Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021

O γιατρός Dr. Vladimir Zelenko: ο μόνος λόγος γιά νά εμβολιάσετε τά παιδιά, είναι άν πιστεύετε στην ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑ τoυς!!!!!!!!!


O γιατρός Dr. Vladimir Zelenko ένας Ουκρανοαμερικανός οικογενειακός γιατρός, γνωστός για την προώθηση ενός κοκτέιλ τριών φαρμάκων υδροξυχλωροκίνης, ψευδαργύρου και αζιθρομυκίνης στο πλαίσιο μιας πειραματικής εξωτερικής θεραπείας για τον COVID-19 που έχει προωθήσει ως πρωτόκολλο Zelenko που φρόντισε 6.000 ασθενείς με covid19 από ότι λέγεται επιτυχώς καταγγέλει: 



”Αναφορικά με τα παιδιά ο μόνος λόγος για να εμβολιάσετε τα παιδιά είναι αν πιστεύατε στην θυσία, στην ανθρωποθυσία των παιδιών όπως πιστεύουν οι βουλευτές.

Αν θέλετε να πειραματιστείτε πάνω στα παιδιά όπως με τον άνθρακα, αυτός είναι ένας πολύ καλός λόγος για να κάνετε την ένεση.

Αντίθετα αυτό δεν είναι απαραίτητο. 

Σας εξηγώ.

Κάθε φορά που αξιολογείτε μια θεραπεία πρέπει να εξεταστεί υπό 3 δείκτες. 

Είναι ακίνδυνη; 

Λειτουργεί;;(είναι αποτελεσματική;) 

Την έχετε ανάγκη; (είναι απαραίτητη;) 

To ότι έχετε μια δυνατότητα, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τη χρησιμοποιήσετε. 
Πρέπει να υπάρχει μια ιατρική αναγκαιότητα...να την έχουμε ανάγκη.

Βλέπετε το CDC τα στατιστικά για τα παιδιά κάτω των 18 ετών που είναι υγιή τα ποσοστά επιβίωσης από covid19 χωρίς θεραπεία είναι 99,998% . 

Όπως το είπε ο Dr. Yeadon, ο ιός της γρίπης είναι πιο επικίνδυνος για τα παιδιά, παρά ο 'covid19'.’

Εκανα μια εκτίμηση ανά εκατομμύριο μια εκατοντάδα παιδιών θα πέθαινε από το εμβόλιο…

Αν έχετε μια δημογραφική ομάδα που δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο να πεθάνει από 1 αρρώστια, γιατί να την εμβολιάσουμε μ΄ένα θανάσιμο δηλητήριο;;;

Nα δούμε αν αυτό λειτουργεί. 

Έχουμε 2 χώρες παγκοσμίως όπου οι περισσότεροι πολίτες εμβολιάστηκαν. 

Είναι το Ισραήλ με ποσοστό εμβολιασμού που ανέρχεται στο 85% και οι Σεϋχέλλες ομοίως με πάνω από 80%. 

Τα 2 κράτη γνωρίζουν μια επιδημία της παραλλαγής 'Δέλτα'.

Αν εσείς εμβολιάσατε την πλειοψηφία του πληθυσμού σας γιατί έχετε ακόμη μια επιδημία;;;

Γιατί δίνετε μια 3η δόση του ίδιου σκευάσματος που δεν λειτούργησε τις 2 προηγούμενες φορές;;;”



B’ Μέρος/O γιατρός Dr Vladimir Zelenko: είναι ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος..αν εμβολιάσουμε 7 δις θα πεθάνουν 2 δις άτομα!!Η κυβέρνηση είναι μετενσάρκωση του Δρ Mengele που κάνει πείραμα στο λαό της!!

”Γιατί να χρησιμοποιήσουμε ένα θανάσιμο φάρμακο που δεν λειτουργεί και έχει φοβερές και τρομερές παρενέργειες. 

Αν όλος ο κόσμος στον πλανήτη είχε προσβληθεί από 'κόβιντ' και δεν αντιμετωπιζόταν με κάποια θεραπεία θα είχαμε 35 εκατομμύρια θανάτους. 

Δεν το πρεσβεύω.

Σε κάθε περίπτωση αν ακολουθήσουμε τις συμβουλές κάποιων ”παγκόσμιων ηγετών” όπως του Bill Gates που είπε την τελευταία χρονιά ότι πρέπει να εμβολιαστούν 7 δις άτομα, 2 δισεκατομμύρια θα μπορούσαν να πεθάνουν, σύμφωνα με τους ειδικούς….

