Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021

Νέα στοιχεία από 'Telegraph' (ΕΓΓΡΑΦΑ 'Σ Ο Κ'): Συνεργάτης των Fauci και Gates, πάσχιζε μέ ΜΑΝΙΑ να παρασκευάσει ιό σαν την 'Covid-19', ενώ ο Gates είχε ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΙΛΕΙ (!...) τήν πανδημία μέ αυτά τα χαρακτηριστικά από τό ....2015! ( Τά πιάσατε τά υπονοούμενα ; )

 


Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την συγκάλυψη της προέλευσης ρίχνουν φως στα πρόσωπα των ενόχων ενός προσχεδιασμένου εγκλήματος

18 μήνες πριν από την έναρξη της πανδημίας, οι επιστήμονες στην Wuhan της Κίνας υπέβαλαν πρόταση για την απελευθέρωση ενισχυμένων αερομεταφερόμενων κορωνοϊών στην άγρια ​​φύση, σε μια προσπάθεια να εμβολιάσουν με τον τρόπο αυτό νυχτερίδες από τις οποίες οι ιοί θα μπορούσαν να μεταπηδήσουν στους ανθρώπους, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Telegraph, επικαλούμενη διαρροές προτάσεων επιχορήγησης από το 2018.


Καθώς κυλάνε οι μήνες γίνεται όλο και πιο σοκαριστική η συνειδητοποίηση ότι κάποιοι απελευθέρωσαν τον ιό εναντίον της ανθρωπότητας. Δηλαδή εναντίον 7,8 δις ανθρώπων τα κράτη των οποίων συσσώρευσαν 300 τρις παγκόσμιο χρέος την ώρα που τα αποθέματα χρυσού είναι μόλις 15 τρις. Η έλευση του ιού με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά είχε προαναγγελθεί συστηματικά εδώ και 20 και πλέον χρόνια. Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την συγκάλυψη της προέλευσης του καθώς και για την εξαφάνιση των φαρμάκων ρίχνουν φως στα πρόσωπα των ενόχων ενός προσχεδιασμένου εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας.

Όπως ανέφερε συγκεκριμένα η Telegraph: Νέα έγγραφα δείχνουν ότι μόλις 18 μήνες πριν από την εμφάνιση των πρώτων κρουσμάτων Covid-19, οι ερευνητές είχαν υποβάλει σχέδια για την απελευθέρωση νανοσωματιδίων προκειμένου να διεισδύσουν στο δέρμα σε νυχτερίδες σπηλαίων στο Yunnan της Κίνας, τα οποία περιέχουν «νέες χιμαιρικές πρωτεΐνες ακίδων» κορωνοϊών.

Σχεδίασαν επίσης να δημιουργήσουν χιμαιρικούς ιούς, γενετικά ενισχυμένους, που να μολύνουν τους ανθρώπους πιο εύκολα και ζήτησαν 14 εκατομμύρια δολάρια από τον Οργανισμό Προηγμένων Ερευνητικών Έργων (Darpa) για τη χρηματοδότηση του έργου.

Το αίτημα υποβλήθηκε από τον Βρετανό ζωολόγο Peter Daszak,  της αμερικανικής οργάνωσης EcoHealth Alliance, συνεργάτη του Ιδρύματος Gates αλλά και χορηγούμενο από τον Fauci, ο οποίος ήλπιζε να χρησιμοποιήσει τη γενετική μηχανική προκειμένου να καλύψει «θέσεις διάσπασης ειδικά για τον άνθρωπο» πάνω σε κορωνοϊό νυχτερίδας «που θα διευκολύνουν τον ιό να εισέλθει στα ανθρώπινα κύτταρα», μία μέθοδος που θα απαντούσε σε ένα παλιό ερώτημα της επιστημονικής κοινότητας ως προς το πώς εξελίχθηκε ο SARS-CoV-2 για να γίνει τόσο μολυσματικός για τον άνθρωπο.

