Πέμπτη 13 Μαΐου 2021

Φ Ρ Ι Κ Η ! Υγιής αθλητής Λυκείου στήν Γιούτα των ΗΠΑ, αναπτύσσει ΘΡΟΜΒΟΥΣ αίματος στόν Εγκέφαλό του, ΜΕΤΑ από το Εμβόλιο 'COVID'.

...ΑΛΛΑ ΤΟ "ΠΕΡΙΕΡΓΟ" ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΡΑΓΔΑΙΩΣ ΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΘΕΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ,  ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΔΡΟΓΕΙΟ, ΠΑΡΑ ΤΑΥΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ "Θ Α Β Ο Ν Τ Α Ι" ΕΠΙΜΕΛΕΣΤΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΣΧΕΔΟΝ ΤΩΝ ΜΜΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΤΕΧΝΑ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ...ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ!!!!!


9 Μαΐου 2021/ Δείτε το άρθρο του Brian Shilhavy Συντάκτη του Health Impact News εδώ: https://tinyl.io/44mg [1]

Τα τοπικά συστημικά εταιρικά μέσα ενημέρωσης στο Draper της Utah αναφέρουν ότι ένας 17χρονος μαθητής από το Corner Canyon High School κατέληξε στην εντατική με θρόμβους αίματος στον εγκέφαλό του, αμέσως μετά τη χορήγηση ενός πειραματικού εμβολίου COVID.


Την επομένη της ένεσης του εμβολίου COVID-19, ο 17χρονος Everest Romney ένιωσε τον λαιμό του να πρήζεται.

Τις επόμενες ημέρες υπέφερε από έντονους πονοκεφάλους.

Η μητέρα του, η οποία λέει στο ABC4 ότι η παιδίατρος αρχικά απέρριψε τα συμπτώματα ως τράβηγμα στον αυχένα, λέει ότι ήταν πεπεισμένη ότι επρόκειτο για κάτι άλλο.


«Δεν μπορούσε να κινήσει τον αυχένα του χωρίς τη βοήθεια των χεριών του», λέει η μητέρα Cherie Romney.


Αυτό συνέβη μόλις λίγες ημέρες μετά την ένεση.

Επιπλέον, τώρα ο γιος της υπέφερε από πυρετό και αδιάκοπους πονοκεφάλους.


Η Romney λέει ότι ήξερε ότι έπρεπε να συνεχίσει να αναφέρει στους γιατρούς ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.


Τελικά, μετά από περισσότερο από μία εβδομάδα με τα συμπτώματα, ο μπασκετμπολίστας του Corner Canyon High School και η οικογένειά του είχαν απαντήσεις: δύο θρόμβοι αίματος μέσα στον εγκέφαλό του και ένας στο εξωτερικό.


«Το πιο δύσκολο πράγμα ήταν ότι τον άφησα να κάνει αυτή το εμβόλιο. Και ήταν υγιής και καλά πριν», λέει η Romney.


«Αλλά το αμφισβητείς, δεν μπορείς να μην το αμφισβητήσεις όταν όλα πάνε στραβά», πρόσθεσε. (Όλο το άρθρο εδώ.)

Ωστόσο, όπως συμβαίνει με ΟΛΕΣ τις ιστορίες τραυματισμών ή θανάτων από "εμβόλια" COVID που φτάνουν στα εταιρικά μέσα ενημέρωσης, αυτά συνεχίζουν να διατείνονται ότι δεν υπάρχει ...καμμία σχέση μεταξύ των τραυματισμών και των εμβολίων.

Στην πραγματικότητα, ο δημοσιογράφος στο βίντεο αυτής της ιστορίας μας λέει, ότι δεν πρόκειται καν να κατονομάσουν ποιο "εμβόλιο" έλαβε, δείχνοντας πόσο μεγάλο έλεγχο έχει η Big Pharma στα μέσα ενημέρωσης.


Τα μέσα ενημέρωσης, όχι μόνο προστατεύονται από την Πρώτη Τροπολογία, ώστε να αναφέρουν τα γεγονότα και να κατονομάζουν την εταιρεία που έκανε αυτό το εμβόλιο, αλλά η δουλειά των μέσων ενημέρωσης υποτίθεται ότι είναι, να ενημερώνουν το κοινό, κάτι που σαφώς δεν κάνουν όταν αναφέρουν έναν τραυματισμό από "εμβόλιο", αλλά αρνούνται να κατονομάσουν ποιο από αυτά τον προκάλεσε.


