Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021

Η αυστραλιανή αστυνομία ΑΝΑΚΡΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣ στά σπίτια τους (!!!!!!!) ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ στά κοινωνικά μέσα δικτυώσεως, στίς οποίες υποστήριζαν τις διαμαρτυρίες κατά των εγκλεισμών.!!!

Australian police interrogate citizens over social media posts supporting anti-lockdown protests!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΔΥΟ 'ΒΙΝΤΕΟ' ΣΤΟΝ
ΣΥΝΔΕΣΜΟ, ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ
ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΣ.
ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΝΕΥΡΙΚΟΙ ΟΜΩΣ,
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΔΕΙΤΕ
.....

Αυστραλία: 

Ένα πλήθος 'βίντεο' έχει έρθει στην επιφάνεια, με ανθρώπους να ανακρίνονται από την αστυνομικούς για αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τις οποίες υποστήριζαν τις διαμαρτυρίες κατά των μέτρων υποχρεωτικού εγκλεισμού.



Σε ένα βίντεο από την νοτιοανατολική πολιτεία της Βικτώρια, δύο αστυνομικοί φαίνονται να πηγαίνουν στο σπίτι ενός άνδρα μέσα στη νύχτα, για να τον ανακρίνουν σχετικά με αναρτήσεις του στο Facebook, πριν έξι μήνες, όπου φαίνεται να υποστήριζε τις διαμαρτυρίες κατά των λόκνταουν.

Οι δύο αστυνομικοί βγάζουν έναν φάκελο και δείχνουν στον άνδρα τυπωμένα στιγμιότυπα με τις αναρτήσεις του.

“Συμφωνείτε ότι ανεβάσατε κάποιες αναρτήσεις στο Facebook;” ρωτάει ο ένας από τους αστυνομικοούς. “σας θυμίζει κάτι;”

Ο άνδρας που δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που διαδραματίζεται μπροστά στο σπίτι του, εκφράζει την οργή του για το γεγονός ότι θίγονται τα δικαιώματα που ως Αυστραλού πολίτη να διαμαρτύρεται και να εκφράζεται ελεύθερα.

Σε ένα άλλο 'βίντεο', τρεις αστυνομικοί χτυπάνε την πόρτα σε άλλον πολίτη και τον ρωτούν αν σχεδιάζει να συμμετάσχει σε κάποια διαμαρτυρία στο μέλλον (ντόϊνγκ!) κι αν γνωρίζει ανθρώπους που συμμετείχαν σε διαδηλώσεις κατά των εγκλεισμών.

(Και μια φιλική προειδοποίηση: η παρακολούθηση των δύο 'βίντεο' συνεπάγεται σοβαρούς κινδύνους για την εγκεφαλική σας λειτουργία. ενδέχεται να κάψετε και το τελευταίο υγιές εγκεφαλικό κύτταρο)

2 σχόλια:

  1. Πώς λέει μια λαική ρήση;Δουλειά δεν είχε ο διάολος και γ@μ..σε τα παιδιά του,κατι ανάλογο μάλλον γίνεται κι εδώ νομίζω........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αδερφέ Ιωάννη, σε ευχαριστώ για την προειδοποίηση ώστε να μην τα δω και μου ανέβει το αίμα στο κεφάλι...

    Είμαι εδώ και χρόνια στα όρια του εγκεφαλικού και της χορήγησης φαρμάκων για την μόνιμα αυξημένη πίεση μου...

    Σε ευχαριστώ λοιπόν για την προειδοποίση...

    Αν έχεις και άλλα τέτοια "καλούδια" να ενημερώνεις τον κόσμο ώστε να έχει γνώση τι πρόκειται να του συμβεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!