Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021

ΠΟΣΟ ΕΙΠΑΜΕ ΕΧΕΙ Ο ...ΜΗΝΑΣ;

 

....Χ Α Λ Α Ρ Α...
...Χ  Α  Λ  Α  Ρ  Α ....
...Χ   Α   Λ   Α   Ρ   Α.....
...Χ    Α    Λ    Α    Ρ    Α.....
...Χ     Α     Λ     Α     Ρ     Α....



ΠΕΣ ΤΕ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΥΤΗ Η 
ΠΕΡΙΕΡΓΗ ..."Α Ε Τ Ο Φ Ω Λ Ι Α" ΠΟΥ 
ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ;
ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΑΠΛΗ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ.....
(ΚΑΙ Ο ΣΤΕΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ
ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑΣ
ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ; ; ; )


https://to-pothoumeno.blogspot.com/2021/09/blog-post_835.html

6 σχόλια:

  1. ΡΑΧΑΤΙΙΙΙΙΙ!!!! Ο ΜΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΕΝΝΙΑ!!! ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!! Ε, ΡΕ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ..ΙΔΕΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ..!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήπως είναι Σαλονικιός ?!?! Αν όχι, πρέπει να του δώσουν οι κηφήνες της παραλίας το χρυσό κλειδί της χαλαρουήτας και να ανακηρυχθεί επίτιμο μέλος της φαιδρής ιστορίας τους !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πρέπει απαραίτητα να είναι ιερά μονή;
    πιάσε χαλαρά το τοπίο δες κάτω από το κάγκελο και βγάλε τους μοναχούς απ την φωτογραφία, μπορεί να είναι προσωπική βίλα ή προσωπικό ησυχαστήριο για τις μούρες τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τα πρόσωπα των μοναχών θα σε βοηθήσουν να βρεις αν είναι αγιορείτες και αν το ησυχαστήριο είναι Χαλκιδική ή αλλού
    για βίλα φαίνεται με έναν κιτς ανελκυστήρα έτοιμο να πέσει στο 1 ρίχτερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΙΟΣ ΜΑΓΚΑΣ ΞΕΤΡΟΥΠΩΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΛΑΒΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΜΠΕΛΟΧΑΝΑΔΕΣ? ΤΟΥ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΗ ΕΙΔΗΣΗ. ΡΕ ΤΟΣΗ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΠΟΤΕ. ΙΔΗ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΑ. ΖΟΥΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΚΟΤΑ ΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΕ ΚΟΤΕΡΟ ΟΙ ΤΣΕΠΑΤΟΙ. ΚΑΛΑ ΡΕ ΚΗΦΗΝΕΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΤΙΣ ΦΑΠΕΣ ΣΑΣ ΟΤΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΣΗΜΑΝΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ? ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ, ΚΟΡΟΙΔΕΨΤΕ ΟΣΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην τους ικανοποιείτε τους μασόνους
      Δεν είναι ηλιθιοι, είναι άνθρωποι φοβισμένοι, μοναχικοί, δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι τις ίδιες αντοχές, σ αυτό πάτησαν οι εγκληματίες, πρώτα εξαθλίωσαν τον κόσμο, τον έκαναν να εξαρτάται από αυτούς, από τα πρόσωπα, και τα πρόσωπα που δήθεν υπηρετούν τον Θεό, σ αυτό οι χριστιανοί δυστυχώς την πάτησαν, έχω τον τάδε γέροντα έλεγε ο άλλος , και καμάρωνε. Δεν είναι έτσι η πίστη και μην τους κάνετε το χατίρι να θεωρείτε όσους συνανθρώπους μας ΄΄την πάτησαν΄΄ ανθρώπους κατώτερου Θεού. Αυτό θέλουν, μίσος και διχασμό, είναι υπηρέτες του διαβόλου διαβάλλω χωρίζω, τους ανθρώπους από τον Θεό και τους ανθρώπους μεταξύ τους, καλή δύναμη, είναι ώρα να φεύγουν, γραμμένα απ τους αγίους, τους οποίους επειδή δεν πιστεύουν , ραχατεύουν και συνεχίζουν το έγκλημα , δεν μπορούν ούτε να φανταστούν τί τους περιμένει, επέλεξαν να υπηρετούν Τον Υψιστο, δεν είναι ο εργάτης που τον φόβισαν μην του στερήσουν το ψωμί της οικογένειας, ή η ηλικιωμένη που περνά την ώρα της πλέκοντας και ακούγοντας τις αρσενικές και θηλυκές πόρνες των καναλιών, τους τρύπιους γενικώς., να κουνούν το δάχτυλο, οι τρύπιοι; Να κρατούν μαστίγιο; Οι τρύπιοι; Οχι δα, την πάτησαν, φανερώθηκαν

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!