Δευτέρα 17 Μαΐου 2021

Ο διαβόητος Δρ. Fauci ετοιμάζεται νά τήν "κοπανήσει" από τίς ΗΠΑ ; ; ;


 


Ο Donald J. Trump και οι στρατιωτικοί εξέφρασαν ανησυχία για τις πρόσφατες εξαγορές ακινήτων του Δρ. Anthony Faucci στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Αργεντινή και τον Παναμά, αυξάνοντας τις ανησυχίες ότι ο γιατρός του 'Deep State' (= βαθέος κράτους), ενδέχεται να εγκαταλείψει τη χώρα προτού εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για εγκλήματα που διαπράχθηκαν εναντίον της Αμερικής και του λαού της.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, ο Fauci, σίγουρα όχι φτωχός, έχει συγκεντρώσει τουλάχιστον 9.000.000 δολάρια από τις πωλήσεις εμβολιασμού Covid-19 και ένα σημαντικό μέρος αυτού του παράνομα κερδισμένου εισοδήματος προοριζόταν για την αγορά ακινήτων στο εξωτερικό. 

Και οι τρεις κατοικιες αγοράστηκαν στο όνομα της συζύγου του - Christine Grady - μέσω της International Reality Agency της Sotheby's, η οποία μεσιτει διηπειρωτικές προσφορές για τους πλούσιους και ισχυρούς. 

Περιέργως, και τα τρία αγροτεμάχια αγοράστηκαν το πρώτο τρίμηνο του 2021, αφού άρχισαν να κυκλοφορούν νέα για το κατηγορητήριο του μεταξύ εναλλακτικών ειδησεογραφικών ιστοσελιδων.

Πηγές που εμπλέκονται στις προσπάθειες του Τραμπ να προσαγάγει το Deep Sate στη δικαιοσύνη είπαν ότι ο στρατός καθυστέρησε τη σύλληψη του Fauci λόγω του τρέχοντος βαθμού δημόσιας έκθεσής του, που εμφανίζεται σχεδόν κάθε ώρα σε εκπομπές MSM(ΜΜΕ). 


Όπως πολλοί από τους συνωμότες του Fake Pandemic, ο Fauci δίνει συνεντεύξεις σχεδόν από το σπίτι, σε αυτό που φαίνεται να είναι το γραφείο στο εσωτερικό του βορειοδυτικού D.C. αρχοντικό. 

Ωστόσο, η επίσημη κατοικία του Fauci "κατασχεθηκε" στις αρχές Φεβρουαρίου, σύμφωνα με στρατιωτικές πηγές που είχαν την κατοικία υπό συνεχή παρακολούθηση.

«Το Deep State προφανώς τον έβαλε να διακοσμησει την νεα κατοικια του παρομοια (εσωτερικα) με το σπιτι που εμενε κι εδινε τις συνεντευξεις. 



Μόνο ένας λόγος υπαρχει για να γίνει αυτό. 
Επειδή ξέρει ότι ο χρόνος του είναι μικρός. 
Όταν εμφανιζεται πλεον δημοσια, κάτι που σπάνια συμβαίνει, περικυκλώνεται πάντα από ένα πληθος από οπαδούς. 

Οι άνθρωποι που τον περιστοιχιζουν στις σπανιες δημοσιες εμφανισεις του τον εχουν "σαν Θεο"είπε η πηγή μας.

Ερωτηθείς εάν ο στρατός σκέφτεται να αρπάξει τον Faucci νωρίτερα απ οτι αναμενοταν, η πηγή μας είπε τα εξής: 
"Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι ο στρατός κάνει προσεκτικές σκέψεις και κινησεις τώρα που ξέρει ότι ο Fauci έχει περιουσία σε άλλες χώρες."

Ο στρατός, πρόσθεσε, θεωρεί τις αγορές ως προάγγελο της επιθυμίας του Φάουτσι να διαφύγει από ένα στρατιωτικό δικαστήριο. 

Οι κατηγορίες εναντίον του γιατρού Deep State είναι σίγουρα καταδικαστικές - εσκεμμενα κακο ιατρικο πρωτοκολλο με αποτέλεσμα τους περιττούς θανάτους 500.000 Αμερικανών. 

Για να μην αναφέρουμε την προδοσία ωστε να βοηθησει το Κ.Κ.Κ. (Κομμουνιστικό κόμμα Κίνας) και να υπονομευσει την πατριωτικη κυβερνηση!

"Ο "Μάου" πιστεύει ότι είναι ανέγγιχτος. 
Δεν είναι. 
Εάν η οικογένειά του, και αυτό σημαίνει και οι κόρες του, είναι συνεπείς, τότε θα αντιμετωπίσουν δικαιοσύνη. 



Ο στρατός ξέρει ότι ο Faucci είχε τον πρωτο λογο στη χρηματοδότηση του εργαστηρίου από το οποίο ο ιός αφέθηκε ελεύθερος. 
Οι μέρες του είναι μετρημενες, σημειώστε τα λόγια μου », είπε η πηγή μας.

