Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021

Εμείς Ε Π Ι Μ Ε Ν Ο Υ Μ Ε ! Η νέα Ε Π Ε Τ Ε Ι Α Κ Η 100η εκπομπή του 'mr.V' ασφαλώς από άλλη ...."παραλία"! ΜΗΝ ΤΗΝ ΧΑΣΕΤΕ!

 

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ
100η Ε Π Ε Τ Ε Ι Α Κ Η 
ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ
ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΜΑΣ,
ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΤΩΤΕΡΩ,
ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΜΑΖΙ ΟΠΩΣ 
ΠΑΛΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥ 'ΖΟΟΜ'....
(ΠΛΕΟΝ  ΣΕ ...ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΛΙΑ!)



ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ & ΑΠΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ,
Η ΕΛΛΑΣ ΤΟΥ 1940 ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΕ ΔΥΟ
ΠΑΝΟΠΛΕΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ, ΑΛΛΑ
ΑΛΛΑΞΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ
ΤΟΥ Β' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ,
ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΣΤΗΝ ΗΤΤΑ!
ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΕΙΚΩΣ
ΑΓΝΩΜΟΝΕΣ ΣΥΜΜΑΧΟΙ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΗΝ 
ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ, ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ
ΝΑ ΤΗΝ

ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ....



https://www.brighteon.com/29e02e4c-2b81-4284-9522-341741fc65d3


channel image
ΟΔΥΣΣΕΙΑ TV
Published 3 hours ago | 
ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ 
ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΠΙΣΩ!

Γιὰ ἐγγραφὴ στοὺς «Ἐθνικοὺς Φύλακες» ἐπιλέξτε τὸν σύνδεσμο καὶ συμπληρῶστε τὴν αἴτησι:

https://ethnikoiphylakes.org/eggrafi-melous/

Σᾶς χρειαζόμαστε ὅλους γιὰ νὰ τοὺς χαλάσουμε τὰ σχέδια τῆς γενοκτονίας τῶν Ἑλλήνων καὶ ὄχι μόνον.

Δὲν περισσεύει κανείς!

4 σχόλια:

  1. αγαπητή "Οδύσσεια", συγχαρητήρια για την 100η εκπομπή σας, που ήταν γεμάτη κέφι, ενθουσιασμό, αλλά και πολύ δυναμισμό.
    μην πτοείστε με τα χτυπήματα. να σκέφτεστε πόσο θλιβερό, άχαρο, άθλιο και τελικά ηλίθιο, είναι να σε πληρώνουν για να κάνεις τέτοια. γελοίοι...
    αρκετά με δαύτους. να μιλήσουμε εποικοδομητικά. θαυμάσαμε τους δύο συντελεστές, πώς κατάφεραν και συμπύκνωσαν τόσες πληροφορίες σε μία εκπομπή. ο κύριος V είναι μια αστείρευτη πηγή γνώσεων συνδυασμένη με το χάρισμα της μεταδοτικότητας. απίστευτο πως όχι μόνο κρατούσε αμείωτο το ενδιαφέρον του ακροατή, αλλά και συνεχώς το τροφοδοτούσε με νέα ερεθίσματα. επιτρέψτε μου ένα ελληνικότατο 'wow!'
    φανταστείτε να ήταν έτσι οι καθηγητές... όλα τα παιδιά θα λάτρευαν την Ιστορία.

    λοιπόν, για να μην σας κουράζουμε με πολυλογίες, ευχόμαστε να τις χιλιάσετε, να είστε πάντοτε γεροί και να διατηρείτε το αγωνιστικό πνεύμα! είναι τιμή να είμαστε μέλη σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκ μέρους των δύο παρουσιαστών της εκπομπής, σας ευχαριστούμε θερμώς γιά τήν επικοινωνία, όπως καί γιά τά καλά καί πρωτίστως ενθαρρυντικά σας λόγια!
      Άν καί σκληρή η "μάχη", θά συνεχίσουμε Α Π Τ Ο Η Τ Ο Ι παρά τό κόστος.
      Νά είστε πάντα καλά μέ υγεία καί Χρόνια καλά γιά τήν Εθνική μας επέτειο.

