Τρίτη 27 Ιουλίου 2021

Μετά τήν ΓΕΡΜΑΝΙΑ καί η ΤΣΕΧΙΑ δήλωσε, πως ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ σε Υποχρεωτικό Εμβολιασμό, OYTE των Υγειονομικών! Α π ο μ ο ν ώ ν ε τ α ι στήν Ευρώπη ο (καρα-συστημικός) Άξονας Παρίσι, Αθήνα, Ρώμη!!!.....( Ο Κούλης μάλλον ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ νά ακούσει.... )

 Μετά τήν Γερμανία και η Τσεχία δήλωσε πως δεν θα πάει σε


Υποχρεωτικό Εμβολιασμό. Απομονώνεται στην Ευρώπη ο Άξονας Παρίσι, Αθήνα, Ρώμη!!!


Ο εμβολιασμός κατά 'COVID' δεν θα είναι υποχρεωτικός υπό την νυν κυβέρνηση της Τσεχίας, ξεκαθάρισε ο Andrej Babiš σήμερα κατά την επίσκεψή του στο νοσοκομείο του Nachod στην περιχοή Hradec Kralove. 

Ο Υπ. Υγείας Adam Vojtěch είπε ότι συμμερίζεται αυτή την άποψη.

“Για να είμαστε σαφείς, κανένας εμβολιασμός, είτε πρόκειται για το κοινό είτε για επαγγελματίες της υγείας, δεν θα καταστεί υποχρεωτικός υπό αυτήν την κυβέρνηση”, τόνισε.

Πρόσθεσε ότι αυτό θα συζητηθεί από την επόμενη κυβέρνηση.

dimpenews.com

3 σχόλια:

  1. Χαρτογράφηση της τυραννίας: Οι χώρες όπου είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός

    Mapping Tyranny: The Countries Where COVID-19 Vaccination is Now Mandatory

    https://humansarefree.com/2021/07/countries-where-covid-19-vaccination-is-mandatory.html



    .
    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εφόσον ΚΑΙ οι πλήρως εμβολισμένοι (όπως για παράδειγμα, πρόσφατα, ο Άδωνις Γεωργιάδης), ΜΠΟΡΟΥΝ να νοσήσουν από τον κορωναϊό (και συνεπώς ΚΑΙ να μεταδώσουν και σε άλλους τον κορωναϊό), αποδεικνύεται ξεκάθαρα ότι ο υποχρεωτικός εμβολισμός ΔΕΝ στηρίζεται σε επιστημονικά δεδομένα, αλλά είναι μια ξεκάθαρα ΠΟΛΙΤΙΚΗ απόφαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην τσιμπατε...εχουν εκλογες τον Σεπτεμβριο...λιγο μετα απο αυτες, εντος τριμηνου, θα εχει αλλαξει η ατζεντα και εκει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!