Δευτέρα 17 Μαΐου 2021

ΩΩΩΧΧΧ!!! ΜΟΛΙΣ έκανε τό εμβόλιο, ΚΟΛΛΗΣΕ ο μαγνήτης ΕΚΕΙ α κ ρ ι β ώ ς που μπήκε η ΒΕΛΟΝΑ της σύριγγος!!!!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ, ΑΝ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ "ΥΠΕΡΒΟΛΗ" !!!!!!

Watch a Magnet Stick to This Ladies Arm, After She Took the Pfizer Jab. 
(This Confirms NanoBots Are in This Vaccine)


Παρακολουθήστε ένα μαγνητικό ραβδί σε αυτό το γυναικείο βραχίονα αφού πήρε το Pfizer Jab. (Αυτό επιβεβαιώνει ότι τα NanoBots βρίσκονται σε αυτό το εμβόλιο)

Η ΚΥΡΙΑ ΕΧΕΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ 'PFIZER' KAI BAZEI ENA ΜΑΓΝΗΤΑΚΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΜΑΓΝΗΤΗΣ ΚΟΛΛΑΕΙ!!!............

ΜΕΤΑ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΜΑΓΝΗΤΑΚΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΙΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΓΝΗΤΑΚΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΤΩ.
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.


ΠΑΝΤΩΣ Ο ΜΑΓΝΗΤΗΣ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΕ ΧΡΥΣΟ, ΚΟΒΑΛΤΙΟ, ΤΙΤΑΝΙΟ, ΑΛΛΟΥΜΙΝΙΟ, ΧΑΛΚΟ, ΟΡΕΙΧΑΛΚΟ, ΜΠΡΟΥΤΖΟ.

ΚΟΛΛΑΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΣΙΔΕΡΟ, ΠΟΥ ΤΟ ΣΙΔΕΡΟ ΟΞΕΙΔΩΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ 75% ΝΕΡΟ.

ΜΗΠΩΣ Η ΟΞΕΙΔΩΣΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΙΣ ΘΡΟΜΒΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΙΜΑ;

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΡΩΤΑΩ.

ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΝΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΙΔΗΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΟ ΟΡΙΟ;

2 σχόλια:

  1. Avαδημισιευση από το site Διοδοτος18 Μαΐου 2021 στις 1:39 π.μ.

    «Καλησπέρα! Εχτές το βράδυ έκανα μία ανάρτηση.. Δυστυχώς ο πατέρας μου έχει φάει τόση πλύση εγκεφάλου από τα ΜΜΕ που μου εκλεισε ραντεβού να κάνω το εμβόλιο αλλιώς με διώχνει από το σπίτι. Ζω εδώ σαν μια ξένη, σαν να είμαι η λεπρή, και να υπήρχε μια στο εκατομμύριο να το κάνω με εκβιασμό και φασισμό δεν υπάρχει περίπτωση.

    » Μας κάνανε εχθρούς με τους γονείς φίλους συγγενείς… Έχω μέχρι την ημέρα του εμβολιου ένα μήνα αλλιώς με πετάει έξω κανονικά δεν τον ενδιαφέρει έτσι κι αλλιώς..

    » Εχτές έσβησα την ανάρτηση γιατί ένας…κύριος μου είπε να κάνω το χατίρι των γονιών μου και θα με συγχωρέσει ο θεός.. Ο ΘΕΟΣ δεν έχει καμμία σχέση με αυτό το τερατουργημα κύριε.. Ξανά ανεβάζω την ανάρτηση μου για να μην δεχτούν εκβιασμό να φύγετε!!!!

    » Εγώ είμαι άνεργη,με πρόβλημα υγείας και έφτασε ο εκβιασμός του να μην μου πληρώνει ούτε τα φάρμακα μου και να υποφέρω αλλά δεν θα το υποστώ άλλο, θα φύγω και θα ζήσω ελεύθερη, δεν έχω βοήθεια από πουθενά μόνη μου παλεύω χρόνια και δεν το έβαλα κάτω τα χέρια μου να είναι καλά, μένει να βρω μια δουλειά και να νοικιάσω μία μικρή γκαρσονιέρα να μην ζω αυτό το καθημερινό μπούλινγκ από τους ίδιους μου τους γονείς..

    » Συγνώμη για το κατεβατό αλλά εμείς ορίζουμε την ψυχή και το σώμα μας κανένας άλλος σας ευχαριστώ.»

    Ήρθα σ’ επικοινωνία με την κοπέλα. Μίλησα μαζί της και έχω στη διάθεσή μου τα απαραίτητα στοιχεία.

    Η κοπέλα ζητεί εργασία και στέγη, προκειμένου να φύγει από ένα βαρειά τοξικό περιβάλλον όπου ζει. Νομίζω ότι είναι καθήκον μας να συνδράμουμε με τον τρόπο που μπορεί ο καθ’ ένας μας.

    Κατά προτίμηση, στην περιοχή των Αθηνών.

    Επίσης, μέσα από αυτήν την ανάρτηση, κάνω έκκληση προς τις Εισαγγελικές Αρχές (εάν έχει μείνει ΈΣΤΩ κι ΕΝΑΣ εισαγγελέας με φιλότιμο, ν’ αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης. Είναι αδιανόητο να απειλείται ένας άνθρωπος τόσο βάναυσα. Τα στοιχεία που έχω συγκεντρώσει καταδεικνύουν ξεκάθαρη περίπτωση ενδοοικογενειακής βίας.

    Για όσους επιθυμούν να βοηθήσουν, μπορούν να έρθουν σ’ επαφή μαζί μου στο email του ιστολογίου:

    katahanas71@gmail.com

    Επίσης, για τους χρήστες του facebook, μπορείτε να έρθετε σ’ επαφή μαζί μου μέσω του facebook λογαριασμού μου:

    http://www.facebook.com/grg.mtxs

    Το αυτό ισχύει και για όποιον Εισαγγελέα θα είχε το φιλότιμο να ασχοληθεί σοβαρά με το θέμα.

    Τα στοιχεία της κοπέλας δε θα τα δώσω δημόσια, για ευνόητους λόγους. Ωστόσο είναι στη διάθεση όποιου τα ζητήσει.

    Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.



    Γεώργιος Μεταξάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Bιβλιο με τίτλο : ενισχύστε το ανοσοποιητικο σας σύστημα , των εκδόσεων Kεδρος . Συγγραφείς του βιβλίου : Tζενιφερ Μικ , Πάτρικ Xoλφορντ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!