Σάββατο 12 Ιουνίου 2021

Κάτι δέν πάει ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ! "Μου έδωσε φάρμακο ο Γώγος και θεραπεύτηκα αμέσως από τον κορονοϊό! – Μάλιστα μου είπε : Έχω κρατήσει ένα φάρμακο γιά ....σένα!" ΔΗΛΑΔΗ; ΔΗΛΑΔΗ; ΤΙ ;

 Ανασκευάζει τις δηλώσεις του με νεότερη συνέντευξη στο TheBest!


Σάλος απο την αποκάλυψη του νευροχειρουργού Φώτη Τζωρτζιδη, που νόσησε σοβαρά από τον κορονοϊό και ενώ συζητούσαν να τον βάλουν σε μονάδα εντατικής θεραπείας, εκείνη τη στιγμή ο γνωστός Καθηγητής, Χαράλαμπος Γώγος, του έδωσε ένα φάρμακο το οποίο τον θεράπευσε τελείως μέσα σε λίγη ώρα!


Ένα φάρμακο για το οποιο ο καθηγητής Παθολογίας, Χαράλαμπος Γώγος, δεν είπε ποτε όμως κουβέντα.

Και εδώ προκύπτουν τεράστια ερωτήματα. Υπάρχει φάρμακο για τον κορονοϊό; Διότι ο νευροχειρουργός δεν μπορεί να λέει ψέμματα. Και αν υπάρχει, γιατί το δίνουν μόνο σε λίγους και εκλεκτούς; 

Γιατί επιτρέπουν σε μία ολόκληρη κοινωνία να βουλιάζει οικονομικά, κοινωνικά και ηθικά, γιατί μιλούν για το εμβόλιο και μόνο τη στιγμή που υπάρχει φάρμακο;

Να θυμηθούμε εδώ και το πως θεραπεύτηκαν ιεράρχες μέσα σε λίγες ώρες, με την κυρία Παγώνη να κάνει λόγο για το φάρμακο του Τραμπ, και μετά να ανασκευάζει πανικόβλητη.

Τι είπε πριν από λίγες μέρες, ανασκευάζοντας

Ρεπορτάζ: Γιώτα Κοντογεωργοπούλου, Κωνσταντίνα Τσίχλα

Μια περσινή τηλεοπτική συνέντευξη του Πατρινού νευροχειρουργού και διευθυντή στην νευρολογική κλινική του Νοσοκομείου Ρίου, Φώτη Τζωρτζίδη αναφορικά με την περιπέτεια που πέρασε με τον κορωνοϊό, έχει γίνει talk of the town τις τελευταίες ημέρες στην Πάτρα.

Το θέμα αναμόχλευσε ο γνωστός Πατρινός δικηγόρος Θάνος Αμπατζής ο οποίος βρήκε τη συνέντευξη του γιατρού στο yοutube και την επανάφερε με ανάρτησή του στα social media συνοδεία πολλών ερωτηματικών.

Στη συνέντευξη ο κ. Τζωρτζίδης περιγράφει την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό, αναφέροντας μεταξύ άλλων, ότι ο Χαράλαμπος Γώγος είχε «κρατημένο» για αυτόν ένα φάρμακο, μετά τη λήψη του οποίου έγινε καλά μέσα σε λίγες ώρες (!!!!!!!!!), ενώ η υγεία του είχε παρουσιάσει σοβαρή επιδείνωση και υπήρχε κίνδυνος ακόμη και για εισαγωγή του στη ΜΕΘ. 

Η δήλωση αυτή έχει προκαλέσει πληθώρα σχολίων. «Είναι το φάρμακο που πήρε ο Αρχιεπίσκοπος, ο Αναστάσιος της Αλβανίας, ο υπουργός Πλακιωτάκης και κάποιοι ακόμα επώνυμοι. 

Για τα 12.000 θύματα του covid όμως δεν υπήρχε το φάρμακο. Πρόκειται προφανώς για το ίδιο φάρμακο (μονοκλωνικών αντισωμάτων) για το οποίο φωνάζει ο Παύλος Πολάκης, χωρίς κανείς να συγκινείται, χωρίς κανείς να τον ακούει» σχολιάζει ο κ. Αμπατζής.

Για αστειότητες έκανε λόγο σε επικοινωνία που είχε μαζί του το thebest.gr, ο κ. Τζωρτίδης ο οποίος αρνήθηκε να σχολιάσει περαιτέρω τα όσα αναφέρει ο κ. Αμπατζής επισημαίνοντας παράλληλα ότι είναι αδιανόητο να μιλάμε για γιατρούς που δίνουν το φάρμακο σε έναν ασθενή και όχι σε άλλον και ότι αν αυτό συνέβαινε θα είχε παρέμβει ο Eισαγγελέας.

Ολόκληρη η νεότερη παρέμβαση του εδώ

https://www.olympia.gr/1444385/ygeia/moy-edose-farmako-o-gogos-kai-therapeytika-amesos-apo-ton-koronoio-malista-moy-eipe-echo-kratisei-ena-farmako-gia-sena/

5 σχόλια:

  1. Π α ρ α κ α λ ο ύ μ ε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, γράψτε τά σχόλιά σας επειδή αυτή η είδηση είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΩΣ Π Ε Ρ Ι Ε Ρ Γ Η, ή μέ άλλες λέξεις ΠΟΛΥ Υ Π Ο Π Τ Η !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόνο ύποπτη;Βρωμάει και ζέχνει από παντού.Αυτός ο κωλοτούμπας ο τζωρτζίδης δε ντρέπεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί φτιάχτηκε η πανδημία για το εμβόλιο όχι τό εμβόλιο για την πανδημία. Τώρα πανδημία; επιδημία;τρικυμία; Η μία απλή γρίπη; Εμβόλια πάντως έφτιαξαν πολλά για όλες τις χρήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συζήτηση για τα εμβόλια.

    Μιλούν οι επόμενοι: ο Δρ. ιατρός Δημήτριος Αντωνίου, και ο πανεπιστημιακός καθηγητής Γιώργος Παύλος.

    https://www.youtube.com/watch?v=7OjCEe3oQH4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρεισιομοποιηται ο συνδιασμος δυο μονοκλονικων αντισωματων τα Casirivimab/Imdevimab που εκανε και ο Τραμπ,
    στην ΕΕ δεν εχουν αδεια κυκλοφοριας ,θα κυκλοφορησουν απο τον Φεβρουαριο ,ισως ομως μπορει να εχει δοθει ηδη αδεια κυκλοφοριας
    Το Bamlanivimab κυκλοφορει ηδη στη Γερμανια.
    Αυτο ειναι το μεγαλο μυστικο που δεν θελουν να φανερωσουν στην Ελλαδα οι αχρηστοι ,σανμ δεν ντρεπονε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!