Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021

ΈΠΕΣΕ τό παιδί του ΣΑΝ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ κάτω ΑΝΑΣΚΕΛΑ καί ερώτησα τον πατέρα και μου είπε, έχει κάνει την πρώτη δόση... έγινε το Σάββατο το βράδυ αυτό μέσα στό 'LIDL' περιοχής Νέα Είσοδος, Καλαμάτας - Β Ι Ν Τ Ε Ο

 

Β  Ι  Ν  Τ  Ε  Ο

 

Παναγιά μου βόηθα... 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΘΕΟΥΛΗ ΜΟΥ ....δείτε το βίντεο μην το χάσει κανεις σωστε τα παιδιά σας Ελληνες !


Δέν θά τό ανέβαζα το 'β ί ν τ ε ο', αλλά πρέπει μπας κι ξυπνήσουμε οι γονείς τα παιδιά μας, έγινε το Σάββατο το βράδυ αυτό μέσα στο 'ΛΙΝΤΛ' περιοχής Νέα Είσοδος, Καλαμάτας .

Πηγή: Βαλεντίνα Ασημακοπούλου 




ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ 'ΣΕΡΒΕΡ', ΣΕ 
ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ (...ΤΥΧΕΙ ΝΑ) ΤΟ ΡΙΞΟΥΝ....




ksipnistere.com

8 σχόλια:

  1. ακόμα ρωτάτε τί είναι αυτό που βλέπετε;;;;;;;;;;;;;; λοβοτομημένα τηλεορασόπληκτα βόδια-ψηφοφόρους, που έτυχε να γίνουν γονείς, αλλά δεν το άξιζαν ούτε ένα λεπτό. είναι δολοφόνοι. τέρμα. θέλουν σάπισμα στο ξύλο και στείρωση για να μην καταστρέψουν κι άλλα παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν φταίνε πάντα οι γονείς
      το κάνουν γιατί τα απέκλεισαν από σχολεία και καφετέριες, το βλέπουν σαν κάτι απλό μες τις παρέες τους, ήξεραν οι δαίμονες πολύ καλά πώς θα τα σκοτώσουν, κάτι σαν μόδα το είδαν, εκβιασμό για να εργαστούν , δεν είναι μόνο οι γονείς, κάποιοι μπορεί να μην γνωρίζουν ότι το παιδι τους το έκανε

      Διαγραφή
    2. θέλω να πιστεύω ότι δεν το εννοείτε... είναι επιχειρήματα αυτά; δικαιολογούμε τα αδικαιολόγητα; τί είναι οι γονείς; ανήλικα; είναι υπεύθυνοι για την υγεία των παιδιών τους. για να σοβαρευτούμε λιγάκι. στην Ελλάδα ο ένας χαϊδεύει τα αφτιά του άλλου. μη και στενοχωρηθεί κανείς και ξεβολευτεί... στο μεταξύ, δεκάδες παιδιά μένουν ανάπηρα ή πεθαίνουν...έτσι απλά, γιατί όπως λέτε κι εσείς "δεν φταίνε πάντα οι γονείς"...

      Διαγραφή
    3. και κάτι ακόμη: μιλήσατε για καφετέριες (!!!!!!!) και παρέες, μόδες κλπ., αν οι γονείς δεν μπόρεσαν να δώσουν στα παιδιά τους αρχές και ιδανικά, τότε επανερχόμαστε στο ότι πράγματι δεν άξιζαν να γίνουν γονείς. μην ωραιοποιούμε τις καταστάσεις. ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ.

      Διαγραφή
  2. Ο Δρ. ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΧΕΠΑ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΑΚΗΣ, ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗΣ ΔΕΛΤΑ , ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΕΧΗ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΞΑΦΝΙΚΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ.

    - ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΑ
    || ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 17/09/2021

    https://www.youtube.com/watch?v=NKIwdwDae_c

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Avαδημόσιευση από το site Greek News on demand18 Σεπτεμβρίου 2021 στις 11:02 μ.μ.

      Όπως ήδη έχουμε αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ έχασε τη μάχη με τη ζωή ο 60χρονος Εισαγγελέας Εφετών Αθηνών και ποιητής , Γιώργος Τσιρώνης . Εδώ και μήνες αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και το τελευταίο διάστημα βρισκόταν σε κώμα σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ).Σύμφωνα με πληροφορίες από το συγγενικό του περιβάλλον , ο Τσιρώνης είχε εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού με το εμβόλιο της AstraZeneca . Δύο εβδομάδες μετά τον εμβολιασμό του , στις 2 Απριλίου 2021 , εισήχθη σε ιδιωτική κλινική της Πάτρας με πνευμονική εμβολή. Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του υπέστη καρδιακή ανακοπή και εισήχθη στη ΜΕΘ.Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι τα τηλεφωνήματα που γίνονται από κυβερνητικά στελέχη στα ελεγχόμενα ΜΜΕ για να μ η παιχτεί η είδηση ! Η"ανεξάρτητη"δημοσιογραφία … πάλι"μεγαλουργεί".

      Διαγραφή
  3. Έκανες την ένεση; Στειρώθηκες
    και έχεις το πολύ 5 χρόνια ζωής! - 3:46


    https://newtube.app/fake_pandemic/0i7Pehw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άμα σού κάνει τήν ένεση ο Μητσοτάκης έχεις μόνο ένα λεπτό γιά νά πάς νά....πνιγείς.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!