Ακόμα κι αν ο Fauci δραπετευσει με επιτυχία σε μια ξένη χώρα, ο Donald J. Trump και ο στρατός θα τον "επαναπατρισουν", ανεξάρτητα από τις έγκυρες συνθήκες έκδοσης, πρόσθεσε η πηγή μας.

ΠΗΓΗ

http://sinomosiologos.blogspot.com

7 σχόλια:

  1. Pfizer Executive Caught: Vaccine may Not be Designed to End Pandemic

    https://www.brighteon.com/a0182195-bb70-44b0-b9bc-dfb48d6d4dfe


    Pause
    Mute
    Current Time 1:47
    /
    Duration 30:41
    1xPlayback Rate

    Fullscreen
    Share

    Pfizer Executive Caught: Vaccine may Not be Designed to End Pandemic
    2420 views
    channel image
    Truth Health Freedom
    Published a month ago |
    Pfizer Executive admits that they their vaccine is not designed to end the pandemic but to turn it into an endemic so that the demand of their vaccines will continue forever and give them the opportunity to make a lot of money selling their vaccine.
    Once the pandemic becomes an endemic, just like the flu, all those who have already been vaccinated will need to continue to receive a booster every year or so.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δρ. Σ.Μπάγκντι: Τα PCR και τα self-test είναι «επικίνδυνα, ηλίθια, ανόητα και άχρηστα».
    .

    Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Φυσικοπαθητικό και συγγραφέα Μάριο Δημόπουλο, ο Δρ. Μπάγκντι
    .
    http://scripta---manent.blogspot.com/2021/05/pcr-self-test.html



    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανθρωποπειραματοζωα!!!
    .
    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1754929104678811&id=100004852157001
    .
    BINTEO ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ (USA).
    .
    ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΟΛΙΑ ΣΤΑ ΖΩΑ ΓΙΑΤΙ ΠΕΘΑΙΝΑΝ ΚΑΙ
    ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΤΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ…..
    .

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν ειναι για χρηση σε ανθρωπους!!!
    EΓΓΡΑΦΟ FDA —TA ΔΟΚΙΜΑΣΑΝ ΣΕ ΖΩΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ ΠΕΘΑΙΝΑΝ ,ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΜΑΣ….
    .
    https://www.instagram.com/p/CO81k2mtvBg/
    .
    0perationcue’s profile picture
    0perationcue
    Moderna Injection Ingredient “SM-102” Is Not Meant For Human Use Due To Detrimental Health Implications

    🔍 Interestingly, the Moderna FDA EUA Fact Sheet openly discloses that the Moderna injection contains an ingredient known as SM-102 which is a lipid amino acid used for the formation of nanoparticles.
    It turns out that SM-102 is not for human or veterinary diagnostic or therapeutic use due to its list of known health hazards (listed below). The Cayman Chemical product, ……………………………

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Now 20 US states liquefy vaccine-murdered people and spread their flesh goo on food crops as “fertilizer”

    https://www.naturalnews.com/2021-05-17-20-us-states-liquefy-vaccine-murdered-people-and-spread-their-flesh-goo-on-food-crops.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μια κακόγουστη φάρσα. Ο Bill Gates είναι ένας αλτρουιστής φιλάνθρωπος .
    ---------------------------------------------------------------------------------

    Μπίλ Γκέιτς η ανεξάρτητη κοσμοθεωρία του, τα υποτιθέμενα φιλανθρωπικά κίνητρά του, η μονοπώληση της επιστήμης, τα πρότυπα συμπεριφοράς του επίδοξου σωτήρα του πλανήτη και τα πιθανά τελικά παιχνίδια.
    .
    Για να κατανοήσουμε τον οπορτουνιστή Μπιλ Γκέιτς, πρέπει κανείς να ανακαλύψει την ιστορία του, καθώς και να ενσωματώσει τη βασική του στάση:
    Ο απόλυτος έλεγχος σε οποιαδήποτε τιμή, τα ηθικά ζητήματα είναι ανύπαρκτα στον κόσμο του, οι παράπλευρες απώλειες, ήταν και εξακολουθούν να αποτελούν μέρος του καθημερινού του ψωμιού, μέρος του παιχνιδιού του.

    --------------
    Σχέδιο: Ο Γκέιτς επιλέγει μια χώρα με υψηλό ποσοστό αναλφαβητισμού, συνήθως χώρα τρίτου κόσμου, μονοπωλεί τον τομέα των ΜΚΟ υπό την προϋπόθεση της ανθρωπιστικής βοήθειας, όπως το AIDS: και απλά ισχυρίζεται ότι ο ακρωτηριασμός των αρσενικών γεννητικών οργάνων θα μπορούσε να λύσει το AIDS (χωρίς επιστημονική βάση) .ΒΙΝΤΕΟ .

    ..


    https://oimaskespeftoun.blogspot.com/2021/05/bill-gates.html#more


    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!