Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

ΣΙΓΑ μήν βάλει μυαλό.... Καμαρώνει που πήρε τό ( γερμανικό βεβαίως - βεβαίως! )ΒΡΑΒΕΙΟ της προδοσίας της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ;

Οι Γερμανοί έδωσαν το φετινό βραβείο ειρήνης της Βεστφαλίας σε Αλέξη Τσιπρα και Ζοραν Ζαεφ για τη Συμφωνία των Πρεσπών. 

Η συμφωνία λοιπόν που κόστισε την πρωθυπουργία στον Αλέξη Τσίπρα, έρχεται πάλι με αυτή την αριστοτεχνική μεθόδευση των Γερμανών, για να του προκαλέσει τεράστιο πολιτικό πλήγμα ακόμα και ως αντιπολίτευση.

B7D70F5D C646 4FD6 B992 945833D42513
ΑΦΟΥ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΓΕΛΑΕΙ ΠΑΝΕΥΤΥΧΗΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ.....


Είχα την τιμή (!) να παραλάβω, μαζί με τον Πρ/ργο της Βόρειας Μακεδονίας @Zoran_Zaev, το Βραβείο Ειρήνης Βεστφαλίας για τη Συμφωνία των Πρεσπών. 

Αποδείξαμε (;) ότι η ειρηνική επίλυση διαφορών με προάσπιση (από πότε άρα γε η ΠΡΟΔΟΣΙΑ μετονομάζεται σέ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ;;;;)  των εθνικών συμφερόντων είναι το μέλλον. Καμμιά επιστροφή σε μοντέλλα (ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ ΜΗΠΩΣ ΠΟΥ ΑΠΕΧΘΑΝΕΣΑΙ;) του παρελθόντος.

Ενώ ο Σκοπιανός αρχηγος έγραψε σε ανάρτηση του:

Είναι μεγάλη τιμή και προνόμιο να λαμβάνω το Διεθνές Βραβείο Ειρήνης της Βεστφαλίας για το 2020, μαζί με τον φίλο μου Αλέξη Τσίπρα -@tsipras_eu Το Το βραβείο αποτελεί αναγνώριση, αλλά και υποχρέωση όλων των μελλοντικών πολιτικών μας αποφάσεων να είναι αφοσιωμένες στις ευρωπαϊκές αξίες και την ειρήνη.

Όπως η Συνθήκη της Βεστφαλίας δεν μιλά μόνο για ειρήνη αλλά και για φιλία, έτσι και στην καρδιά της Συμφωνίας των Πρεσπών βρίσκεται η φιλία μεταξύ της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας🇲🇰 και την Ελλάδα🇬🇷 που περιέχεται στη Συμφωνία των Πρεσπών της 17ης Ιουνίου 2018.

Οι σχέσεις καλής γειτονίας και η περιφερειακή συνεργασία παραμένουν κοινή μας προτεραιότητα.

Τώρα είναι η ώρα να ενωθούμε γύρω από το γεγονός ότι η ιστορία είναι ένα σημαντικό μέρος της ταυτότητάς μας, αλλά το όραμα για το μέλλον έχει μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές μας.

3 σχόλια:

  1. Δεν σας ειδα να αγχωνεστε τοσα χρονια γιατι 148 χωρες την ονομαζαν Μακεδονια σκετο.Δεν σας ενοιαξε που παντου υπηρχαν πρεσβειες και προξενεια της"Μακεδονιας"[Απεναντι απο το αγαλμα του Γιωργου Καστριωτη στη Κορυτσα μηπως;]Δεν παρατηρησατε τον Πατερα του σημερινου δωσιλογου πρωθυπουργευοντα,που ηταν ετοιμος να αποδεχθει το σκετο[και τζαμπα μαλιστα]Δεν αναρωτηθηκατε ποση βλακεια περιεχει η διεκδικηση,απο εμας της περιφημης μακεδονικης γλωσσας.Ξερει καποιος απο εσας,να μαθω και εγω,οτι ο Αλεξανδρος μιλουσε οχι Ελληνικα και ο Αριστοτελης ειχε σαν ξενη γλωσσα την Ελληνικη;[εκτος αν η Χαλκιδικη ειναι Πελοποννησο μερια]Φυσικα και τα Σκοπια δεν ηταν ποτε στο εδαφος της Μακεδονιας[στη καλυτερη περιπτωση 60χλμ μακρυα απο τα σημερινα συνορα,στα ορη Σκαρδος και Ορβηλος της Παιονιας]Φυσικα και πιστευω στον Στραβωνα,Πλουταρχο κλπ απο τον καθε γελοιο εκαθετο.Φυσικα και οι Σκοπιανοι δεν εχουν χαρακτηριστικα Μακεδνων.Σιγουρα ομως μειναμε 70 χρονια εγκληματικα απαθεις,εως και μειοδοτικα συνυπευθυνοι.Ισως να ειμαι απο τους τελεταιους που θα υποστηριξω ,με ιστορικα επιχειρηματα,την ονομασια"Βορεια Μακεδονια"Σημερα ομως,πρεπει να αγωνιστω για τους φιλους μου τους απολυμενους,για τα παιδια που δολοφονουνται τα ονειρα τους για την δυστοπια που μας επιβαλλει ο γυιος του προδοτη.Γιατι τωρα δεν κινδυνευουμε να χασουμε ενα[ηδη χαμενο]ονομα,αλλα πατρωα γη και πολιτες.Καλυτερα αυτη η βραβευση,παρα η αλλη ενος παρανοικου κιναιδου προς αυτον που εντελλεται να διαλυσει ολοσχερως τη χωρα μας.Ελπιζω καποτε ν εχουμε την ευχερεια να αποκαταστησουμε την τιμη της γενετηρας περιοχης μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι τόσο ηλίθιος που δεν καταλαβαίνει ότι αυτό το βόρεια μόνο ο ίδιος το χρησιμοποιεί.Ο Ζάεφ και η παρέα του τοι έχουν καταργήσει προ πολλού,και σύναψαν και αμυντική συμμαχία με τουρκία από πάνω.Πιο @ρχιδ@ πεθαίνει.Χαζός δεν είναι,προδότης είναι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ένα είναι σίγουρο ότι την ώρα του θανάτου του θα του αναρτήσουν αυτό το βραβείο στον τάφο του ως ένδειξη αιώνια τις προδοσίας του.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!