Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ … ΚΟΤΣΙΑ, Μ Η Ν Υ Ε Ι ΑΠΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ, ΜΕΧΡΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ… RESPECT!!!



Για όσους νομίζουν, ότι θα κρύβονται πίσω από φουστάνια και κάποιοι άλλοι θα βγάλουν το φίδι από την τρύπα για λογαριασμό τους, έχω πολύ κακά νέα! 

Ζούμε σε μια εποχή που τίποτα δε θα μας χαριστεί, αν δεν το διεκδικήσουμε, αν δε ματώσουμε, αν δεν είμαστε αποφασισμένοι, να το πάμε μέχρι τέλους!


Και αυτό ισχύει βεβαίως βεβαίως, γιατί γίνεται πλέον το μεγάλο ξεσκαρτάρισμα σε όλους τους τομείς: δίνουμε εξετάσεις, όπως είπε και ο Μόρφου και στο τέλος θα ξυρίσουν το γαμπρό! ΄Η μάλλον για την ακρίβεια, στο τέλος θα ξεχωρίσει η ήρα από το σιτάρι! Το πού θα βρεθεί ο καθένας μας… άγνωστο!

Και ενώ η πλειοψηφία των γονέων δε στάθηκαν ικανοί ως τώρα, να προστατεύσουν ούτε καν τα ίδια τους τα παιδιά, κάποιοι ΓΟΝΕΙΣ με όλα τα γράμματα κεφαλαία, έγιναν ασπίδα για τα βλαστάρια τους και τα έβαλαν με το σύμπαν:

Με εκπαιδευτικούς… (ο Θεός να τους κάνει)

Με ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ αστυνομικούς… (εφόσον υπακούν σε παράνομες και αντισυνταγματικές εντολές αντί να φυλάττουν το σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό)

Με τον εισαγγελέα τον ίδιο… (εφόσον επίσης παρανομεί ασύστολα παραβιάζοντας το σύνταγμα και διαπράττοντας το ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ)

Απολαύστε στο παρακάτω βίντεο τον ΠΑΤΕΡΑ Τζέημς Σώντερς, να κινεί γη και ουρανό, για να προστατεύσει τα παιδιά του από τα νύχια των σύγχρονων ναζί και να τα βάζει με ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ εις βάρος τους:

https://www.facebook.com/james.sonters/videos/423820932680031/

Οι νόμοι που αναφέρονται στο βίντεο, σε περίπτωση που θέλετε, να τους ερευνήσετε, είναι οι κάτωθι:

΄Αρθρο 6Σ, ΄Αρθρο 103 Σ, ΄Αρθρο 275 Π.Κ., ΄Αρθρο 279 Π.Κ.,΄Αρθρο 239 Π.Κ.(κατάχρηση εξουσίας), ΄Αρθρο 231 Π.Κ. (υπόθαλψη εγκληματία), ΄Αρθρο 187 Π.Κ. (εγκληματική οργάνωση), ΄Αρθρο 385 Π.Κ. (εκβιασμός), ΄Αρθρο 330 Π.Κ. (βία), ΄Αρθρο 134 παρ. 3 Π.Κ., ΄Αρθρο 15 (έγκλημα από παράλειψη)…


Κάποιες έτοιμες μηνύσεις για να σας βρίσκονται, είναι οι εξής:

μηνυση-προς-ολους

Για επιβολή ιατρικής πράξης σε όλους μήνυση

ΜΗΝΥΣΗ-ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΟΥ-ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ-ΚΑΤΑ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ-ΓΙΑ-ΠΡΟΣΤΙΜΟ-ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ

ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

Μήνυση κατά εκπαιδευτικού

Και βέβαια, όπως βλέπετε, κάποιος που έχει μελετήσει το σύνταγμα και τους νόμους, μπορεί, να δημιουργήσει δικές του μηνύσεις εμπλουτίζοντάς τις με τους αντίστοιχους νόμους.


Ερώτηση: Ποια η διαφορά αν καλέσετε το '112', αντί του '100';

 

α) Η κλήση στο 100 δεν καταγράφεται απαραίτητα και είναι στη διακριτική τους ευχέρεια, αν θα απαντήσουν ή θα σας γράψουν.

 

β) Η κλήση στο 112 πηγαίνει μέσω Ευρώπης και καταγράφεται απαραιτήτως, επομένως θα τσακιστούν, να απαντήσουν, διαφορετικά ουαί και αλίμονό τους! Μαύρο φίδι που τους έφαγε!

 

Και επιτρέψτε μου, να κλείσω με ορισμένες σκέψεις:

Θεωρώ, ότι πλέον δεν έχουμε πολλές επιλογές:


Η θα υποταχθούμε ή θα δώσουμε την προσωπική μας μάχη:

Για την πατρίδα μας…

Για τη θρησκεία μας…

Για την οικογένειά μας και πρωτίστως για τα παιδιά μας…

Για όλους όσοι θέλουν αλλά δεν μπορούν, να ανταπεξέλθουν σε όλα αυτά τα αλεπάλληλα χτυπήματα που δεχόμαστε από το προδοτικό σύστημα συλλήβδην…

΄Ομως ο αγώνας είναι πάνω από όλα πνευματικός, αφού δεν έχουμε, να κάνουμε ούτε με τους Τούρκους (ακόμα) ούτε με τους Γερμανούς (αποκλειστικά) αλλά με τον ίδιο το διάβολο, όπως ήδη μας έχουν προειδοποιήσει άγιοι και γέροντες…

Γι’ αυτό, ας αγωνιστούμε με κάθε τρόπο μέχρις εσχάτων αλλά ας είμαστε προετοιμασμένοι και για τα χειρότερα. Και ας απαντήσουμε ο καθένας στον εαυτό του στις παρακάτω ερωτήσεις από ωραιότατο καρακατακλεμμένο κειμενάκι, που μου έστειλαν φίλοι:

‘Ενα και ένα κάνουν δύο.

