Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021

Η ΜΑΦΙΑ ΕΧΕΙ ΝΙΚΗΣΕΙ...ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΡΟΝΟΠΑΣΟ, ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΟΡΕΙΕΣ ΧΩΡΕΣ!.... Καί μετά; Καί μετά;



Τό κορονοπάσο εισάγεται σταδιακά στις διάφορες χώρες και αυτό έχει να κάνει με το χρονοδιάγραμμα που έχουν προ πολλού δοκιμάσει επάνω στις χώρες με πολλούς τρόπους όπως γινεται με το 'μάρκετινγκ'.

Η μία χώρα είναι έτοιμη νωρίτερα από την άλλη και η δική μας έπρεπε να περιμένει, γιατί είμαστε ηλεκτρονικά πίσω σε σχέση με τους βόρειους, επίσης οι πολίτες στην χώρα μας είναι αρκετά δύσκολο να εξαναγκαστούν να εμβολιαστούν, αλλά τώρα είναι η ώρα.



Να γνωρίζετε ότι οι ψυχοπαθείς δεν γνωρίζουν ακόμη τι θα προκαλέσει σε βία η εισαγωγή ενός διαβατηρίου κορώνας, για τον αόρατο εχθρό-19 που ήρθε για να μην φυγει ποτέ. 

Δεν γνωρίζουν ακόμη πως θα αντιδράσουν οι εμβολιασμένοι όταν αντιληφθούν την απάτη γι αυτό ΒΙΑ-ζονται και όποιος βιάζετε σκοντάφτει.

Φυσικά γνωρίζουν τι συμβαίνει σε χώρες όπως η Γαλλία και η Ιταλία. 

Γνωρίζουν ότι υπάρχουν μαζικές διαμαρτυρίες κάθε Σαββατοκύριακο, αλλά γνωρίζουν επίσης ότι μετά από εκτεταμένες δοκιμές στην Αυστραλία, αποδεικνύεται ότι μπορουν να κερδίσουν και να υποτάξουν τους λαούς σιγά σιγα. 

Εχουν πάρει τα πιο τρελλά μέτρα στην Αυστραλία, το μεγάλο δοκιμαστήριο της ΝΤΠ επειδή είνια χειμώνας και κρύο, και γνωρίζουν ότι οι άνθρωποι τελικά, γκρινιάζοντας ή εναντιόνονται αλλά στο τέλος υπακούουν.

Πολλοί άνθρωποι αν και απρόθυμα, θα υπακούσουν στο τέλος γιατί είναι εξαρτημένοι από το κράτος μαφίας.

Εχουν δημιουργήσει μια κατάσταση στην οποία ο κλάδος της εστίασης αναγκάζεται να συνεργαστεί, επειδή το κορονοδιαβατήριο έρχεται ακριβώς τώρα που σταματάει η υποστήριξη αοράτου με τα επιδόματα. Τα επιστρεπτέα επιδόματα. 

Ολοι οι επιχειρηματίες εστίασης ή αλλού είναι χρεωμένοι στην κυβέρνηση λόγω των φόρων που πρέπει να πληρώσουν και πολλοί είναι πίσω. 

Όπως ακριβώς κάνει και η μαφία με τους ναρκωμανείς ή τους εγκληματίες που χρεισιμοποιεί για να μην φαίνεται η ίδια.

Πολλοι θα κάνουν τις ενέσεις κάθε χρόνο, το γενετικό πείραμα θα ολοκληρωθεί σύντομα. Θα ψοφάνε μαζικά και θα αδείασει ο τόπος...

THE END IS NOW...

KORAKAS NEWS

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/09/blog-post_932.html

2 σχόλια:

  1. Δεν θα τους βγεί στο τέλος διότι θεοποίησαν τον εαυτό τους νομίζοντας ότι τα ελέγχουν όλα.....
    Κούνια που τους κούναγε.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Avαδημoσιευση από το site Greek News on demand17 Σεπτεμβρίου 2021 στις 9:38 μ.μ.

      Όπως ήδη έχουμε αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ έχασε τη μάχη με τη ζωή ο 60χρονος Εισαγγελέας Εφετών Αθηνών και ποιητής , Γιώργος Τσιρώνης . Εδώ και μήνες αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και το τελευταίο διάστημα βρισκόταν σε κώμα σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ).Σύμφωνα με πληροφορίες από το συγγενικό του περιβάλλον , ο Τσιρώνης είχε εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού με το εμβόλιο της AstraZeneca . Δύο εβδομάδες μετά τον εμβολιασμό του , στις 2 Απριλίου 2021 , εισήχθη σε ιδιωτική κλινική της Πάτρας με πνευμονική εμβολή. Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του υπέστη καρδιακή ανακοπή και εισήχθη στη ΜΕΘ.Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι τα τηλεφωνήματα που γίνονται από κυβερνητικά στελέχη στα ελεγχόμενα ΜΜΕ για να μ η παιχτεί η είδηση ! Η"ανεξάρτητη"δημοσιογραφία … πάλι"μεγαλουργεί".

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!