Σάββατο 28 Αυγούστου 2021

Νέο ΦΙΜΩΤΡΟ στόν κ. Δημήτρη....

ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ;
ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΑΛΥΠΗΤΑ, Ή ΙΣΩΣ ΤΟΥ
ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟ 'ΠΡΟΦΙΛ' ; ; ; 
ΠΟΛΛΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ.....

Σε κίνδυνο βρίσκεται η Δημοκρατία στη χώρα μας, καθώς «φ ι μ ώ ν ο ν τ α ι» όλες οι φωνές αντιφρονούντων, ακόμα και εάν πρόκειται για μεγαλοεπιχειρηματίες όπως ο ιδιοκτήτης της ΒΙΑΝΕΞ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος. 

Εδώ και λίγες ώρες ο λογαριασμός του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, δεν εμφανίζεται στο 'Instagram', με τον ίδιο να δημιουργεί έναν νέο λογαριασμό. 


Σε βίντεο που ανέβασε στον νέο του λογαριασμό ο Δ.Γιαννακόπουλος τονίζει πως του έκλεισαν τον λογαριασμό εξαιτίας των απόψεων του για τα εμβόλια. 


Να τονίσουμε πως από τους μεγάλους επιχειρηματίες της χώρας ο Δ.Γιαννακόπουος ήταν η μόνη αντιπολιτευόμενη φωνή και ήταν ιδιαιτέρως ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Ενώ πριν από λίγες ημέρες το Instagram είχε «κλειδώσει» τον λογαριασμό του, καθώς δεν μπορούσε κάποιος να κάνει tag τον ιδιοκτήτη της ΒΙΑΝΕΞ


Τελευταία του ηχηρή παρέμβαση ήταν μετά τις ανακοινώσεις του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, όταν και είχε χαρακτηρίσει τα μέτρα που ανακοινώθηκαν ως «φασιστικά». 


Φυσικά η φωνή του Δ.Γιαννακόπουλου δεν είναι η μοναδική που «φιμώνεται», καθώς εδώ και αρκετούς μήνες τόσο το Facebook, όσο και το Instagram, διαγράφουν συνεχώς λογαριασμούς πολιτών που εκφράζουν τη διαφωνία τους για τους μαζικούς εμβολιασμούς, και γενικώς για τα μέτρα που ανακοινώνει η κυβέρνηση, τόσο για τον κορωνοϊό, όσο και για άλλα θέματα. 

 

 

Να υπενθυμίσουμε πως προσφάτως διαγράφηκε ομάδα με πάνω από 100.000 μέλη η οποία εξέφραζε τη διαφωνία της στο υγειονομικό Απαρτχάιντ. 

Είναι σαφές πως η δημοκρατία στη χώρα μας βρίσκεται σε κίνδυνο, καθώς και ο ίδιος ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε αναφερθεί σε «πρόβλημα δημοκρατίας», το οποίο «θα τακτοποιηθεί». 

4 σχόλια:

  1. Κοινή Υπουργική Απόφαση Δ1α/Γ.Π.οικ. 50933/2021 - ΦΕΚ 3794/Β/13-8-2021

    Διαδικασία και λόγοι απαλλαγής από την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού.


    https://www.e-nomothesia.gr/kat-ygeia/astheneies/koine-upourgike-apophase-d1a-gp-oik-50933-2021.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ ΠΟΛΛΑ

    https://www.supremecourt.gov/opinions/12pdf/12-398_1b7d.pdf?fbclid=IwAR3_EpVMwdXGMotQq38UoFKVlmgHT9jQuPL03mPCLDWkpK6mJujxKNx4iw4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπορεί αν θέλει να γράψει και άρθρο σε εφημερίδα, θα το δημοσιεύσουν σίγουρα όπου και αν γράψει αλλά επιμένει να στέλνει μηνύματα τοίχου στο instagram τα οποία αντί να τα αναλύει ο ίδιο μπαίνουν κάποιοι άλλοι μπροστά για να κάνουν την ερμηνεία των λεγομένων του. Να θυμίσω παλιά είχαμε τον Πάνο Καμμένο ο οποίος έστελνε ένα twitte και αμέσως ξεκινούσαν όλοι δημοσιογράφοι να προσπαθούν να ερμηνεύσουν την φράση του ποιητή-πολιτικού. Δεν γίνεται έτσι δουλεία, αν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει καταλάβει τι θέλει στην πολιτική να βγει και να το δηλώσει συγκεκριμένα για να καταλαβαίνει και ο πολύς κόσμος τι θέλει αλλιώς θα υπάρχει απλά μια παρα-φιλολογία στο τι λέει και τι εννοεί με αυτά που λέει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ενταξει,τωρα πρεπει εγω να ξερω αγγλικη ορολογια να καταλαβω τι λεει το 2013 ενα δικαστηριο;Δυσκολακι το βρισκω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!