Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021

Σ Ο Κ ! Κάναμε live πείραμα με 'Bluetooth' - παρασημοφορημένους και έδωσε στίγμα! [ Γράψτε μας τα σχόλιά σας! ]

 




https://www.youtube.com/watch?v=TmfUb8-a5ic

3 σχόλια:

  1. CDC withdraws fraudulent PCR testing protocol that was used to falsify covid “positives” to push the plandemic

    https://www.newstarget.com/2021-07-25-cdc-withdraws-fraudulent-pcr-testing-protocol-used-to-falsify-covid-positives.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το βίντεο το έχω δει παλαιότερα.
    Οι κωδικοί με 12 αριθμούς ή γράμματα που εμφανίζονται, λέγονται "φυσική διεύθυνση" ή "διεύθυνση MAC" των κοντινών κινητών τηλεφώνων (ή άλλων κοντινών ηλεκτρονικών συσκευών που εκπέμπουν ασύρματα).
    Αυτοί οι κωδικοί των 12 αριθμών ή γραμμάτων, ΔΕΝ έχουν ΚΑΜΙΑ σχέση με τους ίδιους τους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ (ΔΕΝ εννοώ τα ηλεκτρονικά μηχανήματα τους) ή τον εμβολιασμό τους.

    Διεύθυνση MAC:
    https://el.wikipedia.org/wiki/Διεύθυνση_MAC

    MAC address:
    https://en.wikipedia.org/wiki/MAC_address

    * * *

    Πρέπει να προσέχουμε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, ΤΙ δεχόμαστε σαν αληθινά, διότι οι υποστηρικτές αυτών των νέων εμβολίων κατηγορούν τους αρνητές αυτών των περίεργων εμβολίων, σαν "ψεκασμένους".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κατέρρευσαν τα κρυπτονομίσματα στα χρηματιστήρια, με το Bitcoin να οδηγείται σε ιστορικό χαμηλό! Ταυτόχρονα η Κινά ανακοινώσε πως σταματάει την εξόρυξη του Bitcoin, την ώρα που σημειώνονται στη χώρα, οι χειρότερες πλημμύρες των τελευταίων 1.000 ετών!

    Την ίδια ώρα, όλο και περισσότερες χώρες, ετοιμάζονται να επιβάλουν την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού, με στρατόπεδα συγκεντρώσεως να είναι έτοιμα να υποδεχτούν... αντιφρονούντες του νέου συστήματος!

    https://www.youtube.com/watch?v=Zfmv1Tnu15M

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!