Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021

Υ Π Ε Ρ Τ Ο Ρ Π Ι Λ Λ Η από τήν Ιατροδικαστή Ακριβούση, για τους ΘΡΟΜΒΟΥΣ μετά από μπόλια: ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ !......... ( ΔΗΛΑΔΗ, ΔΗΛΑΔΗ ; ; ; )


Φοβερά όσα ακούγονται!!! 

Τί είχε μεταδώσει πρώτο πανελληνίως το 'el.gr'!!!

Η ιατροδικαστής Αποστολία Ακριβούση έρριξε υπερτορπίλλη σε σχέση με περιστατικά που σχετίζονται με παρενέργειες του εμβολίου.

«Οι θρόμβοι που παρατηρούνται σε αυτά τα περιστατικά (σ.σ. κατόπιν εμβολιασμού) δεν έχουν καμία σχέση με τους κλασσικούς θρόμβους που βλέπουμε στα παθολογικά περιστατικά θρομβώσεων» ανέφερε. 

Έκανε λόγο για «ρακόμορφους» θρόμβους αντί «κυλιδρόμορφων», όπως είναι οι κλασσικοί, συνήθεις θρόμβοι.



«Παρατηρούνται ράκοι θρόμβων. 

Αυτό συνηγορεί υπέρ της διατάραξης της αρχιτεκτονικής των έμμορφων σωματιδίων του αίματος. 

Έχουμε αυτό το χαρακτηριστικό εύρημα και ποικίλει σε βαθμό. 

Σε άλλα είναι ηπίου βαθμού, σε άλλα είναι μετρίου, σε άλλα ικανού βαθμού», συμπλήρωσε.

Θυμηθείτε τι είχε μεταδώσει το el.gr: Νέες εικόνες Σ-Ο-Κ για τα συστατικά του εμβολίου! Επιστήμονας βάζει «μπουρλότο»!!! Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

«Αυτά βρήκαμε στο αίμα εμβολιασμένων»: Επιστήμονες στην Γερμανία προκαλούν «ΣΕΙΣΜΟ», vid

Ακούστε το σοκαριστικό απόσπασμα από μέσο ενημέρωσης:

el.gr

2 σχόλια:

  1. Οι υγειονομικοί του Γ. Ν. Γεννηματάς τα βάζουνε με τον διοικητή

    https://www.youtube.com/watch?v=JID3iIalK8g

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Avαδημoσιευση από το site Greek News on demand17 Σεπτεμβρίου 2021 στις 9:40 μ.μ.

      Όπως ήδη έχουμε αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ έχασε τη μάχη με τη ζωή ο 60χρονος Εισαγγελέας Εφετών Αθηνών και ποιητής , Γιώργος Τσιρώνης . Εδώ και μήνες αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και το τελευταίο διάστημα βρισκόταν σε κώμα σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ).Σύμφωνα με πληροφορίες από το συγγενικό του περιβάλλον , ο Τσιρώνης είχε εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού με το εμβόλιο της AstraZeneca . Δύο εβδομάδες μετά τον εμβολιασμό του , στις 2 Απριλίου 2021 , εισήχθη σε ιδιωτική κλινική της Πάτρας με πνευμονική εμβολή. Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του υπέστη καρδιακή ανακοπή και εισήχθη στη ΜΕΘ.Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι τα τηλεφωνήματα που γίνονται από κυβερνητικά στελέχη στα ελεγχόμενα ΜΜΕ για να μ η παιχτεί η είδηση ! Η"ανεξάρτητη"δημοσιογραφία … πάλι"μεγαλουργεί".

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!