Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021

1.500.000 ευρώ ΑΜΟΙΒΗ στήν Γερμανία, σέ όποιον ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ότι υ π ά ρ χ ε ι ! ( ΕΔΩ σας θέλω "κάβουρες" ! )



Σε όποιον αποδείξει την ύπαρξη ιού/ιών, που προκαλεί/ούν ασθένειες!

24 Ιουνίου 2021 Δείτε  στο samueleckert.net εδώ: https://tinyurl.com/pvnakfun

ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ...

Όλοι οι ιολόγοι, όχι μόνον οι εικονιζόμενοι, έχουν εξαπατήσει τους εαυτούς τους και το κοινό, όταν ισχυρίζονται την ύπαρξη ιών που προκαλούν ασθένειες, όπως ο SARS-CoV-2.

Οι ιολόγοι θανατώνουν κατά λάθος κύτταρα σε δοκιμαστικούς σωλήνες, πιστεύοντας ότι αυτό αποτελεί απόδειξη της παρουσίας και της απομόνωσης ενός ιού.

Samuel Eckert


Μόνον από τα θραύσματα των κυττάρων που πεθαίνουν οι ιολόγοι κατασκευάζουν νοερά μια γονιδιακή αλληλουχία και την πλασάρουν ως γεγονός.

Ως εκ τούτου, οι διαδικασίες δοκιμής δεν έχουν καμία σημασία, ή νόημα.

Οι τυπικές δομές των ετοιμοθάνατων κυττάρων στο ηλεκτρονικό μικροσκόπιο πλασάρονται ως ιοί. Τέτοιες δομές δεν θα μπορούσαν ποτέ μέχρι σήμερα να ανιχνευθούν ή να αναγνωριστούν σε άνθρωπο!

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ…

Αυτές οι λανθασμένες εξελίξεις έχουν απομακρύνει την ιατρική πολύ από την πραγματικότητα και την κατανόηση της πραγματικής υγείας.

Θα θέλαμε να συμβάλουμε σε μια ολοκληρωμένη κατανόηση της ασθένειας και της υγείας για όλους τους ανθρώπους.

ΕΓΓΥΩΜΑΣΤΕ:

1,5 εκατ. ευρώ για έναν ιολόγο που θα παρουσιάσει επιστημονική απόδειξη της ύπαρξης του ιού της κορώνας, συμπεριλαμβανομένων των τεκμηριωμένων πειραμάτων ελέγχου (control experiments) όλων των βημάτων που έγιναν για την απόδειξη.

Ξεκινάμε!

Είναι απαραίτητο να διαψευσθούν τα κάτωθι:

1. Οι ιολόγοι ερμηνεύουν τον θάνατο των κυττάρων στο εργαστήριο ως προκαλούμενο από ιούς. Λόγω της έλλειψης πειραμάτων ελέγχου (control experiments), παραβλέπουν το γεγονός ότι θανατώνουν τα κύτταρα στο εργαστήριο οι ίδιοι και ακούσια, με ασιτία και δηλητηρίαση.

Αυτή η παρερμηνεία βασίζεται σε μια και μόνο δημοσίευση του John Franklin Enders και ενός συναδέλφου του στις 06/01/1954.

Η δημοσίευση αυτή κρίθηκε από το ανώτατο δικαστήριο στη δίκη για τον ιό της ιλαράς ότι δεν περιέχει καμία απόδειξη ύπαρξης ιού. Αυτή η δημοσίευση έγινε η αποκλειστική βάση όχι μόνο της ιολογίας της ιλαράς, αλλά όλης της ιολογίας από το 1954 και μετά και της υστερίας της Corona.

2. Οι ιολόγοι συναρμολογούν νοερά/υπολογιστικά τα βραχύτερα κομμάτια της λεγόμενης γενετικής πληροφορίας των κυττάρων που πεθαίνουν σε ένα πολύ μακρύ γενετικό κώδικα (άλυσίδα), το οποίο πλασάρουν ως γενετικό κώδικα ενός ιού.

Αυτή η νοητική/υπολογιστική διαδικασία ονομάζεται ευθυγράμμιση.

Με τον τρόπο αυτό, δεν έχουν πραγματοποιήσει τα πειράματα ελέγχου (control experiments), την προσπάθεια να κατασκευάσουν νοητικά/υπολογιστικά την επιθυμητή γενετική αλυσίδα (hereditary strand) ακόμη και από σύντομα κομμάτια της λεγόμενης γενετικής πληροφορίας από μη μολυσμένες πηγές.

3. Οι ιολόγοι χρειάζονται πάντα ένα δεδομένο γενετικό σκέλος ενός ιού για την ευθυγράμμιση ενός ιού.

Ωστόσο, χρησιμοποιούν πάντα ένα κληρονομικό σκέλος που έχει δημιουργηθεί μόνο νοητικά/υπολογιστικά και ποτέ ένα πραγματικό που έχει βρεθεί στην πραγματικότητα.

Ποτέ δεν κάνουν έτσι τις προσπάθειες ελέγχου για το αν από το διαθέσιμο σύνολο δεδομένων των λεγόμενων κληρονομικών πληροφοριών θα μπορούσαν να κατασκευαστούν ή όχι και "ιογενείς" κλώνοι κληρονομικής ουσίας εντελώς διαφορετικών ιών.