Ξυπνάτε αυτός είναι ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος που η αδικοπραγία και η χαιρεκακία είναι σε τέτοιο επίπεδο, που δεν είδαμε ξανά στην ιστορία της ανθρωπότητας. 

Είμαι εναντίον της ανθρωποθυσίας των παιδιών μας…



Αν λοιπόν από τον εμβολιασμό ” έχουμε βραχυπρόθεσμους κινδύνους (θρόμβους, μυοκαρδίτιδα), μεσοπρόθεσμους (ανοσολογική αντίδραση) ή μακροπρόθεσμους κινδύνους (αυτοάνοσα, στειρότητες)
κατά τη γνώμη μου, η κυβέρνηση είναι μια μετενσάρκωση του Δρ. Mengele, που επιτρέπει τον πειραματισμό πάνω στο λαό της. 

Παλαιά εμβόλια αυτού του τύπου έχουν αποτύχει. 

Στην αρχή τα ζώα είχαν αντισώματα, αλλά πέθαναν μετά. 

Μετά από έρευνα, είδαμε ότι το ανοσοποιητικό τους σύστημα τα σκότωσε “(φαινόμενο ADE) ( μελέτη στα αιλουροειδή ) γενετικό εμβόλιο Spike. 

Ο κίνδυνος 1 είναι ο θρόμβος αίματος. 

Όταν κάνετε την ένεση, το σώμα παράγει την πρωτεΐνη Spike, μεταναστεύοντας στην επένδυση των αιμοφόρων αγγείων σας. 

Τα κύτταρα μπορεί να καταστραφούν, προκαλώντας θρόμβους, καρδιακή ανακοπή, αν συμβεί στην καρδιά, εγκεφαλικό επεισόδιο, αν συμβεί στον εγκέφαλο...

Προκαλεί επίσης υποξία που είναι και θανατηφόρα.

Aυτό έδειξε η μελέτη στα ζώα.

Αφού εμβολιάστηκαν τα σκότωσε το ανοσοποιητικό τους.

Αντίστοιχες μελέτες για άνθρωπο δεν έγινε η μελέτη γίνεται τώρα σ΄εσάς. 

”Το Ισραήλ είναι το μεγαλύτερο εργαστήριο του κόσμου”. 

Ο Γάλλος  Dr. Luc Montagnier βραβευμένος με Νόμπελ γιατί ανακάλυψε το 'AIDS' είπε, ότι αυτός ο εμβολιασμός είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την ανθρωπότητα κι ο πιο μεγάλος κίνδυνος για γενοκτονία στην ιστορία της ανθρωπότητας.

”Μίλησε στα μακροπρόθεσμα προβλήματα να προστεθεί η στειρότητα με βλάβες στη λειτουργία της ωορηξίας και μείωση σ΄αριθμό στα σπερματοζωάρια.

Κι αναρωτήθηκε ”γιατί λοιπόν να διοοχετεύσουμε στον άνθρωπο μια ουσία εν δυνάμει καταστροφική και θανατηφόρα που εκ των προτέρων ως τέτοια δεν μπορεί ν΄αποκλειστεί;”

5 σχόλια:

  1. Φαρμακοποιός νοσοκομείου «Αγ. Ανδρέας» για εμβόλια: «Ύποπτο που τα φύλλα οδηγιών των εμβολίων ήταν κενά» (Βίντεο)
    https://www.ergolavikoi.gr/farmakopoios-nosokomeioy-ag-andrea/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι ιδιαίτερη η χαρά που μετά από 13 μήνες, η μετάφραση της συνεντεύξεως των Αμερικανών Ιατρών της Πρώτης Γραμμής (American Front Line Doctors) όταν και πρωτοπαρουσίασαν την θεραπεία του ιού με τα παραπάνω συστατικά, η Οδύσσεια TV, η εκπομπή Mr. V και η ιστοσελίς των Εθνικών Φυλάκων φιλοξένησαν και μετέδωσαν την είδηση στο Ελληνικό κοινό.