Η πρόταση του Daszak περιελάμβανε επίσης σχέδια για την ανάμειξη στελεχών υψηλού κινδύνου φυσικών κορωνοϊών με πιο μολυσματικές, αλλά λιγότερο θανατηφόρες εκδόσεις. Η ομάδα των ερευνητών περιελάμβανε την Δρ Shi Zhengli, από το Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan, καθώς και Αμερικανούς ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας, όπως ο  Ralph Baric και το Εθνικό Κέντρο Υγείας της Άγριας Ζωής των ΗΠΑ.

H Darpa αρνήθηκε τελικά να προχωρήσει στη χρηματοδότηση αναφέροντας ότι «είναι σαφές ότι το προτεινόμενο έργο με επικεφαλής τον Peter Daszak θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο τις τοπικές κοινότητες», ενώ προειδοποίησε ότι ο ζωολόγος δεν είχε λάβει πλήρως υπόψη του τους κινδύνους που ενέχει η ενίσχυση του ιού μέσω έρευνας Gain Of Function ή με την απελευθέρωση μίας εμβολιαστικής ουσίας στη φύση.

Τα έγγραφα επιχορήγησης δείχνουν ότι η ομάδα είχε επίσης κάποιες ανησυχίες σχετικά με το πρόγραμμα και είπε ότι «θα πραγματοποιήσουν εκπαιδευτική προσέγγιση έτσι ώστε να υπάρχει δημόσια κατανόηση “του τι κάνουμε και γιατί το κάνουμε”, ιδιαίτερα λόγω της πρακτικής που ακολουθείται στην περιοχή, να καταναλώνουν δηλαδή νυχτερίδες».

Ο Angus Dalgleish, Καθηγητής Ογκολογίας στο St. Georges του Πανεπιστημίου του Λονδίνου, ο οποίος πάσχιζε να δημοσιευτεί μία εργασία που έδειχνε ότι το Ινστιτούτο ιολογίας της Wuhan (WIV) εκτελούσε πειράματα Gain Of Function για χρόνια πριν από την πανδημία, ανέφερε ότι η συγκεκριμένη έρευνα του Daszak μπορεί προχώρησε ακόμη και χωρίς χρηματοδότηση. «Είναι σαφές ότι πρόκειται για έρευνα Gain Of Function καθώς αφορά τη δημιουργία χώρου διάσπασης και τη στίλβωση των νέων ιών για την ενίσχυση της μολυσματικότητας των ανθρώπινων κυττάρων σε περισσότερες από μία κυτταρικές σειρές», είπε.

Όπως εύστοχα σημειώνει η Telegraph (και δεν θα ακούσετε ποτέ από τον Maddow, τον Lemon ή τον Hayes), ο Daszak είναι ο ίδιος άνθρωπος πίσω την επιστολή που δημοσιεύτηκε στο The Lancet πέρυσι, η οποία απέκλειε την υπόθεση της εργαστηριακής διαρροής του κορωνοϊού και έπαυσε προσωρινά τη δημόσια συζήτηση για την προέλευση της Covid-19.

«Για περισσότερο από ένα χρόνο προσπαθούσα επανειλημμένα να κάνω ερωτήσεις στον Peter Daszak χωρίς απάντηση», δήλωσε ο Viscount Ridley, ο οποίος είναι συν-συγγραφέας ενός επερχόμενου βιβλίου για την προέλευση της Covid-19 και έχει επανειλημμένα προσκαλέσει τη βρετανική Βουλή των Λόρδων να ψάξει βαθύτερα για την προέλευση της πανδημίας. «Τώρα αποδεικνύεται ότι είχε συντάξει αυτές τις ζωτικές πληροφορίες σχετικά με τον ιό στη Wuhan, αλλά αρνήθηκε να τις μοιραστεί με τον κόσμο. Είμαι έξαλλος. Έτσι πρέπει να νιώθει και ο κόσμος», πρόσθεσε. «Ο Peter Daszak και η EcoHealth Alliance (EHA) πρότειναν την έγχυση θανατηφόρων χιμαιρικών κορωνοϊών νυχτερίδων που συλλέχθηκαν από το Ινστιτούτο ιολογίας της Wuhan σε “εξανθρωπισμένα” ποντίκια, και σε πολλά, πολλά άλλα».