4. Οι ιολόγοι δεν έχουν ποτέ δει ή απομονώσει "ιούς" σε ανθρώπους, ζώα, φυτά και τα υγρά τους. Αυτό το έχουν κάνει μόνο φαινομενικά, έμμεσα και πάντα μόνο μέσω πολύ ειδικών και τεχνητών κυτταρικών συστημάτων στο εργαστήριο.

Ποτέ δεν ανέφεραν ή δεν τεκμηρίωσαν τις προσπάθειες ελέγχου αν κατάφεραν να αναπαραστήσουν και να απομονώσουν ιούς επίσης μέσα και σε ανθρώπους, ζώα, φυτά ή τα υγρά τους.

5. Οι ιολόγοι δεν έχουν ποτέ απομονώσει τους υποτιθέμενους ιούς που φωτογραφίζουν με ηλεκτρονικές μικρογραφίες, δεν τους έχουν χαρακτηρίσει βιοχημικά και δεν έχουν λάβει από αυτούς το υποτιθέμενο γενετικό τους υλικό.

Ποτέ δεν πραγματοποίησαν ή δεν δημοσίευσαν πειράματα ελέγχου για να διαπιστώσουν αν, μετά την απομόνωση αυτών των δομών, θα μπορούσαν πράγματι να ανιχνευθούν οι "ιϊκές" πρωτεΐνες (το περίβλημα του ιού) και, κυρίως, το ιϊκό κληρονομικό σκέλος, το οποίο υποτίθεται ότι είναι το κεντρικό συστατικό και χαρακτηριστικό ενός ιού.

6. Οι ιολόγοι πλασσάρουν ως ιούς ή ως ιϊκά συστατικά τα τυπικά τεχνουργήματα των ιστών/κυττάρων που πεθαίνουν και τις τυπικές δομές που σχηματίζονται όταν στροβιλίζονται κυτταρικά συστατικά, όπως οι πρωτεΐνες, τα λιπίδια και οι διαλύτες που χρησιμοποιούνται.

Και πάλι, λείπουν τα πειράματα ελέγχου με μη μολυσμένα αλλά εξίσου επεξεργασμένα κύτταρα/ ιστούς.

7. Τα λεγόμενα πειράματα μετάδοσης, τα οποία πραγματοποιούν οι ιολόγοι για να αποδείξουν τη μεταδοτικότητα και την παθογένεια των υποτιθέμενων ιών, διαψεύδουν ολόκληρη την ιολογία.

Είναι προφανές ότι τα ίδια τα πειράματα προκαλούν τα συμπτώματα που παρουσιάζονται στα πειράματα σε ζώα ως απόδειξη της ύπαρξης και της επίδρασης των υποτιθέμενων ιών.

Και πάλι, λείπουν τα πειράματα ελέγχου στα οποία γίνεται ακριβώς το ίδιο πράγμα, απλώς με μη μολυσμένα ή αποστειρωμένα υλικά.

Ο Samuel Eckert είναι γνωστός Γερμανός δημοσιογράφος

Δικτυογραφία:

Isolate Truth Fund - Samuel Eckert

https://www.samueleckert.net/isolate-truth-fund/


https://scripta---manent.blogspot.com/2021/06/samuel-eckert-1500000.html

3 σχόλια:


  1. ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ….

    Ένα δώρο από την Αμερικανική Ένωση Χημικών ACS american chemical society.

    Μου το στειλαν από ιδιαίτερο χώρο που σχετίζεται με πράσινη αnap-τηksi

    Καλή συνέχεια!”

    https://pubs.acs.org/doi/10.1021/acs.nanolett.9b02266

    http://sinomosiologos.blogspot.com/2021/06/blog-post_683.html


    .
    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απίστευτη δήλωση Ν.Αναστασιάδη: Οι ανεμβολίαστοι να φορούν ειδικό βραχιολάκι για να μπορούμε να τους ξεχωρίζουμε!

    https://gegonotstomikroskpio.com/2021/06/%ce%b1%cf%80%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%b7-%ce%b4%ce%ae%ce%bb%cf%89%cf%83%ce%b7-%ce%bd-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%83%ce%b9%ce%ac%ce%b4%ce%b7-%ce%bf%ce%b9-%ce%b1%ce%bd%ce%b5/


    NANA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αποκάλυψη-ΣΟΚ: Εν τω γίγνεσθαι μυστικό και ύπουλο σχέδιο για…ΜΟΝΙΜΟ LOCKDOWN στην Αγγλία!!! Βάζουν τον κορωνοϊό σε…ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ!!!

    EΓΓΡΑΦΟ MEMORATUM —–AΠΟ ΤΟΝ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ Ε.Ο.Φ 4 ΣΕΛΙΔΕΣ

    https://nikosxeiladakis.gr/%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%ba%ce%ac%ce%bb%cf%85%cf%88%ce%b7-%cf%83%ce%bf%ce%ba-%ce%b5%ce%bd-%cf%84%cf%89-%ce%b3%ce%af%ce%b3%ce%bd%ce%b5%cf%83%ce%b8%ce%b1%ce%b9-%ce%bc%cf%85%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c/

    ————————
    ΔΕIΤΕ ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ
    Θέμα: Επόμενα βήματα – Μόνιμο κλείδωμα (ή κατακλείδωμα, lockdown) του Ηνωμένου Βασιλείου (απόρρητο και εμπιστευτικό).
    .
    ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ Ε.Ο.Φ …….

    ANTE KAI ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ……………


    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!