Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021

S.O.S. Ιρλανδέζα Ιατρός προειδοποιεί: ”Οι ενέσεις ( εμβόλια ) ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ανθρώπους! Πρέπει να το σταματήσουμε!Θα έκανα και τα 4 εμβόλια και στα 4 άκρα μου αν ήταν να μην τα κάνουν τα παιδιά. Βλέπω παιδιά με θρομβώσεις που δεν έχω δει σε 40 χρόνια καριέρας!!”Την έθεσαν σ΄αναστολή.'ΒΒC' και 'Youtube' τήν ΛΟΓΟΚΡΙΝΟΥΝ! ΤΟ Λ Ο Γ Ο Κ Ρ Ι Μ Ε Ν Ο ΒΙΝΤΕΟ!

 



Ιρλανέζα Ιατρός προειδοποιεί: 
”Οι ενέσεις( εμβόλια) σκοτώνουν ανθρώπους! 

Πρέπει να το σταματήσουμε!” 

Και της ανέστειλαν την ιατρική της άδεια άσκησης επαγγέλματος.

… Είδα ένα ανήλικο κορίτσι αυτήν την εβδομάδα που έχει θρόμβο αίματος στο μπράτσο του χεριού. 

40 χρόνια στην ιατρική δεν έχω δει ποτέ θρόμβο στο άνω χέρι σε ένα υγιές νεαρό άτομο »

Η Δρ Anne McCloskey προειδοποιεί «Δεν πρόκειται για υγεία … αυτά τα εμβόλια κάνουν πραγματικό κακό … δεν παρέχουν καμία αισθητή προστασία σε κανέναν … Διαβάζω τη μοριακή βιολογία – έλεγχος- και είναι ανατριχιαστικό να κατανοείς πιθανές βλάβες »

Η Ιρλανδέζα γιατρός που μόλις είχε εργαστεί όλη τη νύχτα στο νοσοκομείο βρήκε χρόνο για να δώσει μια παθιασμένη έκκληση για να σταματήσουν οι ενέσεις κατά COVID-19. 

Η ίδια δηλώνει ότι εκτός από τα παιδιά, για τα οποία δεν επιτρέπονται αυτά τα εμβόλια, σχεδόν όλα τα άτομα που αυτή νοσηλεύει έχουν πάρει δύο δόσεις ”εμβολίων” COVID-19.

Δηλώνει ότι βλέπει πράγματα που σε όλα της τα χρόνια άσκησης δεν είχε ξαναδεί, όπως θρόμβους αίματος στο μπράτσο μιας νεαρής κοπέλλας.

Κανείς δεν συνδέει αυτές τις βλάβες με τα εμβόλια.

Την φιμώνουν ενώ μιλά με βάση την κλινική της παρατήρηση. 

Δεν λέει αερολογίες αναφέρεται σε συγκεκριμένα στοιχεία που θ΄αποτελέσουν μέρος μελλοντικής έρευνας...

ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 'ΒΙΝΤΕΟ' THΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΗΣ ΙΑΤΡΟΥ !

2 σχόλια:

  1. https://newtube.app/fake_pandemic/0i7Pehw?fbclid=IwAR1xe5u1L9SP3lG57VgoNxTqwHkRQS9FVb1Fn6CVLa_HcMWrWGapSwdGQQY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γι αυτό θέλουν να εμβολιάσουν τους ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ; BINTEO ΣΟΚ!!! Εμβολιακό Μακελειό στην Ινδία;;;

    https://attikanea.info/%CE%93%CE%B9-%CE%B1%CF%85%CF%84%CF%8C-%CE%B8%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%BD%CE%B1-%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%AC%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%A3%CE%A4%CE%A1%CE%91%CE%A4%CE%99%CE%A9%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%9F%CE%A5%CE%A3-binteo-%CE%A3%CE%9F%CE%9A-%CE%95%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8C-%CE%9C%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%8C-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%99%CE%BD%CE%B4%CE%AF%CE%B1/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!