Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021

Ρομά π υ ρ ο β ό λ η σ α ν καί τραυμάτισαν αστυνομικούς στά Μέγαρα! ( Τί λέτε, θά πάει ο κ.Τάκης στό Νοσοκομείο νά συμπαρασταθεί στούς αστυνομικούς; Θά ....τηλεφωνήσει στούς πατεράδες τους; Έ; )


Έκλεισε η Παλαιά Εθνική Οδός Αθηνών - Κορίνθου

Τέσσερις αστυνομικοί τραυματίστηκαν από σκάγια και πέτρες στα Μέγαρα από επεισόδια που ξέσπασαν από Ρομά, στον απόηχο του θανάτου του 20χρονου στο Πέραμα. 


Συγκεκριμένα, στην περιοχή ξέσπασαν επεισόδια από το απόγευμα της Δευτέρας (25/10), και δεκάδες Ρομά συγκεντρώθηκαν στα Μέγαρα οπότε η ένταση κλιμακώθηκε, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να τραυματιστούν ελαφρά στα πόδια από βλήμα καραμπίνας.

Ακόμα, οι συγκεντρωμένοι επιδόθηκαν σε πετροπόλεμο, έκαψαν λάστιχα και από τα επεισόδια έκλεισε, στο ύψος των Μεγάρων, η Παλαιά Εθνική Οδός Αθηνών - Κορίνθου και στα δύο ρεύματα.

Οι αστυνομικοί της διμοιρίας ΜΑΤ που τραυματίστηκαν, οι δύο από σκάγια καραμπίνας και ο ένας εκ των δύο που επλήγησαν από πέτρες, διακομίσθηκαν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

https://www.youtube.com/watch?v=xYxZAFV_YlI

Επισημαίνεται ότι ανάλογες διαμαρτυρίες από Ρομά καταγράφηκαν στο 95ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών - Κορίνθου, στο ύψος του Ζευγολατιού, αλλά και στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου - Καλαμάτας, στον κόμβο των Αρφαρών.

pronews

3 σχόλια:

  1. Για ένα κλεφτρόνι και ποιος ξέρει πόσα άλλα έκανε,
    Ολόκληρη φασαρία ...
    Με αυτά που γίνονται στο τέλος θα καταρεύσει η ενομος τάξη στη
    Χώρα μας
    Και τότε .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΠΟΛΛΟΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΥΣ Β-ΡΟΜΑ! ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΒΡΟΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΒΡΩΜΑΝΕ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΑ ΑΠΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΥΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!