Τα έγγραφα που κυκλοφόρησαν από μια διεθνή κοινοπραξία επιστημόνων γνωστή ως Drastic Research, επικυρώθηκαν από έναν πρώην αξιωματούχο της κυβέρνησης Trump. Σύμφωνα με την ομάδα, «Τα έγγραφα της πρότασης που απορρίφθηκε θα δημοσιευτούν σε εύθετο χρόνο».

«Δεδομένου ότι βρίσκουμε σε αυτήν την πρόταση το θέμα της προγραμματισμένης εισαγωγής θέσεων διάσπασης για τον άνθρωπο, είναι δικαιολογημένη η ανασκόπηση από την ευρύτερη επιστημονική κοινότητα σχετικά με την αληθοφάνεια της τεχνητής εισαγωγής», ανέφερε η Drastic Research σε δήλωσή της.

 

Ένας ανώνυμος επιστήμονας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) δήλωσε στην Telegraph ότι η πρόταση επιχορήγησης του Daszak περιείχε σοκαριστικά σχέδια για την ενίσχυση του πιο θανατηφόρου MERS (Σύνδρομο Αναπνευστικής Μέσης Ανατολής). «Το τρομακτικό είναι ότι έφτιαχναν μολυσματικούς χιμαιρικούς ιούς Mers», είπε η πηγή, προσθέτοντας ότι «αυτοί οι ιοί έχουν ποσοστό θνησιμότητας άνω του 30%, το οποίο είναι τουλάχιστον ΜΙΑ τάξη μεγέθους πιο θανατηφόροι από τον Sars-CoV-2».

«Εάν μια από τις αντικαταστάσεις υποδοχέων τους έκανε το Mers να εξαπλωθεί παρόμοια, διατηρώντας ταυτόχρονα το θανατηφόρο χαρακτηριστικό του, αυτή η πανδημία θα ήταν σχεδόν σαν την Αποκάλυψη».

Απλώς θυμηθείτε, η αρχική ιστορία ξεκίνησε με «σούπα νυχτερίδας».

Σε ένα νέο ντοκιμαντέρ που αμφισβητεί τη φυσική προέλευση της COVID-19, το «What Really Happened in Wuhan» και το οποίο προβάλλεται από το Fox Nation, η Αυστραλή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Sky News, Sharri Markson, ερευνά το τι συνέβη πραγματικά στη μεγάλη κινεζική πόλη, αποκαλύπτοντας ευρήματα και σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την έναρξη της πανδημίας του κορωνοϊού.

Βασισμένο στο επερχόμενο ομώνυμο βιβλίο της, το ντοκιμαντέρ παρουσιάζει την Markson να μιλά με διάφορους Αμερικανούς αξιωματούχους, συμπεριλαμβανομένου του πρώην προέδρου Donald Trump, του πρώην υπουργού Εξωτερικών Mike Pompeo και του πρώην διευθυντή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών John Ratcliffe.

Η Markson-photo πάνω, μίλησε επίσης με έναν Κινέζο αποστάτη και διάφορους επιστήμονες προκειμένου να συλλέξει πληροφορίες που δεν είχαν ξαναδεί το φως της δημοσιότητας σχετικά με το πώς ξεκίνησε η πανδημία.

«Πρέπει να υποβληθούν σοβαρά ερωτήματα σχετικά με το τι έκαναν οι υπηρεσίες πληροφοριών, εφόσουν τους δόθηκαν αυτές οι αξιόπιστες πληροφορίες και οι σοβαρές προειδοποιήσεις από πολύ αξιόπιστους Κινέζους αποστάτες, και γιατί δεν ενήργησαν κατάλληλα», δήλωσε η Markson.

«Δεν ήταν μόνο ο Κινέζος αποστάτης που προσπαθούσε απεγνωσμένα να πει στις αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών ότι υπάρχει πρόβλημα», είπε η Markson στην εκπομπή Fox & Friends την περασμένη εβδομάδα, πριν από την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ. «Γνωρίζουμε πλέον όλοι για τις πληροφορίες από τις μυστικές υπηρεσίες που έλεγαν ότι εργαζόμενοι στο Ινστιτούτο ιολογίας της Wuhan αρρώστησαν με συμπτώματα παρόμοια της COVID. Τα στοιχεία αυτά ανακαλύφθηκαν από την ομάδα του Mike Pompeo στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ στα τέλη του 2020» πρόσθεσε.

