finnish Politician Faces Up to 6 Years in Prison For Citing Bible, Criticizing Homosexuality!

“My statements were all based on the Bible’s teachings on marriage and sexuality.”

ΦΙΝΛΑΝΔΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗ ΜΕ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΙΣΗ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΕΚΡΙΝΕ ΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ, ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΗ ΕΔΑΦΙΑ ΤΗΣ ΒΙΒΛΟΥ!

[Ερώτηση:
ΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ, ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕΙ ΕΤΣΙ ΘΑΡΡΑΛΕΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΚΤΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ;]

("οι δηλώσεις μου βασίζονταν στις διδαχές της Αγίας Γραφής για το γάμο και τις σχέσεις μεταξύ των δύο φύλων")


Η Φινλανδή βουλευτής και τέως Υπουργός Εσωτερικών Pälvi Räsänen αντιμετωπίζει εξαετή ποινή φυλάκισης με την κατηγορία τριών εγκλημάτων μίσους. 

Αφορμή στάθηκε μια ανάρτησή της, ως απάντηση στην συμμετοχή της Φινλανδικής Λουθηρανικής Εκκλησίας στο φεστιβάλ Pride της κοινότητας ΛΟΑΤ το 2019. 

Στήν ανάρτησή της αναφερόταν στήν επιστολή πρός Ρωμαίους 1:24-27.

Μία άλλη κατηγορία σχετίζεται με την συμμετοχή της σε ραδιοφωνική εκπομπή το 2018, όπου είχε απαντήσει στο ερώτημα "τί θα σκεφτόταν ο Ιησούς για τους ομοφυλόφιλους".

Η αριστερών πεποιθήσεων Φινλανδή Γενική Εισαγγελέας, που θεωρεί τον Νέλσον Μαντέλα ως "γκουρού" της, ανακοίνωσε ότι η Räsänen ...ξεπέρασε τα όρια της ελευθερίας του λόγου (!) και της θρησκείας, καθώς με τις δηλώσεις της πυροδοτεί τήν ....μισαλλοδοξία, τήν περιφρόνηση και το μίσος (!!!) και ενθαρρύνει τις διακρίσεις κατά των ομοφυλοφίλων και τόνισε ότι η πολιτεία έχει επαρκή στοιχεία εναντίον της....

Η κάθε κατηγορία επιφέρει ποινές εως και 2 έτη, που σημαίνει ότι η βουλευτής μπορεί να έρθει αντιμέτωπη με ποινή φυλάκισης 6 ετών.

Η ίδια η Räsänen λέει "οι δηλώσεις μου βασίστηκαν στις διδαχές της Αγίας Γραφής πάνω στο γάμο και τις σχέσεις. 

Θά υπερασπιστώ το δικαίωμά μου ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΩ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΟΥ, έτσι ώστε κανείς να μην στερηθεί το δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου και της θρησκείας καί είμαι πεπεισμένη, ότι οι δηλώσεις μου δεν ήταν παράνομες και δεν θα έπρεπε να λογοκριθούν. 

ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ! 

ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΕΚΦΟΒΙΣΟΥΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΡΥΨΩ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΟΥ! 

ΟΣΟ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΙΩΠΟΥΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΤΟΣΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟΣ ΧΩΡΟΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ!

Ο Paul Coleman εκτελεστικός διευθυντής της ADF International και δικηγόρος υπεράσπισης της Räsänen δήλωσε, ότι "αυτό το σενάριο γίνεται όλο και πιο συχνό σε ολόκληρη την Ευρώπη" και "τέτοιες καταστάσεις συμβάλλουν στη δημιουργία μιας νοοτροπίας φόβου και λογοκρισίας".

Πριν από λίγες ημέρες ένας πάστορας στήν Βρετανία κακοποιήθηκε και συνελήφθη, μετά από καταγγελία πολίτη ότι προέβη σε "ομοφοβικό" σχόλιο, όταν δήλωσε ότι γάμος θεωρείται ΜΟΝΟ η ένωση ....άνδρα και γυναίκας!

Κι ενώ το κίνημα των ΛΟΑΤ ακόμη ισχυρίζεται ότι εκπροσωπεί "καταπιεσμένους" ανθρώπους, απολαμβάνει την υποστήριξη των μεγάλων πολιτιστικών ιδρυμάτων, ΜΜΕ και κάθε λεγόμενης "αφυπνισμένης" δυτικής εταιρικής οντότητας.
ταυτόχρονα, απολαμβάνει την απεριόριστη προστασία που του παρέχουν πολλά Ευρωπαϊκά κράτη, όπου κάποιος μπορεί ακόμη και να φυλακιστεί, γιατί απλά αμφισβήτησε την ηθική που αντιπροσωπεύει το κίνημα των ΛΟΑΤ.

Σχετικά με την ADF International (διεθνής οργάνωση νομικών συμβούλων που υπερασπίζονται υποθέσεις θρησκευτικής ελευθερίας, της ιερότητας της ζωής και του γάμου)
https://adfinternational.org/

https://summit.news/2021/05/04/finnish-politician-faces-up-to-6-years-in-prison-for-citing-bible-criticizing-homosexuality/

3 σχόλια:

  1. ΑΠΕΙΡΑ Ε Υ Γ Ε στήν θαρραλέα αυτή πολιτικό στό Ελσίνκι, που έχουν τό ΘΡΑΣΟΣ νά απειλούν μέ 6ετή φυλάκιση, επειδή ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΘΗΚΕ δημοσίως καί ΕΥΘΕΩΣ τήν Χριστιανική της Πίστη καί τίς απόψεις της Δ Η Μ Ο Σ Ι Ω Σ καί άφοβα!
    Αληθινό μάθημα ζωής γιά όλους εμάς τούς χλιαρούς, άνευρους καί ημιθανείς χριστιανούς του γλυκού - ελληνικού - νερού!.....
    Είδηση που επιβάλλεται καί ΑΞΙΖΕΙ νά διαβάζουμε καί νά ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ μέχρι νά τήν αποστηθίσουμε απ' έξω!
    Ν Τ Ρ Ο Π Η ΜΑΣ!
    Εδώ ΠΟΙΟΣ πολιτικός σέ ποιά εποχή (από τό τρισκατάρατο 1974 καί εντεύθεν) άνοιξε τό στόμα του καί είπε δημοσίως κάτι παρόμοιο;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι πολιτικοί που έχουν "νομιμοποιήσει" τις μαζικές δολοφονίες των εκτρώσεων και την φοβερή και αφύσικη διαστροφή της ομοφυλοφιλίας, και την δαιμονική αλλαγή του σωματικού φύλου, όσοι από αυτούς παραμένουν αμετανόητοι, πρέπει να ανησυχούν πάρα πολύ για τον εαυτό τους.

    Διότι ο αληθινός Θεός ΔΕΝ είναι ΜΟΝΟ αγάπη (όπως λένε διάφοροι ψευτο-θεολογούντες), αλλά είναι επίσης ΚΑΙ δικαιοσύνη.

    Και να μην νομίζουν αυτοί οι πολιτικοί, ότι θα τους προστατεύσουν οι αστυνομικοί, από την δικαιοσύνη του Θεού. ΟΧΙ!!! ΔΕΝ θα τους προστατεύσουν από την δικαιοσύνη του Θεού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΥΓΕ ΣΤΗ ΘΑΡΑΛΛΕΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΤΑΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΑΝΑΞΙΟΥΣ..ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΘΕΡΜΑ!!ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΣ ΣΦΙΞΩ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΠΩ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΗ!!!ΑΞΙΑ!!!ΑΞΙΑ!!!ΑΞΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!