Τρίτη 4 Μαΐου 2021

Κινεζικός 'ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ' "εισβάλλει" στίς ΗΠΑ ; Μέ πρόσχημα ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ τόν ιό !

Trojan labs? 
Chinese biotech company offers to build COVID testing labs in six U.S. states!....



'O κινεζικός δούρειος ίππος: κινεζική εταιρεία βιοτεχνολογίας π ρ ο σ φ έ ρ ε τ α ι  (...) να ανοίξει εργαστήρια για 'covid' σε έξι (6) αμερικανικές πολιτείες'!!!.......

H εταιρεία 'BGI', η μεγαλύτερη εταιρεία βιοτεχνολογίας παγκοσμίως, με μια δελεαστική προσφορά προς την αμερικανική κυβέρνηση, πρότεινε να αναλάβει την οργάνωση εργαστηρίων covid σε έξι αμερικανικές πολιτείες.... 



Aρκετοί Αμερικανοί αξιωματούχοι, ωστόσο, είναι καχύποπτοι ως προς τα κίνητρα της εταιρείας, δεδομένων των στενών της σχέσεων της εταιρείας με την κινεζική κυβέρνηση.

Συγκεκριμένα, ο πρώην επικεφαλής του Εθνικού Κέντρου Αντικατασκοπίας και Ασφάλειας ( National Counterintelligence and Security Center (NCSC), βετεράνος του FBI και της CIA, Bill Evanina, εξέφρασε την ανησυχία του ως προς αυτήν την συνεργασία και προειδοποίησε το κοινό λέγοντας, ότι "οι ξένες δυνάμεις μπορούν να συλλέξουν, να αποθηκεύσουν και να εκμεταλλευτούν τις βιομετρικές πληροφορίες που προκύπτουν από τα τεστ για κόβιντ."

"Συμβουλεύουμε," συνέχισε ο Evanina, "κανένας Αμερικανός, κανένα νοσοκομείο και καμία κλινική να μην εμπιστευθεί τα δεδομένα αυτά (στην εν λόγω εταιρεία)."

Λίγα λόγια για την εταιρεία BGI:

Ιδρύθηκε στο Πεκίνο το 1999 από έναν Κινέζο γενετιστή, τον Wang Jian, o οποίος εργάστηκε ως ερευνητικός συνεργάτης σε πολλά Αμερικανικά πανεπιστήμια μεταξύ του 1988 και 1994.

Η εταιρεία έγινε γνωστή και γνώρισε επιτυχία όταν το 2003 ξέσπασε ο SARS. η εταιρεία Huada (ΒGI), όπως είναι ακόμη γνωστή στην Κίνα, ήταν η πρώτη που αποκωδικοποίησε το γονιδίωμα του ιού και κατασκεύασε τεστ ανίχνευσής του.

Η εταιρεία έγινε το Ινστιτούτο Γονιδιωματικής του Πεκίνου, της Κινεζικής Ακαδημίας Επιστημών, από όπου πήρε και το όνομα με το οποίο είναι διεθνώς γνωστή - BGI (Beijing Genomics Institute).

Από τήν γέννησή της ήδη έχει υιοθετήσει μια πολύ εθνικιστική εταιρική νοοτροπία. μάλιστα, ο Wang σε συνέντευξή του είχε πει ότι οι τοίχοι της εταιρείας του είναι γεμάτοι με συνθήματα, όπως "υπηρετούμε την Πατρίδα με αφοσίωση" ως δείγμα ευγνωμοσύνης για την χρηματοδότησή της από την κινεζική κυβέρνηση.

