Κυριακή 25 Ιουλίου 2021

Ο Βούτσιτς απάντησε ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΣΙΑ στον Ερντογάν για Κοσσυφοπέδιο: ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ γιά τουρκική γή, ΟΥΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ! - Άν χρειαστεί ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ !.... ( Πότε μίλησε ΕΤΣΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ένας "δικός μας" πολιτικός; Πότε ; ; ; )

 


Φωτιές άναψε στήν Σερβία, η ανακοίνωση του Τούρκου Προέδρου σχετικά με την άσκηση πιέσεως για την αύξηση του αριθμού των χωρών που αναγνωρίζουν την ανεξαρτησία του Κοσσυφοπεδίου ….

“Ο Ερντογάν είναι πραγματικά ένας μεγάλος πολιτικός και η Τουρκία είναι μια μεγάλη δύναμη … Θα προσπαθήσω να μιλήσω σε αυτόν και τους Έλληνες”, δήλωσε ο Αλεξάντερ Βούτσιτς και υπενθύμισε τη σημασία της συμφωνίας της Ουάσινγκτον.

“Αν ξεκινήσουν από την 1η Σεπτεμβρίου, πρέπει να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας”, πρόσθεσε ο Βούτσιτς. 

“Η Τουρκία είναι μια μεγάλη ισχυρή χώρα, ο Ερντογάν είναι μεγάλος ηγέτης, είμαι μικρός και αμελητέος και η Σερβία είναι λιγότερο σημαντική, αλλά δεν είναι τόσο μικρή που δεν θα προσπαθήσει να αντιταχθεί, γιατί προστατεύουμε τη δική μας γη. 



Αυτή δεν είναι Τουρκική γη και δεν ανήκει στην Τουρκία, ούτε θα γίνει. Πρέπει να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας , είπε ο Σέρβος Βούτσιτς.


Πρόσθεσε ότι πιστεύει πως ο Ερντογάν θα μετριάσει τη στάση του, αλλά αν δεν το κάνει, η Σερβία θα πολεμήσει. 

“Δεν έχουμε εναλλακτική λύση. 

Θα προστατεύσουμε τους ανθρώπους στο Κοσσυφοπέδιο και Μετόχια, αλλά θα δείτε επίσης ότι δεν είμαστε τόσο μικροί”, δήλωσε ο Βούτσιτς.


http://ellinonea.blogspot.com/2021/07/blog-post_881.html

2 σχόλια:

  1. ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΤΑΤΑ 'Ε Υ Γ Ε' στόν Σέρβο πρόεδρο που τοποθετήθηκε πρωτίστως ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ καί ξεκαθάρισε πρός κάθε κατεύθυνση : ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ γιά τήν Γή μας!
    Ακούτε Έλληνες πώς εκφράσθηκε ο πρόεδρος της γειτονικής μας χώρας;
    Εδώ ΠΟΙΟΣ καί πότε μίλησε ανάλογα κατά της Τουρκίας καί των όλο καί πιό πιεστικών τουρκικών διεκδικήσεων;
    Απάντηση : Ποτέ (μετά τόν πόλεμο - εξαιρείται ο Ιωάννης Μεταξάς) καί κανένας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς το πολιτικό σύστημα το δικό μας είναι παντελώς δειλό και πουλημένο...
    Μην πεποίθατε επ'άρχοντες επί υιους ανθρώπων εις ουκ έστι σωτηρία...όσοι το κατάλαβαν το κατάλαβαν......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!