    Αν και είχε αποσταλεί σε πολλές δημοφιλείς ιστοσελίδες και blog εναλλακτικής ενημερώσεως, ΜΟΝΟ οι συντελεστές της Οδύσσειας TV πήραν το χρόνο, έδειξαν ενδιαφέρον και αφιέρωσαν μέρος της 69ης εκπομπής στο εν λόγω θέμα :

    Mr.V (69η) - Η ΑΠΗΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ, ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ, ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΜΠΛΕΞΑΝ..._29_08_2020

    ( Έτσι δεν είναι “πενταπόσταγμα”, “μακελειό” και τόσα άλλα ενημερωτικά blogs ;!;!;!; )

    https://www.youtube.com/watch?v=QZZKqh7wfEE
    https://www.brighteon.com/f1a919b5-8181-4286-a691-7d4ddc05aac8

    Το εν λόγω βίντεο που ... κατακρεουργήθηκε από YouTube, Facebook, Twitter και λοιπές "δημοκρατικές" πλατφόρμες της εποχής...

    https://ethnikoiphylakes.org/
    https://www.brighteon.com/de88b0c7-9c6c-4e6e-bda9-24b7d162ce18

    Κάντε μια χάρη στον εαυτό σας και στους ανθρώπους που αγαπάτε, παρακολουθήστε με προσοχή και κοιτάξτε να προμηθευτείτε τα εν λόγω σκευάσματα και παρεμφερή αυτών κατόπιν συνεννοήσεως με τον ιατρό σας.

    (Έχετε την ευκαιρία να ελέγξετε τον οικογενειακό ιατρό σας κατά πόσο είναι... προσκυνημένος και αντίστοιχα ενημερωμένος...).

    ¨Είναι τυχαίο που ΜΟΝΟ οι ΕΘΝΙΚΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ αφιέρωσαν χρόνο και ΑΚΟΜΗ έχουν στην κεντρική τους σελίδα το εν λόγω βίντεο ;!;!

    Δράξτε την ευκαιρία και ενισχύσετε την φωνή και την δύναμη σας με την εγγραφή σας στους Εθνικούς Φύλακες.

    Κάντε και μια εγγραφή στο κανάλι της Οδυσσειας TV στο YouTube σήμερα και "smash the like button" όπως λέει και ο αντιστασιακός φίλος Τέρρυ Χατζηερεμίας !!

    https://www.youtube.com/channel/UCY3ecYWrr9dHO3q1wJD1W2w

    Ουδείς περισσεύει. Και αν χάθηκαν μάχες, ο πόλεμος δεν εχάθη….


    Νυν υπέρ πάντων αγών,

    Γεώργιος ο Μακεδών


    ΥΓ Ένας ασφαλής τρόπος να ελέγξετε μια πηγή ενημερώσεως, είναι η διαχρονική της στάση σε καίρια ζητήματα δίχως αμφιταλαντεύσεις και μισόλογα…

    ΥΓ2 Να με συμπαθούνε οι Εθνικοί Φύλακες, οι συντελεστές της εκπομπής “Mr V” και οι παρουσιαστές αυτών, που δεν τους ζήτησα την συγκατάθεση κάνοντας την συγκεκριμένη αναφορά. Οι αλήθειες σε τούτο τον ευλογημένο τόπο ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ πρέπει να λέγονται…

    ΥΓ3 Τα παιδιά και τα μάτια μας !! Μην επιτρέψετε να πειραματιστούν με τα παιδιά σας μόνο και μόνο επειδή επιτρέψατε την προπαγάνδα και τον φόβο να κυριεύσει το μυαλό, την φωνή και την καρδιά σας...

    ΥΓ3 Ελένη, σε ευχαριστώ θερμώς για την αμέριστη βοήθεια και την συνεχιζόμενη συμπαράσταση σου στην προσπάθεια αφυπνίσεως του κοιμώμενου γίγαντα (Έθνος των Ελλήνων). Και μια ψυχή να ωφεληθεί και σωθεί, ΔΟΞΑ ΤΩ ΠΑΝΑΓΑΘΟ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΩ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΘΕΡΜΕΣ ε υ χ α ρ ι σ τ ί ε ς από καρδιάς Γεώργιε!

      Διαγραφή
    2. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΑΔΕΡΦΕ ΓΕΩΡΓΙΕ.ΕΓΩ ΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΜΕΣΩ ΕΣΟΥ ΝΑ ΒΑΛΩ ΕΝΑ ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ.ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΠΑΛΞΕΩΝ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΜΑΖ ΖΗΤΗΘΕΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΛΙΓΟΣΤΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΩ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ!!!Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!!!

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!