Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021

ΓΟΝΕΙΣ! Α Ν Α Τ Ρ Ι Χ Ι Λ Α! Πώς η ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ έκανε τήν Σουηδία… Κ ό λ α σ η! Η «Θεωρία του φύλου» είναι πολιτικό πρόγραμμα!

 Όταν ένα ψυχολογικό ή ψυχιατρικό πρόβλημα μετατρέπεται σε Κόλαση: Ανεύθυνοι «προοδευτικοί» πολιτικοί άνοιξαν το δρόμο και τσαρλατάνοι επιστήμονες κατακρεουργούν ανώριμα ή προβληματικά παιδιά στο όνομα της «αλλαγής φύλου», οδηγώντας τους σε τραγικά αδιέξοδα…


OXI, KANETE ΛΑΘΟΣ!
ΚΑ - ΝΕ - ΤΕ  ΛΑ - ΘΟΣ!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ
ΤΟ ΥΙΟΘΕΤΗΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΔΙΑΣΗΜΗΣ
ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥ ΣΑΡΛΙΖ ΘΕΡΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ...ΑΓΟΡΑΚΙ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΤΖΑΚΣΟΝ!
ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΩΣ ....ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!
Κ  Α  Τ  Α  Λ  Α  Β  Α  Τ  Ε ;


Πώς η ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ έκανε τη Σουηδία… Κόλαση!

της Marie Delarue  -     Μετάφραση: Ευάγγελος Δ. Νιάνιος

Αν μας είχαν πει, πριν από λίγα χρόνια, ότι η «δυσφορίας φύλου» θα γινόταν μόδα, δεν θα το πιστεύαμε. Και όμως ... αυτό φαίνεται να συμβαίνει, σε αυτήν την υπέροχη χώρα, τη Σουηδία. Και αν δεν είναι μόδα, τότε είναι μια σοβαρή επιδημία!

Πώς, πράγματι, να εξηγήσουμε ότι "από ένα εξαιρετικά σπάνιο φαινόμενο, που αφορούσε σε μερικά άτομα της πρώιμης παιδικής ηλικίας, η δυσφορία φύλου έχει γίνει μαζική παθολογία, εμφανίζεται με την εφηβεία" , όπως γράφει η Le Figaro , η οποία δημοσιεύει μια έρευνα σχετικά με θέμα.


Τα στοιχεία μιλούν από μόνα τους: "Το 2001, μόνο 12 άτομα κάτω των 25 ετών είχαν διαγνωστεί ... το 2018 ανήλθαν σε 1.859" , λέει ένας παιδίατρος. «Όλοι οι έφηβοι έχουν επηρεαστεί, αλλά ειδικά τα κορίτσια ηλικίας 13 έως 17 ετών που θέλουν να γίνουν αγόρια: μεταξύ 2008 και 2018, η αύξηση αυτής της ηλικιακής ομάδας είναι 1.500%." Και προσθέτει: " Στη Σουηδία, υπάρχουν τώρα περισσότερα κορίτσια από τα αγόρια που λαμβάνουν τεστοστερόνη." Το ίδιο για χειρουργικές επεμβάσεις (αφαίρεση στήθους, τροποποίηση των σεξουαλικών οργάνων, κ.λπ.): όταν " μόνο 12 άτομα ετησίως ζητούσαν αλλαγή φύλου κατά τα έτη 1972-1992, σήμερα υπάρχουν περισσότερα από 2.000 *" 


Παρεμπιπτόντως, εντυπωσιάζει, σε μια εποχή  που παλεύουμε παντού οι γυναίκες για να «κατεδαφίσουμε» το ανδρικό φύλο, που κατηγορούμε για βία και βιασμούς, τόσα πολλά νεαρά κορίτσια να θέλουν να αλλάξουν το φύλο τους ... αλλά είναι μόνο ένα επιπλέον παράδοξο.


Πρωτοπόρος, η Σουηδία ήταν η πρώτη χώρα στον κόσμο που αναγνώρισε τη δυσφορία του φύλου. Ήταν το 1972. 

Τις θεραπείες αναλαμβάνουν πλήρως οι δημόσιες κλινικές από την ηλικία των 16 ετών: "Αναστολείς της εφηβείας για τους νεότερους, ενέσεις τεστοστερόνης ή οιστρογόνου, χειρουργική επέμβαση μαστού, λογοθεραπευτής για αλλαγή της φωνής σας, αποτρίχωση, μεταμόσχευση γενειάδων κ.λπ. » 


Η επέμβαση στα γεννητικά όργανα επιτρέπεται από την ηλικία των 18 ετών. Ανεπαρκές για τους συλλόγους [διεμφυλικών] που υποστηρίζουν ένα νομοσχέδιο του 2018 για «μείωση της ηλικίας της αλλαγής [φύλου] στα 12 έτη και της χειρουργικής επέμβασης στα 15 έτη, χωρίς τη γονική συγκατάθεση» .