Ο Κινέζος αποστάτης με τον οποίο μίλησε κατά τη διάρκεια της έρευνάς της η Markson ισχυρίζεται ότι προσπάθησε να προειδοποιήσει για τον ιό, αλλά δεν είχε τύχη: «Μπορεί να μην πιστεύουν ότι η κυβέρνηση μιας χώρας θα έκανε κάτι τέτοιο, γι’ αυτό συνέχισα να επαναλαμβάνω τις συγκεκριμένες προειδοποιήσεις σε μια προσπάθεια να τους πείσω», είπε ο Κινέζος στη δημοσιογράφο.

«Επίσης, δεν είμαι σίγουρος αν ο πολιτικός στον οποίο απευθύνθηκα και ο οποίος αγνόσησε όλα τα παραπάνω θέλει να μιλήσω γι’ αυτόν εδώ. Θέλω να πω, ότι είναι αρκετά υψηλά ιστάμενος πολιτικός, αρκετά ψηλά στην ιεραρχία, ώστε να μπορεί να φτάσει στον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών», ανέφερε ο αποστάτης.

 

Aυτός ο τύπος είναι καθηγητής επιδημιολογίας της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου της Β.Καρολίνα.

Πριν από αυτό είναι ο guru των gain of function ιών. Είναι αυτός που δίδαξε και την Κινέζα Bat woman του Εργαστηρίου της Wuhan. Αυτός ο σεβάσμιος ευτραφής κύριος με το καλοσυνάτο βλέμμα ήδη από το 2015 ως επικεφαλής ομάδας συναδέλφων του είχε έτοιμους καλοχτενισμένους ιούς σαν τον ιό της Covid-19. Mάλιστα το αποτέλεσμα του επικίνδυνου πειράματός του το είχε δημοσιεύσει το 2015 στο Nature.

By The Clockwork Orange Times Team

Ο κ. Ralph Baric εμφανίστηκε τον Απρίλιο του 2020 σε Αμερικανικά ΜΜΕ και δήλωσε ότι η ομάδα του ανέπτυξε ένα νέο νέο φάρμακο το οποίο όχι μόνο έχει μεγάλες δυνατότητες να θεραπεύσει ασθενείς με Covid-19, αλλά επίσης φαίνεται αποτελεσματικό για τη θεραπεία και άλλων σοβαρών λοιμώξεων από κορωνοϊούς»!

Έκτοτε εξαφανίσθηκε από τα ΜΜΕ καθώς μια καταιγίδα δις ευρώ είχε στρωθεί στη πράσινη τσόχα των εμβολίων.

Αυτή τη φορά η ερευνητική ομάδα του καθηγητή επιδημιολογίας της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου της Β.Καρολίνα, υποστηρίζει ότι ανέπτυξαν ένα νέο ευρέος φάσματος αντιικό φάρμακο σε μορφή χαπιού, με την προσωρινή ονομασία EIDD-2801.

Το νέο φάρμακο όχι μόνο έχει μεγάλες δυνατότητες να θεραπεύσει ασθενείς με Covid-19, αλλά επίσης φαίνεται αποτελεσματικό για τη θεραπεία και άλλων σοβαρών λοιμώξεων από κορωνοϊούς»

Το φάρμακο, που δοκιμάστηκε σε καλλιέργειες ανθρωπίνων κυττάρων πνευμόνων και σε πειραματόζωα (ποντίκια), υπήρξε αποτελεσματικό στο να αποτρέψει τη σοβαρή πνευμονία και τον θάνατο.

