Κυριακή 29 Αυγούστου 2021

ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ τον τότε....ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ....Δήμαρχος Καβάλας: Α π α γ ο ρ ε ύ ε ι (!!!!!) τήν είσοδο σέ ανεμβολίαστους πολίτες στό Δημαρχείο!

ΣΟΒΑΡΑ; ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ;
ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ Ο "ΛΕΥΤΕΡΑΚΗΣ"
ΠΙΣΩ ΣΟΥ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ;


https://www.youtube.com/watch?v=vVhBGAqynxk&ab_channel=%CE%9A%CE%91%CE%98%CE%91%CE%A1%CE%9F%CE%A3%CE%9F%CE%A5%CE%A1%CE%91%CE%9D%CE%9F%CE%A3

«Κανείς δε θα μπαίνει στο Δημαρχείο της Καβάλας αν δεν έχει εμβολιαστεί ή αν δε φέρει πιστοποιητικό νόσησης από τον κορονοϊό Covid-19, είτε πρόκειται για πολίτη είτε για εργαζόμενο στον Δήμο Καβάλας».
Αυτό ανέφερε ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης κατά την συνέντευξη η οποία παραχωρήθηκε από την Αντιπεριφέρεια Καβάλας το μεσημέρι της Τρίτης 24 Αυγούστου 2021 σχετικά με τους εμβολιασμούς, όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης.
Παράλληλα, πληροφόρησε ότι μία υπάλληλος στο «Βοήθεια στο Σπίτι» τέθηκε σε αργία γιατί αρνείται να κάνει εμβόλιο, ενώ οι υπόλοιπες υπάλληλοι, οι οποίες δεν θέλουν να κάνουν το εμβόλιο πήραν άδεια και όταν επιστρέψουν θα ισχύσει και για αυτές το ίδιο καθεστώς, με τον κ. Μουριάδη να καλεί όλες και όλους τους εργαζόμενους στον Δήμο να εμβολιαστούν.
«Δεν παίζουμε με τις ζωές μας, δεν παίζουμε με τις ζωές των άλλων, ανεξάρτητα αν χάνουμε ψήφους (σ.σ.: με την εφαρμογή των μέτρων)», δήλωσε ο κ. Μουριάδης, προσθέτοντας ότι «το κράτος δεν μπορεί να επιδοτεί μόνιμα τις φοβίες και τις ανοησίες κάποιων», αναφερόμενος στις επιδοτήσεις όσων επιχειρήσεων και εργαζόμενων δεν δούλευαν λόγω των lockdown.
πηγη: El.gr, Ena channel

4 σχόλια:

  1. 2m σχοινι ειναι ολη η υποθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aυτός και η προηγουμένη δήμαρχος ανέχθηκαν τους τουρκο-εβραίους να στήσουν μνημείο προς τιμήν τους στην ταλαιπωρημένη από τους ανθέλληνες Ιουδαίους Καβάλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μηνυση αυτες οι κοπελες γιατι δεν του εκαναν;Εκτος εαν περασαν πειθαρχικο συμβουλιο αλλιως,αυτοφωρο ο μαγκας.Κουλιμπαν λακεδες μου μαγαριζετε την γεννετειρα πολη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λιγο παραπανω σκοινι,το δημαρχειο ειναι ψηλοταβανο.[η φαση με τη μηνυση εγινε στη Δραμα]

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!