      Διαγραφή
    2. σας ευχαριστώ! κι εσείς να είστε καλά!

      Διαγραφή
  2. Θερμά συγχαρητήρια για την επετειακή εκπομπή ! Είμαι βέβαιος πως και δύο (2) επιπρόσθετες ώρες να είχατε επιμηκύνει την εκπομπή, πάλι δεν θα καταφέρνατε να συμπεριλάβετε όλα όσα άγνωστα και καλά κρυμμένα μας αποκαλύψατε !

    Θερμά συγχαρητήρια για την αγωνιστικότητα και την επιμονή σας κόντρα σε φασισταριά, αντιχριστιανικά και ανθελληνικά κελεύσματα !

    Θερμά συγχαρητήρια για την υπομονή και την ανεξάντλητη αγάπη σας σε ότι πονάμε και μαχόμαστε από κοινού !

    Θερμά συγχαρητήρια και άπειρες ευχαριστίες που υπάρχετε και μας δίνετε θάρρος, τόλμη και την βεβαιότητα πως ούτε τρελοί είμαστε μήτε πλανεμένοι !

    Είθε ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός να σας ελεήσει να τις κάνετε 200 (τις εκπομπές) και στην διακοσιοστή να μας αναγγείλετε το ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ !

    Όπως και να έχει, όσο ο Κύριος θα μας το επιτρέπει, θα είμαστε ταπεινοί αρωγοί στην προσπάθεια αφυπνίσεως και του τελευταίου νεοέλληνα.

    Έχω μονάχα μια απορία και εύχομαι να μην είναι μοναχά δική μου. Μιας και ρίξανε το κανάλι τόσες φορές και υπάρχουν σκόρπιες εκπομπές σε Youtube, Brighteon κοκ, υπάρχει δυνατότητα να έχουμε όλες τις εκπομπές σε ένα επετειακό DVD με την σφραγίδα των Εθνικών Φυλάκων ?

    Φοβάμαι πως ο χρόνος που το ίντερνετ θα είναι προσβάσιμο δεν περισσεύει και είναι αμαρτία να μην έχουμε ένα αντίγραφο των ωρών, των προβληματισμών. των αγωνιών και ενίοτε των εκνευρισμών (!) από το περιεχόμενο των εκπομπών.

    Ξοδεύουμε τόσα χρήματα σε ανούσια πράγματα κάθε ημέρα. Ένα DVD των Εθνικών Φυλάκων θαρρώ θα κοσμούσε την (ηλεκτρονική / ψηφιακή) βιβλιοθήκη του καθενός μας.

    Κρυφή επιθυμία μου είναι, μεγαλώνοντας η 3χρονη ανιψιά μου και αντιλαμβανόμενη το μέγεθος της καταστροφής και της κοροϊδίας του Ελληνικού λαού, η παρουσία του παραπάνω DVD στην βιβλιοθήκη μου να αποτελέσει πειστήριο πως μήτε καναπεδάκιας υπήρξα μήτε αδιάφορος περιμένοντας κάποιος να μας βγάλει από το τέλμα.

    Επιπρόσθετα, το περιεχόμενο ανάλογου DVD θα αποτελεί οπτικοακουστικό υλικό για τις επόμενες γενιές προς γνώση και αποφυγή όλων εκείνων, καταστάσεων και αχυρανθρώπων, να επιχειρήσουν να πληγώσουν σε ανάλογο βαθμό την κοιτίδα του πολιτισμού και το νέο Ισραήλ.

    Πλησιάζουν οι εορτές των Χριστουγέννων. Μπορείτε να φανταστείτε την έκπληξη που μπορεί να νιώσει ένας πλανεμένος συμπατριώτης μας όταν ανοίξει το δώρο (DVD) που θα του κάνουμε και παίξει ανήμερα της γεννήσεως του Ιησού Χριστού ?!?! Το σπήλαιο του Πλάτωνα σας θυμίζει κάτι ?!?!

    Νυν υπέρ πάντων αγών,

    Γεώργιος ο Μακεδών

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!