Το φάρμακο -ένα από τα πολλά που δοκιμάζονται διεθνώς- ανακαλύφθηκε στο Ινστιτούτο Ανάπτυξης Φαρμάκων Έμορι (EIDD) των ΗΠΑ και οι ερευνητές, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο αμερικανικό ιατρικό περιοδικό «Science Translational Medicine», σχεδιάζουν να αρχίσουν σύντομα- εντός της άνοιξης- κλινικές δοκιμές σε ανθρώπους, παραλείποντας το σύνηθες ενδιάμεσο στάδιο της δοκιμής σε μεγάλα ζώα (πιθήκους ή μαϊμούδες), λόγω της επείγουσας κατάστασης που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα.

Οι δημιουργοί του αισιοδοξούν ότι το φάρμακο μπορεί να αλλάξει τον τρόπο αντιμετώπισης της νόσου.

«Αυτό το νέο φάρμακο όχι μόνο έχει μεγάλες δυνατότητες να θεραπεύσει ασθενείς με Covid-19, αλλά επίσης φαίνεται αποτελεσματικό για τη θεραπεία και άλλων σοβαρών λοιμώξεων από κορωνοϊούς», όπως οι ιοί που προκάλεσαν τις νόσους SARS και MERS, δήλωσε ο καθηγητής επιδημιολογίας Ραλφ Μπάρικ της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου της Β.Καρολίνα.

Όταν το φάρμακο χρησιμοποιήθηκε προφυλακτικά στα τρωκτικά, απέτρεψε τη σοβαρή βλάβη των πνευμόνων, ενώ όταν χορηγήθηκε 12 έως 24 ώρες μετά τη λοίμωξη με Covid-19, μείωσε επίσης το ιικό φορτίο και την πνευμονική βλάβη. Το «παράθυρο ευκαιρίας» για τη χορήγησή του αναμένεται να είναι μεγαλύτερο στους ανθρώπους, αλλά πρέπει να επιβεβαιωθεί ότι όντως «δουλεύει» και στους ασθενείς.

Το EIDD-2801 αποτρέπει τον πολλαπλασιασμό του ιού, αποφεύγοντας τις τοξικές παρενέργειες. Αποτελεί μια νέα μορφή του προηγούμενου πιλοτικού φαρμάκου EIDD-1931, ώστε πλέον να μπορεί να ληφθεί με μορφή χαπιού και να απορροφάται κατάλληλα, φθάνοντας στους πνεύμονες. Σε σχέση με άλλες πιθανές ενδοφλέβιες θεραπείες (π.χ. remdesivir), αυτό αποτελεί ένα πλεονέκτημα. Αν οι κλινικές δοκιμές σε ανθρώπους αποδειχθούν επιτυχείς, το EIDD-2801 θα αξιοποιηθεί για τον έλεγχο μελλοντικών επιδημικών κυμάτων της νόσου.

Οι ιοί που εμφανίζουν αντίσταση σε ένα άλλο υπό δοκιμή φάρμακο, τη ρεδεμιβίρη (remdesivir), φαίνεται να ανταποκρίνονται καλύτερα στο φάρμακο EIDD. Οι Αμερικανοί ερευνητές δεν αποκλείουν ότι τα δύο φάρμακα -που «δουλεύουν» παρόμοια αποδιοργανώνοντας το γενετικό κώδικα (RNA) των κορωνοϊών- θα μπορούσαν να συνδυασθούν για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

Μέχρι στιγμής, η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα δεν μπόρεσε να εντοπίσει μια φυσική προέλευση ή μια λογική εξελικτική πορεία για τον ιό COVID-19.

Αντίθετα, ολόκληρη η ιστορία της έρευνας για κοροναϊούς χαρακτηρίζεται από την πανταχού παρούσα χρήση της γενετικής μηχανικής για την παραγωγή νέων ιογενών συνδυασμών, γεγονός που καθιστά την εργαστηριακή προέλευση ένα πολύ πιο πιθανό σενάριο-γράφει ο Lawrence Sellin πρώην αξιωματικός του US Army.

