Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021

Έξοχα.... Η 'Νέα Δημοκρατία' ΨΗΦΙΣΕ καί λέει «ναί» στους γάμους ανάμεσα σε ομοφυλοφίλους. Άρα μπορείτε ΑΝΕΤΩΣ νά τήν ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ! ΟΛΟΙ ! Εντάξει ;


«Γαλάζιοι» (;;;) ευρωβουλευτές υπερψήφισαν την υποχρεωτική αναγνώριση της ατζέντας των ΛΟΑΤΚΙ, ισοπεδώνοντας τους νόμους.

Με την θετική ψήφο των ευρωβουλευτών της Ν.Δ. προσπαθεί να επιβάλει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο σε όλες τις χώρες της Ε.Ε. την αναγνώριση του γάμου των ομοφυλοφίλων, καταργώντας επί της ουσίας τις εθνικές νομοθεσίες, προκειμένου να επιβληθεί η… ΛΟΑΤΚΙ ατζέντα.




Εξέλιξη που προκαλεί ντροπή στους ψηφοφόρους της Ν.Δ. και αναδεικνύει για ακόμα μια φορά τη συνεχιζόμενη μετάλλαξη του κόμματος σε ένα εντελώς ξένο με την αφετηρία του μόρφωμα.

Συγκεκριμένα, με ψήφισμά τους τα μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ζητούν την αναγνώριση των γάμων και των συμφώνων που υπογράφουν τα ομόφυλα ζευγάρια σε ένα κράτος σε όλη την Ε.Ε., ακόμη και εάν η εθνική νομοθεσία δεν τα προβλέπει. 

Έχουμε, δηλαδή, μια προφανή προσπάθεια να ισοπεδωθούν οι επιλογές των κρατών-μελών στο πώς διαχειρίζονται αυτού του είδους τα ζητήματα.

Όλοι οι ευρωβουλευτές της Ν.Δ., με μοναδικές εξαιρέσεις την Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου που απείχε και τον Μανώλη Κεφαλογιάννη, που, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν συμμετείχε στην ψηφοφορία, τάχθηκαν υπέρ του συγκεκριμένου ψηφίσματος. ΄



Από τους Έλληνες ευρωβουλευτές ο μόνος που καταψήφισε ήταν ο Εμμανουήλ Φράγκος της Ελληνικής Λύσης, ενώ την αποχή επέλεξαν και οι… ευρωβουλευτές του ΚΚΕ.

Ελεύθερη άσκηση των βασικών δικαιωμάτων των ΛΟΑΤΚΙ


Με το ψήφισμα, τα μέλη του Ευρωκοινοβουλίου καλούν την Κομισσιόν να αναλάβει δράση κατά της Ρουμανίας, της Ουγγαρίας και της Πολωνίας για παραβιάσεις των αξιών της Ε.Ε., ενώ τονίζουν ότι η Ένωση θα πρέπει να άρει όλα τα εμπόδια των ΛΟΑΤΚΙ ατόμων κατά την άσκηση αυτών που επιλέγουν -διασταλτικά- να ονομάσουν ως «βασικά τους δικαιώματα».

Το ψήφισμα για τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ στην Ε.Ε. έλαβε 387 ψήφους υπέρ, 161 κατά και 123 αποχές.  [387 - 284].

Έτσι, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ζητά να τους δοθεί η δυνατότητα για πλήρη άσκηση των δικαιωμάτων τους, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος ελεύθερης κυκλοφορίας, παντού στην Ενωση.

Επίσης, το ψήφισμα αναφέρει ότι οι γάμοι ή τα σύμφωνα συμβίωσης που έχουν συναφθεί σε οποιοδήποτε κράτος-μέλος θα πρέπει να αναγνωρίζονται σε όλα τα κράτη-μέλη με ομοιόμορφο τρόπο, ενώ οι σύζυγοι και οι σύντροφοι του ιδίου φύλου θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με τον ίδιο τρόπο όπως και τα ετερόφυλα ζευγάρια

Καλεί, δε, όλες τις ευρωπαϊκές χώρες να αποδεχθούν ως νόμιμους γονείς τους τούς ενήλικες που αναφέρονται στο πιστοποιητικό γέννησης παιδιού. 