Θα χάσεις την δουλειά σου για Τον Χριστό;;;

Θα διακόψεις την μόρφωση των παιδιών σου για Τον Χριστό;;;

Θα χάσεις τα εισοδήματα, τα επιδόματα,την σύνταξη, τις καταθέσεις σου για Τον Χριστό;;;

Θα μείνεις με κομμένο ρεύμα για Τον Χριστό;;;

Θα μείνεις με κομμένο νερό για Τον Χριστό;;;

Θα χάσεις το αυτοκίνητο που πήρες με δόσεις και το σπίτι που πήρες με δάνειο και δε θα μπορείς να πληρώσεις για Τον Χριστό;;;

Θα πεινάσεις για Τον Χριστό;;;

Θα δεχθείς να πεινάσουν τα παιδιά σου και να μην έχουν ρούχα για Τον Χριστό;;;

Θα δεχθείς να μείνεις χωρίς φάρμακα και περίθαλψη για Τον Χριστό;;;

Θα εγκαταλείψεις τους άπιστους συγγενείς σου και σύζυγο για να φύγεις στα βουνά για Τον Χριστό;;;

Θα απαρνηθείς το άνετο κοσμικό είδος ζωής που ζούσες για Τον Χριστό;;;

Θα μπεις φυλακή για Τον Χριστό;;;

 

Αυτά τα πολύ σκληρά διλήμματα έρχονται πλέον και θα κληθείς να αποφασίσεις!


΄Η ΤΑΝ ΄Η ΕΠΙ ΤΑΣ…


ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΣΤΑΥΡΩΘΗ ΑΛΛΑ … ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ…


ΑΝΝΑ ΠΑΓΚΡΑΤΗ
annapan1966@hotmail.com


ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

https://www.triklopodia.gr/%ce%bc%ce%b9%ce%b1-%cf%83%ce%ba%ce%b5%cf%80%cf%84%ce%bf%ce%bc%ce%b5%ce%bd%ce%b7-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b9%ce%b4%ce%b1-%cf%80%ce%b1%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%b1%cf%83-%ce%bc%ce%b5-%cf%80%ce%bf/


5 σχόλια:

  1. π. Ιωάννης Δρογγίτης: εμβόλια = γέφυρα προς τον Αντίχριστο.

    Πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία.

    https://www.youtube.com/watch?v=k-jZdK8x6wU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Επόπτης Δημόσιας Υγείας Ιάκωβος Τίγκας στον focus fm 103.6 | 14.9.2021
    Sep 14, 2021
    ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΙΑΤΡΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ.....

    https://www.youtube.com/watch?v=D5dEQlsNJ7o


    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Τζέημς Σώντερς έκανε μετάδοση live — στην τοποθεσία ΚΑΤ Νοσοκομειο Αττικης. Κηφισια.

    https://www.facebook.com/james.sonters/videos/452417559218902

    AKOΥΣΤΕ ΤΙ ΤΡΑΒΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥΣ.
    ΤΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΛΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.............


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωραία όλα αυτά, αλλά για σκέψου :εάν αθωωθεί τελικά ο εισαγγελέας (που είναι βέβαιο)και σου πασάρει αγωγή αποζημίωσης για αδικοπραξία, δυσφήμηση, ψευδή καταμήνυση, τι θα πεις; Respect; Δεν προτείνω να φοβόμαστε, ούτε να αδρανούμε, αλλά να μάθουμε να ενεργούμε από κοινού. Το πλήθος το τρέμουν όλοι ανεξαιρέτως, την γροθιά την φοβούνται. Το μεμονωμένο δάκτυλο πάλι καθόλου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Avαδημoσιευση από το site Greek News on demand17 Σεπτεμβρίου 2021 στις 9:45 μ.μ.

    Όπως ήδη έχουμε αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ έχασε τη μάχη με τη ζωή ο 60χρονος Εισαγγελέας Εφετών Αθηνών και ποιητής , Γιώργος Τσιρώνης . Εδώ και μήνες αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και το τελευταίο διάστημα βρισκόταν σε κώμα σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ).Σύμφωνα με πληροφορίες από το συγγενικό του περιβάλλον , ο Τσιρώνης είχε εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού με το εμβόλιο της AstraZeneca . Δύο εβδομάδες μετά τον εμβολιασμό του , στις 2 Απριλίου 2021 , εισήχθη σε ιδιωτική κλινική της Πάτρας με πνευμονική εμβολή. Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του υπέστη καρδιακή ανακοπή και εισήχθη στη ΜΕΘ.Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι τα τηλεφωνήματα που γίνονται από κυβερνητικά στελέχη στα ελεγχόμενα ΜΜΕ για να μ η παιχτεί η είδηση ! Η"ανεξάρτητη"δημοσιογραφία … πάλι"μεγαλουργεί".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!