To άρθρο του εδώ.>

Το 2008, μόλις πέντε χρόνια μετά την πρώτη πανδημία του σοβαρού οξέος αναπνευστικού συνδρόμου 2002-2003, ο Δρ Ralph Baric του Πανεπιστημίου της Βόρειας Καρολίνας δημοσίευσε ένα άρθρο με τίτλο «Συνθετικό ανασυνδυασμένο ρόπαλο τύπου SARS που είναι μολυσματικό σε μολυσμένα κύτταρα και σε ποντίκια », στα οποία περιέγραψε τη δημιουργία στο εργαστήριο ενός εντελώς νέου ιού ικανού να προκαλέσει μόλυνση από ανθρώπινο SARS:

«Εδώ, αναφέρουμε τον σχεδιασμό, τη σύνθεση και την ανάκτηση της μεγαλύτερης συνθετικής μορφής ζωής αναπαραγωγής, ενός κορανοϊού τύπου σοβαρού οξέος αναπνευστικού συνδρόμου 29,7-kb (Bat-SCoV), ενός πιθανού προγόνου της επιδημίας SARS-CoV ”

Σε αυτή τη μελέτη, ο Baric απέδειξε ότι ο νέος συνθετικός ιός του ήταν ικανός να μολύνει ανθρώπινα πνευμονικά κύτταρα σε παρόμοιο βαθμό με τον πρώτο ανθρώπινο πανδημικό ιό SARS επειδή είχε συνδέσει γενετικά τον τομέα δέσμευσης υποδοχέα (RBD) από τον ιό SARS στον νέο τεχνητό ιό του .

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ο Δρ Baric υπήρξε μακροχρόνιος ερευνητικός συνεργάτης με την Zheng-Li Shi, τη «γυναίκα νυχτερίδα» του Ινστιτούτου ιολογίας του Γουχάν.

Παρόμοια με τη μελέτη του 2008 που περιγράφηκε παραπάνω, ο Baric και η Zheng-Li Shi δημοσίευσαν από κοινού ένα επιστημονικό άρθρο του 2015 που περιγράφει την εισαγωγή του RBD από έναν πρόσφατα απομονωμένο κοροναϊό (SHC014) στο SARS-CoV-1, τον κοροναϊό υπεύθυνο για την πανδημία 2002-2003. .

Ο Baric και η Zheng-Li Shi συνδύασαν τα συστατικά δύο κοροναϊών και παρήγαγαν έναν άλλο ιό SHC014-MA15, ο οποίος έδειξε «ισχυρή ιική αντιγραφή τόσο in vitro [κυτταρικές καλλιέργειες] όσο και in vivo [ζώα]», χρησιμοποιώντας μοντέλα προσαρμοσμένα για να δοκιμάσουν τον άνθρωπο μολυσματικότητα.

Εντελώς συμπτωματικά εκείνη τη χρονιά (2015) ο Bill Gates προανήγγειλε σε ομιλία του στο TEDx την πανδημία, ενώ την ίδια χρονιά επένδυε σε εταιρία που είχε στόχο την ανάπτυξη mRNA εμβολίων.

Άλλες τεχνικές γενετικής μηχανικής, όπως η εισαγωγή μιας βασικής περιοχής βασικής διάσπασης φουρίνης, η οποία βρίσκεται στον ιό COVID-19 και σε κανέναν άλλο στενό φυσικό συγγενή, καθώς και μεμονωμένες τεχνητές μεταλλάξεις «σημείου», έχουν χρησιμοποιηθεί ευρέως στην έρευνα των επιστημόνων.

Από την αρχική πανδημία SARS 2002-2003, η οποία επίσης προήλθε από την Κίνα, έγιναν προσπάθειες δημιουργίας εμβολίου ευρέος φάσματος που θα παρέχει μακροχρόνια προστασία έναντι μιας ποικιλίας κοροναϊών που μπορεί να προκύψουν από τη φύση και να μολύνουν τους ανθρώπους.

Μία τέτοια προσέγγιση ήταν η ανάπτυξη εμβολίων ζωντανών εξασθενημένων ιών όπως εκείνων που χρησιμοποιούνται για την παιδική νόσο της ιλαράς, της παρωτίτιδας, της ερυθράς και της ανεμοβλογιάς, στην οποία παράγεται μια εξασθενημένη ή «εξασθενημένη» μορφή του ιού που προκαλεί την ασθένεια.