Δεδομένου ότι το εμβόλιο της 'Johnson and Johnson' έχει ήδη συνδεθεί με "σπάνιους" θρόμβους αίματος, η εικασία μου είναι ότι αυτή ήταν μία από τις ενέσεις mRNA, είτε της Pfizer, είτε της Moderna, και απλώς δεν θέλουν την κακή δημοσιότητα που θα επιβράδυνε τις προσπάθειές τους να κάνουν ακόμη περισσότερα εμβόλια.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 5/10/21:

Ένας αναγνώστης του Health Impact News μας ενημέρωσε σήμερα ότι η θεία του Everest Romney δήλωσε δημοσίως στο 'Facebook', ότι ο Everest έλαβε την πρώτη δόση του πειραματικού εμβολίου COVID της Pfizer, του ίδιου εμβολίου που αναμένεται να λάβει άδεια επείγουσας χρήσης αργότερα αυτή την εβδομάδα για παιδιά ηλικίας 12 έως 15 ετών.

Εδώ είναι το βίντεο από το ABC (αν εξαφανιστεί ενημερώστε μας) https://www.abc4.com/news/local-news/draper-teenager-hospitalized-with-blood-clots-after-covid-19-vaccine-shot/

Το να συνεχίζουμε να αποκαλούμε αυτές τις αντιδράσεις "σπάνιες" είναι εγκληματικό, καθώς τώρα περισσότεροι άνθρωποι έχουν πεθάνει μετά από τα εμβόλια COVID από τους καταγεγραμμένους θανάτους μετά από εμβόλια τα τελευταία 20 χρόνια.

Πόσες ακόμα ζωές θα καταστραφούν, όπως αυτή του 17χρονου υγιούς μαθητή λυκείου που είχε ολόκληρη την καριέρα και τη ζωή του ακόμα μπροστά του, μόνο και μόνο επειδή η Big Pharma θέλει να χρησιμοποιήσει το κοινό ως πειραματόζωα για να εκπληρώσει την ευγονική της αντίληψη για την ιατρική και να αναπτύξει νέα, πρωτότυπα εμβόλια με σκοπό τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού και την υποδούλωση του κάθε ανθρώπου στο ιατρικό σύστημα ;;;

Δικτυογραφία:

1.-- Healthy Utah High School Athlete Develops Blood Clots in His Brain Following COVID Injection

https://healthimpactnews.com/2021/healthy-utah-highschool-athlete-develops-blood-clots-in-his-brain-following-covid-injection/


https://scripta---manent.blogspot.com/2021/05/covid_11.html

2 σχόλια:

  1. "One Indian hospital saw 100 patients die after taking the covid vaccine"

    https://www.naturalnews.com/2021-05-11-indian-hospital-100-patients-dead-covid-vaccine.html

    Ινδία: περισσότεροι από 100 άνθρωποι πέθαναν στο κρατικό νοσοκομείο του Ahmedabad μετά τον εμβολιασμό τους με την α' ή β' δόση.
    το περιστατικό δημοσιεύθηκε στην ευρείας κυκλοφορίας εφημερίδα 'Gujarat΄.
    όπως δήλωσε ο πρώην πρόεδρος του τοπικού παραρτήματος του Ινδικού Ιατρικού Συλλόγου στην εφημερίδα, ότι ανάμεσα στους νεκρούς είναι και 3 γιατροί που εργάζονταν στο συγκεκριμένο νοσοκομείο.

    όπως αναφέρει παρακάτω το άρθρο, σύμφωνα με κορυφαία Βρετανική εταιρεία μοντελοποίησης, προβλέπεται ότι το τρίτο κύμα του ιού θα κοστίσει τη ζωή στο 70% όσων έλαβαν και τις δύο δόσεις.

    περισσότερα εδώ:

    More Than 100 Patients Die After Taking First Or Second Shot Of COVID-19 Vaccine In A Hospital In India

    https://greatgameindia.com/100-vaccine-deaths-india-hospital/

    αξίζει να διαβάσετε το φυλλάδιο που υπάρχει μέσα στο άρθρο: "Choosing your Covid-19 Vaccine, Facts You Need To Know"
    "επιλέγοντας το εμβόλιό σας κατά του κόβιντ, στοιχεία που χρειάζεται να γνωρίζετε"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. EVIDENCE OF GENOCIDE: Coronavirus PCR Testing.
    https://beforeitsnews.com/eu/2021/01/evidence-of-genocide-coronavirus-pcr-testing-2667143.html

    Το Coronavirus δεν υπάρχει. Κανένας «ιός» δεν έχει απομονωθεί ποτέ και δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι ένας «ιός» που ονομάζεται «Coronavirus» προκαλεί το Covid-19. Τώρα ας εξετάσουμε τα στοιχεία.


    .
    ΣΤΟΙΧΕΙΑ + ΒΙΝΤΕΟ

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!