Τετάρτη 12 Μαΐου 2021

Σ υ ν α γ ε ρ μ ό ς : Τό φημισμένο αμερικανικό πανεπιστήμιο 'Johns Hopkins' επιβεβαιώνει, ότι οι εμβολιασμένοι ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ το εμβόλιο!

 

Οι περισσότεροι Αμερικανοί, όπως και το μεγαλύτερο κομμάτι της ανθρωπότητος, λένε όχι στα εμβόλια για τον Covid-19 παρά τις φασιστικές προσπάθειες της παγκόσμιας 'Ελίτ' να τα επιβάλλει.

Εν τέλη όμως ενδέχεται η άρνηση του εμβολιασμού ίσως να μην έχει μεγάλη σημασία, επειδή τα εμβόλια θα μπορούσαν να εξαπλωθούν μόνα τους , πράγμα που σημαίνει ότι οι εμβολιασμένοι θα μπορούσαν να εμβολιάσουν αποτελεσματικά τους μη εμβολιασμένους απλά….. «πέφτοντας» πάνω τους.


Το Πανεπιστήμιο Τζονς Χόπκινς είναι ένα ιδιωτικό ερευνητικό πανεπιστήμιο των ΗΠΑ, στη Βαλτιμόρη. Το Τζονς Χόπκινς διατηρεί πανεπιστημιουπόλεις και σε άλλα μέρη της πολιτείας Μέριλαντ, στην πρωτεύουσα Ουάσινγκτον, στην Ιταλία, στην Κίνα και στη Σιγκαπούρη.

Η εφημερίδα του Johns Hopkins University (JHU) εξηγεί πώς τα αυτοαποδομημένα εμβόλια έχουν σχεδιαστεί για να εξαπλωθούν τόσο από

 εμβολιασμένους όσο καί από μή

 εμβολιασμένους πληθυσμούς.

Η ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ  

Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Η  ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΕΔΩ:

https://capnews.me/%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b1%ce%b3%ce%b5%cf%81%ce%bc%cf%8c%cf%82%cf%84%ce%bf-%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%ae%ce%bc%ce%b9%ce%bf-johns-hopkins-%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%b2%ce%b5%ce%b2/

1 σχόλιο:

  1. Παγκόσμια Μήνυση: Τα Δύο Τεράστια Ψέματα της Πανδημίας.

    https://odysee.com/@ThouriosTV:0/pagkosmia-minisi-psemata-pandimia:5

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!