Ορίστε λοιπόν αυτός ο θαυμαστός κόσμος όπου τα παιδιά αποφασίζουν να αλλάξουν φύλο τους, όπως αποφασίζουν να αλλάξουν την εμφάνισή τους και μερικές φορές ακόμη και να πηγαίνουν μπρος-πίσω, όπως μας λέει η Asa στη Le Figaro . Στα 14 της, η κόρη της Γιοχάννα "δεν μπορούσε πλέον να αντέξει το σώμα της" και αποφάσισε να γίνει Κάσπερ. Και μετά στα 19, «είχε το τεράστιο θάρρος να παραδεχτεί το λάθος της**. Είμαι πολύ περήφανη γι 'αυτήν », λέει η μαμά της.


Γνωρίζετε έναν έφηβο που, στα 14, να υπομένει το σώμα του και τις αλλαγές που συμβαίνουν σε αυτό; Εγώ, δεν ξέρω κανέναν. Η εφηβεία είναι η περίοδος στη ζωή όπου, εξ ορισμού, αισθανόμαστε άσχημα για τον εαυτό μας.

Ωστόσο, όλα αυτά τα χρόνια, οι Σουηδοί αποφάσισαν να διορθώσουν αυτό το λάθος της φύσης. Στην πρώτη γραμμή των "θεραπειών", το Karolinska, το πιο διάσημο νοσοκομείο της χώρας. Και τώρα παίζεται ένα εθνικό δράμα: οι μονάδες του  αρνούνται στο εξής ορμονική θεραπεία σε νέους ανήλικους ασθενείς. Προβάλλουν την «αρχή της πρόληψης» . 


Ξαφνικά συνειδητοποιούν ότι «δεν υπάρχει απόδειξη της αποτελεσματικότητας αυτών των μη αναστρέψιμων θεραπειών, για την ψυχική ισορροπία των ασθενών». Και, το χειρότερο, οι εν λόγω θεραπείες οδηγούν σε καρδιαγγειακές παθήσεις, καρκίνους, οστεοπόρωση, θρόμβωση κ.λπ. Κυρίως καταγγέλλουν  την «υπερδιάγνωση» [υπερβολές στη διάγνωση και στη θεραπεία] της δυσφορίας φύλου (το 70 έως 80% των αιτημάτων γίνονται αποδεκτά).

Οι ενώσεις [διεμφυλικών]*** φωνάζουν για σκάνδαλο: «Πολλές οικογένειες είναι απελπισμένες, επειδή βλέπουν τα παιδιά τους να υποφέρουν και ξέρουν ότι δεν θα έχουν θεραπεία."


Ναι, αλλά μπορεί να σώσουν τη ζωή τους. Και αυτό δεν είναι κακό!

*Το ίδιο ακριβώς παρατηρήθηκε και στο Kέντρο Tavistock, τη μοναδική κλινική στη Μεγ. Βρετανία αλλαγής φύλου. Σε πέντε χρόνια (1915-1919) παρατηρήθηκε αύξηση 400% των νέων με δυσφορία φύλου. Και εδώ πλειοψηφούν τα κορίτσια που θέλουν να γίνουν αγόρια. Στις ΗΠΑ ο αριθμός των διεμφυλικών αυξήθηκε πρόσφατα (2% των μαθητών γυμνασίου σήμερα, κυρίως κορίτσια έναντι 0,01% πριν από το 2012, γενικά αγόρια).  

**Οι μεταστροφές είναι συχνές επειδή το μυαλό ωριμάζει μετά τα 25 χρόνια. Γεγονός είναι ότι η αλλαγή φύλου δεν εξαλείφει τη δυσφορία, με αποτέλεσμα πολλοί νέοι να έχουν κακό τέλος. Μια μελέτη του 2011 έδειξε ότι «οι διεμφυλικοί, λόγω της αλλαγής φύλου, διατρέχουν σημαντικά υψηλότερο κίνδυνο θνησιμότητας, αυτοκτονικής συμπεριφοράς και ψυχιατρικής νοσηρότητας απ’ ό,τι ο υπόλοιπος πληθυσμός».