2 σχόλια:

  1. Βιταμίνες, συμπληρώματα και νερό σε κίνδυνο! Οι πολυεθνικές «ρουφάνε» τα πάντα σαν Χάρυβδη, vid

    https://www.el.gr/nea-taxh/vitamines-sympliromata-kai-nero-se-ki/
    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
    ————————
    Η εταιρεία Nestle προσβλέπει στην ισχυροποίηση της θέσης της στον κλάδο των βιταμινών και συνεχίζει τις εξαγορές εταιριών του συγκεκριμένου κλάδου.
    .
    Μάλιστα αυτές οι κινήσεις παρουσιάζονται σαν επακόλουθο της αύξησης της ζήτησης συμπληρωμάτων διατροφής και βιταμινών λόγω του κορωνοϊού και ως κυνήγι του κέρδους. Πολλοί ερμηνεύουν τις συγκεκριμένες εξελίξεις, ως πορεία προς την ενίσχυση ενός μονοπωλίου στον συγκεκριμένο κλάδο, εκφράζοντας φόβους ότι πολυεθνικές θα διαχειρίζονται πολύτιμα και ζωτικής σημασίας αγαθά, με ολέθριες συνέπειες για τον άνθρωπο.

    ..
    Ο διευθύνων σύμβουλοςτης Nestle Mark Schneider.
    EINAI AYTΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ,ΠΩΣ ΤΟ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΓΑΘΟ.
    ——————————————————————————

    Γιατί ο Διευθύνων Σύμβουλος της Nestlé βρίσκεται στο γραφείο κάθε μέρα από την επιτυχία του COVID-19.
    .
    https://fortune.com/longform/nestle-ceo-mark-schneider-interview-coronavirus-pandemic-covid-19-office-business-impact-water-worker-safety/

    .
    ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ,ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΟΛ@ΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. AstraZeneca: Offenbar häufig gefährliche Nebenwirkungen
    https://www.neopresse.com/gesundheit/astrazeneca-offenbar-haeufig-gefaehrliche-nebenwirkungen/

    AstraZeneca: προφανώς υπήρχαν συχνές επικίνδυνες παρενέργειες

    οι παρενέργειες των εμβολίων της AstraZeneca φαίνεται να είναι πολύ συχνότερες από ό,τι πιστεύαμε μέχρι τώρα. τό ότι προκαλούσε θρομβώσεις έχει ήδη αποδειχθεί.
    ωστόσο, στη Γερμανία, η ηλικία εμβολιασμών με το εν λόγω εμβόλιο ανέβηκε στα 60 έτη, καθώς παρατηρήθηκαν θρομβώσεις της εγκεφαλικής φλέβας σε νεώτερες γυναίκες που μερικές φορές οδήγησαν και στο θάνατο.

    τόσο στη Δανία όσο και τη Νορβηγία οι εμβολιασμοί με το εμβόλιο της AstraZeneca έχουν σταματήσει.

    πέραν, όμως, από τις θρομβώσεις, το συγκεκριμένο εμβόλιο προκαλεί και επικίνδυνη έλλειψη αιμοπεταλίων. μάλιστα, η εταιρεία συμπεριέλαβε ήδη από τα μέσα Απριλίου την "οξεία έλλειψη ερυθρών αιμοπεταλίων" ως "ΣΥΧΝΗ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ" (!!!!!!!!!!!), αυτό σημαίνει ότι 1 στους 100 που εμβολιάζονται με της AstraZeneca(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) κινδυνεύει από εσωτερικές αιμορραγίες.
    και παρόλο που η εταιρεία προειδοποιεί πλέον ξεκάθαρα σχετικά με αυτήν την παρενέργεια, το Γερμανικό Ινστιτούτο Paul-Ehrlich, η κυβέρνηση και τα ΜΜΕ επιμένουν να δηλώνουν ότι ο ιός SARS-CoV-2 είναι μακράν πιο επικίνδυνος από έναν εμβολιασμό με το 'Vaxzevria'.

    από την προειδοποίηση αυτή της εταιρείας προκύπτει ότι η ανεπάρκεια αιμοπεταλίων (θρομβοκυτταροπενία) είναι στην πραγματικότητα πολύ πιο συχνή από ό,τι είχε δημοσιευθεί, και συνεχίζει λέγοντας ότι "Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΩΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ. ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ Η ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΗ, ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΕΣ, ΟΠΩΣ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΕΣ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΕΣ".

