Δευτέρα 3 Μαΐου 2021

Πόσο ΔΙΚΟΙΟ είχε ο Στρατής....

 



Γιά τήν Κόκκινη Φυλή....

http://deltio11.blogspot.com/2021/04/blog-post_496.html

4 σχόλια:

  1. «ΤΟ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ», ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑ ΜΥΣΤΙΚΙΣΤΙΚΟ. ΕΑΝ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΗΤΟ ΜΟΝΟ ΔΟΓΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ `Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ, ΘΑ ΕΞΑΣΚΟΥΣΕ ΛΙΓΗ ΕΠΙΡΡΟΗ ΕΙΣ ΤΙΣ ΜΑΖΕΣ. ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ , Ο ΜΥΣΤΙΚΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΜΠΝΕΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΠΛΗΡΕΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΗ, ΤΗΝ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΧΑΛΥΒΔΙΝΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥ. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΕΡΙ ΑΓΝΩΝ ΙΔΕΩΝ ,ΠΕΡΙ ΑΦΗΡΗΜΕΝΩΝ ΕΝΝΟΙΩΝ, ΑΛΛΑ ΠΕΡΙ ΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΘΩΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΚΤΟΥΝ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΩΘΟΥΝ ΕΙΣ ΠΑΣΑ ΘΥΣΙΑ ΧΑΡΙΝ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΕΡΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΤΟΥΝΑΝΤΙΟΝ ΠΕΡΙ ΕΚΟΥΣΙΑΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕΩΣ, ΠΕΡΙ ΠΑΘΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΥΣ ΥΠΑΚΟΗΣ. « ΤΟ ΚΚΕ ΥΠΗΡΞΕ ΤΥΦΛΑ ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΩ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΙΔΑΝΙΚΟΥ. ΟΠΟΙΟΣ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ, ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΖΗΜΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ » . ( ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΜΟΥΖΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΚΚΕ,ΤΟΥ ΕΑΜ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΣΕ )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χριστός Ανέστη αγαπητέ σχολιαστή!
      Αληθινά ΜΝΗΜΕΙΩΔΗΣ ομολογία αυτού του στελέχους.
      (Καί εντελώς μεταξύ μας τώρα, πότε θά ανοίξουν οι φάκελλοι των ΑΠΙΣΤΕΥΤΩΝ χρηματοδοτήσεων του ΚΚΕ από τήν Μόσχα; Πόσα εκατομμύρια δολλάρια έστελναν στόν Περισσό καί μέσω ΠΟΙΩΝ Τραπεζών της ...κακιάς καί καπιταλιστικής Δύσεως; Όταν πρό ετών στήν βουλή πήγαν νά "ακουμπήσουν" τό θέμα, γιατί αμέσως βάλτωσε;)

      Διαγραφή
  2. ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΚΟΙΟ

    ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΣΑΠΙΟ ΣΑΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!