***Η δύναμη του λόμπι των διεμφυλικών και των πάσης φύσεως «προοδευτικών» υποστηρικτών τους, ιδιαίτερα στα Μέσα Ενημέρωσης, είναι τέτοια που ο Kenneth Zucker, αναγνωρισμένος ερευνητής στην Κλινική Ταυτότητας του Φύλου στο Τορόντο,  απολύθηκε το 2015 όταν, το συνδικάτο των διεμφυλικών τον κατηγόρησε ότι εφάρμοζε «θεραπεία μεταστροφής» ή «θεραπεία σεξουαλικού επαναπροσανατολισμού». Ευτυχώς που η Δικαιοσύνη, στην οποία κατέφυγε ο παθών, τον δικαίωσε και του επιδίκασε αποζημίωση 586.000 δολ.

Το 2017 το Πανεπιστήμιο Spa (Μεγ. Βρετανία) αρνήθηκε να συνεχιστούν οι έρευνες του ψυχοθεραπευτή James Caspian σε ασθενείς που μετά την αλλαγή φύλου επιθυμούσαν να επιστρέψουν στο φύλο με το οποίο γεννήθηκαν.

Πηγές: https://www.bvoltaire.fr/quand-la-suede-paradis-des-transgenres-decouvre-quelle-a-cree-lenfer/

https://www.iefimerida.gr/zoi/sarliz-theron-gios-den-einai-agori-alla-koritsi

https://lincorrect.org/marcus-evans-pourquoi-jai-demissionne-du-centre-tavistock-3-3/

http://www.micheletribalat.fr/449698569

https://www.anixneuseis.gr/%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%B7-%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%85-%CE%BF%CE%B9-%CE%AD%CF%86%CE%B7%CE%B2%CE%BF%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%B4%CE%AF%CF%87%CF%84%CF%85%CE%B1-%CE%B5%CE%BC%CF%80%CF%8C/

Η «Θεωρία του φύλου» είναι πολιτικό πρόγραμμα!

Συνέντευξη με τον Drieu Godefridi, νομικό και φιλόσοφο

Atlantico.fr: Ποια ζημιά μπορεί να προκαλέσουν οι υπερβολές της μελέτης φύλου στην ανάπτυξη ενός παιδιού;

Drieu Godefridi: Ας ξεκινήσουμε διαλύοντας την παρανόηση με την οποία «τρέφονται» οι ιδεολόγοι του «φύλου»: είναι σημαντικό να ξεχωρίσουμε, προσεκτικά και ριζικά, τις μελέτες φύλου από την ιδεολογία του φύλου. Οι μελέτες φύλου είναι αυστηρά επιστημονικές, αντικειμενικές και απαλλαγμένες από ιδεολογικές αποχρώσεις…

Σε αντίθεση με αυτές τις μελέτες σχετικά με τις διαφορές μεταξύ των φύλων, βρίσκεται η ιδεολογία του φύλου, ένα πολιτικό σχέδιο το οποίο, δεν έχει καμιά σχέση με τη λογική· η πρόταση αυτή δεν έχει καμιά σχέση με τη γνώση, είναι προγραμματική, με την έννοια ενός πολιτικού προγράμματος. 

Αυτό που θεμελιώνει την ιδεολογία του φύλου - τα αξιώματά της - είναι η άρνηση της βιολογικής διαφοράς μεταξύ άνδρα και γυναίκας, ο ισχυρισμός ότι οι έννοιες του αρσενικού και του θηλυκού είναι καθαρά πολιτιστικές - χωρίς βιολογικό υπόστρωμα - ότι η δυαδικότητα αρσενικού / θηλυκού είναι ιδεολογική, πατριαρχική και βίαιη και ότι υπάρχει άπειρο πλήθος πιθανών φύλων εξίσου νόμιμων με το «αρσενικό» και το «θηλυκό».

Οι αιρετικές ιδέες χρειάζονται την υποστήριξη ειδώλων για να περάσουν στα λαϊκά στρώματα. Στήν φωτ. η διάσημη ηθοποιός Σαρλίζ Θερόν με τον 9χρονο σήμερα υιοθετημένο γιο της Τζάκσον ντυμένο .....κοριτσίστικα. 

Ένα πρώτο βήμα για τήν δυσφορία φύλου σε λίγο.«Ναι, κι εγώ νόμιζα ότι ήταν αγόρι» λέει η ηθοποιός. 

«Μέχρι που με κοίταξε στα μάτια τριών ετών και μου είπε: ‘Δεν είμαι αγόρι’». 

Ποιος δεν θα την πιστέψει!!!




