Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021

ΠΟΙΟΣ θά σταματήσει τούς ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Πακιστανούς από τίς Α Γ Ρ Ι Ο Τ Η Τ Ε Σ; ( Τί θά τούς είχε συμβεί, άν τά έκαναν αυτά λ.χ. στήν Πολωνία, ή στήν Ουγγαρία; Εσείς ΤΙ λέτε;...)


3 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΧΟΛΙΟ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΦΕΚΙΖΑ ΕΑΝ ΕΙΧΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΘΕΑΤΡΙΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΚΕΣ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΠΩΣ Η ΑΤΥΧΗ ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΤΑΣΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ? ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΡΑΓΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑΡΑ ΑΤΟΜΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ''ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙ'' ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΗ ΤΑΣΗ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΡΧΩΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ. ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΒΓΑΖΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ. ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ 2 ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕΙΣΜΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ''ΑΝΕΚΤΙΚΟ'' ΛΑΟ. ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ 3 ΚΩΛΟΑΦΓΑΝΟΙ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΜΕΡΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑΚΙ Η ΜΥΡΤΟΥΛΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΑΚΑΤΕΨΕ Ο ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ Ο ΚΩΛΟΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ. (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ)? ΛΟΙΠΟΝ? ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΜΕΤΑ? ΑΛΛΑΞΕ! ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΟΜΩΣ! ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΕΣ ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚΟΥΣ. ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΛΗΜΜΥΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΛΑΘΡΟΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΓΙΝΕ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΑΛΥΨΑ ΕΠΑΡΚΩΣ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ, ΟΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ. ΧΘΕΣ ΗΤΑΝ Η ΜΥΡΤΟΥΛΑ, ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΟΠΕΛΑ, ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ Η ΣΕΙΡΑ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΟΣ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΙΟΡΘΩΣΕ ΤΟΝ. ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σεβαστε διαχειριστα του site , αναγνώστες και αναγνωστριες του άρθρου , είναι μέγα κρίμα το ότι τα A v θ ρ ω π ο ε ι δ η αυτά δ ε βιασαν την Σακελλαροπουλου η οποία μας είπε ότι "αποτελούν" την λύση για το δημογραφικό .

      Διαγραφή
  2. Όταν το ανάπηρο και αθωωτικό ποινικό κωλοσύστημα το τροποποιήσουν υπέρ των γηγενών επαναφέροντας σε πλήρη ενεργοποίηση την θανατική ποινή τότε νομίζω θα μειωθούν ή θα σταματήσουν τέτοιου είδους ποινικά αδικήματα...
    Εκτός και αν τους προλάβει η (αυτοδικεία) των Ελλήνων.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!