Επειδή τα εμβόλια εξασθενημένα ή ζωντανά είναι παρόμοια με τη φυσική λοίμωξη που βοηθούν στην πρόληψη, μπορεί να παραχθεί μια ισχυρή και μακροχρόνια, ακόμη και ανοσοαπόκριση σε όλη τη ζωή.

Σε ένα επιστημονικό άρθρο του 2018, ο Δρ Baric προσέφερε μια στρατηγική για την ανάπτυξη ενός ευρέος φάσματος, εξασθενημένου εμβολίου για κοροναϊούς.

Ο Δρ Baric εντόπισε επίσης τον εγγενή κίνδυνο εμβολίων ζώντων εξασθενημένων ιών που έχουν αποδειχθεί ότι επιστρέφουν στην αρχική παθογόνο δομή τους μετά τη χορήγηση σε έναν παραλήπτη (!!!!!)

(Ίσως έτσι εξηγούνται κάποιοι θάνατοι από τα μη mRNA εμβόλια)

Ο ίδιος ο Ralph Baric αποφεύγει πλέον τους δημοσιογράφους και αρνούμενος να μιλήσει τόσο για τα πειράματά του όσο και για τη τύχη του φαρμάκου!


Πηγή: kourdistoportocali.com

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/09/telegraph-fauci-gates-covid-19-gates.html

5 σχόλια:

  1. LIVEGRTV - ΑΝΑΛΥΣΗ LIVE 2021 ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ
    .
    Καθηγητές πήραν χωρις να ενημερώσουν Τους Γονείς τα παιδιά τους για ΤΕΣΤ εκτός σχολείου
    ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΜΑΖΑΡΑΚΗ ΣΤΟ 30:00 ΛΕΠΤΟ
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=MqUYzdgEj90


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μητέρα πεθαίνει αμέσως μετά τον εμβολιασμό της μπροστά στο παιδί της που σπαράζει στο κλάμα και την καλεί!! ΒΙΝΤΕΟ

    https://dimpenews.com/2021/09/23/%ce%bc%ce%b7%cf%84%ce%ad%cf%81%ce%b1-%cf%80%ce%b5%ce%b8%ce%b1%ce%af%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%ce%b1%ce%bc%ce%ad%cf%83%cf%89%cf%82-%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%ac-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b5%ce%bc%ce%b2%ce%bf%ce%bb/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Fake Πλάνα !!! Μας προβάλουν πλάνα του 2019 για σημερινά. Δεν έχουν πανδημία στην Νέα Υόρκη; uhutv

    https://www.youtube.com/watch?v=jqqqCPnEQxc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δημήτριος Κούβελας. Καθηγητής. Κλινικής Φαρμακολογίας. Εργαστηρίου

    https://www.youtube.com/watch?v=WxF-UzsUNLc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 1) Ισραηλινή συγγραφέας έγραψε πριν από 23 χρόνια βιβλίο για μια πανδημία που θα ερχόταν το 2020!

    http://redskywarning.blogspot.com/2020/04/23-2020.html

    2) Τραγούδι του ράπερ Dr Creep που «προέβλεψε» (το έτος 2013) την πανδημία με «κορωνοϊό» του 2020, γίνεται viral στο TikTok.

    https://www.naftemporiki.gr/story/1745883/tragoudi-tou-raper-dr-creep-pou-proeblepse-tin-pandimia-ginetai-viral-sto-tiktok

    3) Η 1η Υπουργική Απόφαση για Μαζικούς Εμβολιασμούς, Εκδόθηκε 3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ τις Εκλογές του 2019. Μάντεψαν;;;

    Νίκος Μαυραγάνης πρώην Υφυπουργός Υποδομών & Μεταφορών.

    https://www.youtube.com/watch?v=q7IjZAvqxCA

    4) Ένα φλεγόμενο μπλε «σπαθί» τρυπάει μια γιγαντιαία κοσμική «καρδιά», στους ουρανούς.

    (Με παρόμοιο τρόπο θα τρυπήσει τους επίμονα και πεισματικά αμετανόητους ανθρώπους, η δικαιοσύνη του αληθινού Θεού).

    https://www.naftemporiki.gr/story/1767207/ena-spathi-stous-ouranous

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!