Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021

Γιατί ...."χρυσέ μου" ; Γ ι α τ ί ;

 

ΗΡΘΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ! 

ΠΑΤΩΣΕ ο Νικ. Σύψας στις εκλογές της Ιατρικής Σχολής...


 

Υπήρξε, ιδιαίτερα την πρώτη περίοδο της πανδημίας, «δίδυμο» με τον Σωτ. Τσιόδρα. 

Κι ήταν από τους πιο σκληρούς υποστηρικτές των περιοριστικών μέτρων...



Ο λόγος για τον καθηγητή Νικ. Σύψα. Προχθές Δευτέρα 28η Ιουνίου, δοκίμασε να εκλεγεί αναπληρωτής πρόεδρος στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Όμως τον αποδοκίμασαν και οι συνάδελφοί του, αφού ήρθε τελευταίος μέ μόλις 40 ψήφους. Κοινώς, πάτωσε... 

ΠΗΓΗ

5 σχόλια:

  1. Παρατηρῆστε τὰ μάτια του (δόλια, κακόβουλα, ὑστερόβουλα, μοχθηρά), τὰ χείλη του, τὴν μύτη του, τὰ αὐτιά του (μυτερὰ χωρὶς λοβούς), τὸ μοχθηρὸ ὕφος του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τα χαρακτηριστικά του κρανίου του δείχνουν κοκορόμυαλο και ψυχοπαθή, η μοχθηρία του είναι αποτέλεσμα του κόμπλεξ που έχει ότι είναι ελλειπέστατος ως "επιστήμονας" και ως "άνθρωπος". δυστυχώς, μας καταδυναστεύουν συμπλεγματικοί και ψυχοπαθείς, κοινώς... "την κάτσαμε τη βάρκα". άντε να δούμε πως θα ξεμπλέξουμε. πάντως, να σκεφτούμε σοβαρά την πρόταση του Διόδοτου για τις "τρίχινες γραβάτες" και όχι μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κανονικά όχι να πάρει 40 ψήφους, έξω από τον ιατρικό σύλλογο έπρεπε να τον πετάξουν με τις ιατρικές ανακρίβειες που έλεγε και τις κολωτούμπες που έκανε.Αυτός ήταν μια από τις κυριότερες αιτίες που πάτωσε η ελληνική οικονομία, από τα απανωτά λοκ ντάουν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μιά υποψία μόνο:Θα προλάβει να κρυφτεί άραγε;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!