Με απλά λόγια, η τελευταία πρόταση σημαίνει, ότι όλες οι χώρες πρέπει να αναγνωρίζουν δύο γονείς του ίδιου φύλου, καθώς, σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, οι «οικογένειες» θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με τον ίδιο τρόπο σε ολόκληρη την Ε.Ε.

Τέλος, το Κοινοβούλιο ζητεί την ανάληψη περαιτέρω δράσης από την Ε.Ε. (διαδικασίες επί παραβάσει, δικαστικά μέτρα και δημοσιονομικά μέσα) κατά των προαναφερόμενων χωρών.

newsbreak.gr

&

https://www.triklopodia.gr/%ce%b7-%ce%bd%ce%ad%ce%b1-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%bf%ce%ba%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%af%ce%b1-%ce%bb%ce%ad%ce%b5%ce%b9-%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82-%ce%b3%ce%ac%ce%bc%ce%bf/

4 σχόλια:

  1. "Άνθρωπος εν τιμή παρεσυνεβλήθει τις κτήνεσι τις ανοήτης και ομοιώθει αυτής".......
    Δυστυχώς αυτή είναι η κατάντια κάποιων από εμάς που υποτίθεται είναι βσπτισμένοι χριστιανοί......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσοι υποστηρίζουν την φοβερή και αφύσικη διαστροφή της ομοφυλοφιλίας, συγκρούονται μετωπικά με τον ίδιο τον αληθινό Θεό. Εάν αυτοί οι άνθρωποι δεν μετανοήσουν ειλικρινά, θα περάσουν "καλά" τόσο πάνω στη γη όσο και στην αιώνια μεταθανάτια ζωή τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τον Γιάννη Λαγό δεν τον άφησαν να ψηφίσει ούτε δια της επιστολικής ψήφου διότι στη φυλακή Δομοκού δεν έχει αίθουσα ίντερνετ γι' αυτό ζητούσε μεταγωγή στον Κορυδαλλό.

    Ο Αθανάσιος Κωνσταντίνου ο έτερος εκλεγμένος με το πρώην νόμιμο(εξ' Άρειο Πάγο)και σήμερα καταδικασμένο και διαλυθέν κόμμα είναι εξαφανισμένος(δεν ακούγεται πουθενά, ψηφίζει δεν ψηφίζει, κάνει διακοπές στις Βρυξέλλες, ουδείς γνωρίζει με βεβαιότητα ούτε αναφέρεται κάποιος σε αυτόν). Άρα, να κάνω μια ερώτηση; Ο ελληνικός λαός ψήφισε 22 ευρωβουλευτές(τόσους δικαιούται αναλογικά ως χώρα) για να τον εκπροσωπήσουν στο κοινοβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, γιατί έχει μόνο 20 ευρωβουλευτές ενεργό δυναμικό; Να βγουν να με διαψεύσουν ή να με ενημερώσουν όσοι διαφωνούν με αυτό που λέω.

    Ακούστε να δείτε, δεν είμαι υπέρ ούτε κατά τον δύο προαναφερομένων αλλά από την στιγμή που η χώρα εκπροσωπείται από εκλεγμένους ευρωβουλευτές που εκπροσωπούν τον ελληνικό λαό με αντιπροσωπευτικό τρόπο θα πρέπει να κάνουν την δουλειά τους και να τους αφήνουν να κάνουν την δουλειά τους, αυτό επιτάσσει το πολίτευμα της δημοκρατίας που είναι αντιπροσωπευτικό πολίτευμα.

    Μήπως δεν πάει κάτι καλά όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και με τους εκπροσώπους της Ελλάδας στο εξωτερικό;
    Δεν είναι φυσιολογικά αυτά τα πράγματα, δεν λειτουργεί σωστά η δημοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στήν κρεμάλα όλοι τους καί μετά αποτέφρωση...τά ερπετά.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!