Το να υποτάξουμε τα παιδιά σε αυτήν την, πρωτόλεια εξάλλου νοητικά, ιδεολογία είναι λυπηρό. Πώς να εξηγήσουμε σε παιδιά 5 ή 7 ετών ότι δεν είναι «αγόρι» ή «κορίτσι» όχι με βάση τη φύση αλλά μια εγκληματική, βίαιη και πατριαρχική ιδεολογία χωρίς αυτό να προκαλέσει διαταραχές στην αντίληψη για την ταυτότητά τους;

Εάν το φύλο είναι ένα σημαντικό ζήτημα, πώς μπορεί να λαμβάνονται αποφάσεις με σοβαρές επιπτώσεις (όπως επέμβαση) όταν η συγκατάθεση του παιδιού δεν είναι ώριμη;

Drieu Godefridi: Από τους ρωμαϊκούς χρόνους, θεωρείται ότι υπάρχει μια ηλικία κάτω από την οποία το παιδί δεν είναι σε θέση να συναινέσει σε σημαντικές πράξεις της καθημερινής ζωής: αγορά ακινήτων, υπογραφή οποιουδήποτε συμβολαίου, να παντρευτεί, κ.λπ. 

Ωστόσο, αυτές οι ενέργειες αλλαγής φύλου αποφασίζονται όλο και σε πιο νεαρές ηλικίες, όταν το παιδί δεν είναι σε θέση να δώσει καθαρή συγκατάθεση. 

Μπορείτε να φανταστείτε ένα 11χρονο να πωλεί ακίνητα, να κερδοσκοπεί στο χρηματιστήριο ή να ασκεί ιατρική; Θα μπορούσε ένα παιδί που δεν είναι σε θέση να αγοράσει ποδήλατο να μπορεί να συναινέσει σε χειρουργικές επεμβάσεις και θεραπείες που αλλάζουν την ουσία της ύπαρξής του;

Τι μπορούμε να μάθουμε από τις αγγλοσαξονικές χώρες ή τη Σουηδία που έχουν θεσμοθετήσει τις μελέτες φύλου;

Drieu Godefridi: Η θεσμοθέτηση των μελετών φύλου με την αντικειμενική έννοια  αυτή τη στιγμή δεν δημιουργεί δυσκολίες. Ωστόσο, οι περισσότερες από αυτές τις σχολές δεν ασκούν ούτε διδάσκουν μελέτες φύλου, αλλά την ιδεολογία φύλου, συχνά στις πιο ριζοσπαστικές και αδιάλλακτες μορφές. 

Γιατί, ένα αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό της ιδεολογίας του φύλου είναι το μεγάλο και εκδικητικό μίσος για εκείνους που αμφισβητούν τα αξιώματά της.

Ας πάρουμε ένα μόνο παράδειγμα: τη μεταχείριση, ενημερωτική και  ακαδημαϊκή, φεμινιστικών συγγραφέων που επιμένουν στο βιολογικό υπόστρωμα της κατηγορίας «γυναίκα». 

Όταν η J. K. Rowling, η «μητέρα» του Χάρι Πότερ, υποστηρίζει ότι η γυναίκα είναι πρώτα μια βιολογική και όχι πολιτιστική αλήθεια, ξεχύνονται αμέσως στα δίκτυα χείμαρροι μίσους. 

Είναι έγκλημα να διαπιστώνουμε ότι η έννοια της γυναίκας είναι μια πραγματικότητα, σίγουρα πολιτιστική στο περιθώριο, αλλά πάνω απ 'όλα βιολογική; 

Τόσα πολλά προφανή γεγονότα και αλήθειες που οι υποστηρικτές της ιδεολογίας του φύλου αρνούνται με μίσος. Οι παρεκκλίσεις του τύπου «πρόσωπο που εμμηνορροεί» αντί της «γυναίκας» αποτελούν ανέκδοτο· είναι απόλυτα συνεπείς με τα αξιώματα της ιδεολογίας του φύλου. Το να δοθεί σε όσους  γεννιούνται βιολογικά άνδρες πρόσβαση σε αθλητικούς αγώνες γυναικών σημαίνει κατάργηση του γυναικείου αθλητισμού…Τρομερή μοίρα αυτού του λεγόμενου «φεμινισμού» του φύλου που έφτασε να αρνείται την ίδια την έννοια της γυναίκας και τις υπαρξιακές της πραγματικότητες!