    είναι αλήθεια ότι το Ινστιτούτο Paul-Ehrlich ανέβασε βέβαια στην ιστοσελίδα του αυτές τις προειδοποιήσεις, αλλά κανείς μπορεί να τις βρει ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΔΕΛΕΧΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ. δυστυχώς, το ζήτημα των εσωτερικών αιμορραγιών δεν έχει γίνει ακόμη θέμα συζήτησης και ενημέρωσης του κοινού.

    οι συγγραφείς που συνέταξαν την παραπάνω προειδοποίηση θεωρούν ότι αυτή η επικίνδυνη διαταραχή στην πήξη του αίματος, προκύπτει από τα αντισώματα που δημιουργούνται από την γονιδιακή παρέμβαση που προκαλεί το "εμβόλιο". (με την παρέμβαση στο γονίδιο του (αγγελιαφόρου) mRNA της πρωτεϊνης SPIsn του ιού SARS-CoV-2, αρχίζουν τα χειραγωγούμενα κύτταρα να παράγουν πρωτείνες ακίδας.

    σύμφωνα με τη θεωρία, αυτά διεγείρουν το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού ώστε να σχηματίσει αντισώματα. ωστόσο, το ερώτημα είναι αν με τη γενετική αυτή τροποποίηση, θα σταματήσουν ποτέ τα κύτταρα να σχηματίζουν πρωτείνες ακίδας.
    σε αυτή την περίπτωση, οι ειδικοί πιστεύουν ότι το σώμα θα αναπτύσσει μια αυτοάνοση αντίδραση στρεφόμενο εναντίον του εαυτού του.

    οι συγγραφείς της AstraZeneca, μέσα από μια βραχυπρόθεσμη έρευνα, κατέληξαν στο ότι τα αντισώματα που σχηματίζονται μετά τον εμβολιασμό, προσκολλώνται στα ερυθρά αιμοπετάλια και προκαλούν είτε θρομβοκυτταροπενία είτε θρόμβωση. πολλά τέτοια ειδικά αντισώματα βρέθηκαν στο σώμα των εμβολιασμένων ατόμων που εμφάνισαν παρενέργειες.
    και:

    AstraZeneca: Wusste das Paul-Ehrlich-Institut über Nebenwirkungen Bescheid?

    https://www.neopresse.com/gesundheit/astrazeneca-wusste-das-paul-ehrlich-institut-ueber-nebenwirkungen-bescheid/

    AstraZeneca:το Ινστιτούτο Paul-Ehrlich γνώριζε με βεβαιότητα τις παρενέργειες

    τη στιγμή που η μια χώρα μετά την άλλη σταματούν τους εμβολιασμούς με το εμβόλιο της AstraZeneca (Αυστρία, Ταϋλάνδη, Βουλγαρία, Ισλανδία, Νορβηγία, Δανία) το Γερμανικό Ομοσπονδιακό Υπουργείο Υγείας δεν θεώρησε απαραίτητο να ενημερώσει τους πολίτες για τους σοβαρούς κινδύνους και να σταματήσει εγκαίρως τους εμβολιασμούς.
    οι εμβολιασμοί με το συγκεκριμένο εμβόλιο σταμάτησαν στις 15 Μαρτίου 2021 με το Ινστιτούτο Paul-Ehrlich (που μόνο 'ειλικρινές' (ehrlich) δεν είναι) ανακοίνωσε ότι θα πρέπει να μελετηθούν περαιτέρω τα περιστατικά.

    το Ινστιτούτο επικρίθηκε επανειλημμένως από επιστήμονες, επειδή αν και είχε ενημερωθεί από την εταιρεία δεν προχώρησε σε καμία ενημέρωση του κοινού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!