Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021

Γιατροί στό εδώλιο γιά τίς επιστημονικές τους απόψεις! Δείτε το 'ΒΙΝΤΕΟ' από τήν Άρτα, πώς προειδοποιούν όλους τους Έλληνες! Β Ι Ν Τ Ε Ο


Επίκληση στον Χριστό, τον οποίο δείχνει να ξέχασε η επίσημη Εκκλησία

«Αφού και οι εμβολιασμένοι νοσούν και μεταδίδουν δεν μπορεί να επιβληθεί υποχρεωτικότητα».

Αυτό δήλωσε ο χειρούργος του ΓΝ Άρτας, Κωνσταντίνος Κοτσιούρος, επικαλούμενος δημοσίευμα έγκριτων ισραηλινών μέσων ενημέρωσης, όπως η Jerusalem Post, καθώς και τα CDC και τον οδήγησαν σε ....πειθαρχικό.


Στο παρακάτω βίντεο στο 15.18 θα τον δείτε να μιλά και να καταγγέλλει τα όσα του προσάπτουν, καθώς η χώρα ζει πλέον εποχές σύγχρονου Μεσαίωνα.

Νωρίτερα, μιλά και ο πρόεδρος εργαζομένων Κέντρων Υγείας και Γενικού Νοσοκομείου Άρτας, Γιάννης Πασιάς, τον οποίο επίσης έχουν καλέσει, επειδή έχει εκφράσει αντιρρήσεις για το εμβόλιο, καταγγέλλοντας πως ο ιατρικός σύλλογος έχει συνταχθεί με την κυβερνητική ατζέντα και προειδοποιώντας πως αν ισχύουν αυτά που πρεσβεύει εκείνος σε σχέση με τα εμβόλια τα πράγματα είναι πολύ άσχημα!

Στο 13.10 μάλιστα διηγείται ένα παραμύθι, μία παραβολή, δείχνοντας πως σταδιακά η απειλή θα εξαπλωθεί σε όλο τον ελληνικό πληθυσμό!

 Στο 08.00 επικαλείται τον Χριστό, κάτι που τώρα τελευταία δεν κάνει ΟΥΤΕ η επίσημη Εκκλησία!


https://www.el.gr/ygeia/health-news/giatroi-sto-edolio-gia-tis-epistimoni/

1 σχόλιο:

  1. «Έρχεται με τα πόδια από την Λάρισα στην Αθήνα για να διαμαρτυρηθεί – Δεν θέλει να εμβολιαστεί»

    https://www.youtube.com/watch?v=jj6XrSmVfss

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!