Τι μας διδάσκει η περίπτωση των «μετανοημένων», των εφήβων που ήθελαν να αλλάξουν φύλο πάση θυσία και διέκοψαν τη διαδικασία στα μισά του δρόμου;

Drieu Godefridi: Ότι πρέπει να επιστρέψουμε σε απλές αλήθειες: τα παιδιά έχουν μια ιερότητα που δεν πρέπει να βεβηλωθεί από την ιδεολογία. Να είμαστε προσεκτικοί, σε αυτό το θέμα πρέπει να γνωρίζουμε τις αποχρώσεις της πραγματικότητας:

 Για να αποτρέψουμε σε άτομα που γεννιούνται με απροσδιόριστο φύλο από τα δεινά που μπορεί να συνδέονται με αυτήν την αοριστία, συνηθιζόταν να τους προσδιορίσουμε από τη γέννηση το φύλο το πιο συμβατό στη βιολογική τους πραγματικότητα. 

Όλα αυτά απαιτούν σύνεση, σεμνότητα και ταπεινοφροσύνη επειδή δεν υπάρχει τίποτα προφανές. 

Αυτό που κάνουμε σήμερα δεν έχει πλέον καμία σχέση με αυτές τις περιπτώσεις βιολογικής αβεβαιότητας.

Εμείς σήμερα υποβάλλουμε παιδιά, των οποίων το βιολογικό φύλο καθορίζεται τέλεια χωρίς την παραμικρή αμφισημία, σε βαριές θεραπείες, χειρουργική επέμβαση και ορμόνες, για να αλλάξουμε το βιολογικό τους φύλο - είτε το ζητάει το παιδί «αυθόρμητα», είτε κάτω από πίεση του περιβάλλοντός του. 

Η υποβολή παιδιών που δεν έχουν φτάσει στην ηλικία της συγκατάθεσης, ή ακόμη και της απλής ικανότητας να εκφράζονται λογικά, σε χειρουργικές και ορμονικές θεραπείες που αλλάζουν για πάντα τη βιολογική τους ταυτότητα, χωρίς κανένα ιατρικό λόγο, είναι οντολογικό έγκλημα

Διότι, από αυτόν τον τύπο θεραπείας δεν επιστρέφουμε, όταν αποφασίσουμε να επαναπροσδιορίσουμε τα βήματά μας: μια βιολογική γυναίκα που στερήθηκε την ικανότητα αναπαραγωγής δεν θα την βρει ποτέ. 

Ένα βιολογικό αγόρι που καταπίνει αναστολείς τεστοστερόνης στα εννιά του ή έχει υποστεί ορχεκτομή (κολποπλαστική) δεν επιστρέφει ποτέ πίσω. 

Το να κάνουν οι ενήλικες αυτού του είδους επεμβάσεις τους αφορά· αλλά είναι μια τρομερή περιπλάνηση των κοινωνιών μας να κάνουμε το ίδιο σε παιδιά που δεν έχουν φτάσει στην ηλικία της συγκατάθεσής τους. 

https://atlantico.fr/article/decryptage/d-une-gauche-morale-l-autre---des-ravages-de-la-liberation-sexuelle-sur-les-enfants-a-ceux-des-exces-des-etudes-de-genre

Μετάφραση: Ευάγγελος Δ. Νιάνιος


http://aktines.blogspot.com/2021/06/blog-post_35.html#more

6 σχόλια:

  1. ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΩΣ από τήν ανυπαρξία σχολίων σέ αυτή τήν ανάρτηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα δεν υπάρχουν λόγια.
      ΌΛΟΙ ΟΙ ΑΝΙΣΌΡΡΟΠΟΙ ΣΤΟ ΧΌΛΙΓΟΥΝΤ????? ...
      ΌΛΟΙ ΑΠΌ ΤΟ ΚΌΚΚΙΝΟ ΧΑΛΊ,
      ΤΣΟΥΠ ΣΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΊΑ?????

      .
      ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

      Διαγραφή
  2. Τι να σχολιάσουμε ρε παιδιά εδώ;Γιατί όλοι οι Σατανολάτρες και καμπαλικοί του demonwood είναι ανώμαλοι;Και εφόσον είναι αυτοί,και τα παιδιά τους ανώμαλα θα τα κάνουν.Εμετός σκέτος να μετατρέπεις ένα αγόρι σε κορίτσι με το ζόρι και το αντίστροφο.Αφού το διαβολόδασος προωθεί την ανωμαλία και μέσα από τις ταινίες του,στους ηθοποιούς θα κολλήσουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σημεία των καιρών .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα δαιμόνια και η αποτελεσματικότητά τους εχουν βρεί πρόσφορο έδαφος στις χώρες αυτές σαν (τα παθογόνα μικρόβια που χρειαζονται ζέστη και υγρασία για να ευδοκιμήσουν).
    Η ΧΑΡΑ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ........στις εποχές αυτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!