Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021

Ξ Ε Ρ Ε Τ Ε; ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΤΕ! ΣΑΣ ΕΙΠΕ κανείς ΤΙ (στά κομμάτια!) ψηφίζουμε στό Ο.Η.Ε.; ( Έχετε σχόλια ίσως; )

 


General Assembly officially adopts roadmap for migrants to improve safety, ease suffering...

ΦΘΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ
ΠΟΤΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ 
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ Ο.Η.Ε.;



https://news.un.org/en/story/2018/12/1028941

152 υπέρ (εννοείται μεταξύ αυτών Ελλάδα και Κύπρος!)


5 κατά (Τσεχία, Ουγγαρία, ΙΣΡΑΗΛ, Πολωνία, ΗΠΑ)


12 αποχές (Αλγερία, Αυστρία, Αυστραλία, Βουλγαρία, Χιλή, Ιταλία, Λιθουανία, Λιβύη, Λίχτενστάϊν, Ρουμανία, Σιγκαπούρη, Ελβετία)

6 σχόλια:

  1. ΑΝ ήξεραν οι Έλληνες...
    ΑΝ μάθαιναν οι Έλληνες...
    ΑΝ είχαν αληθινό ενδιαφέρον οι Έλληνες...
    ΑΝ διδασκότουσαν από τήν Ιστορία οι Έλληνες...
    ΑΝ διδασκότουσαν από τά παθήματά τους οι Έλληνες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝ διοικούνταν κάποια φορά οι Έλληνες από ορθόδοξο πατριώτη κυβερνήτη................και όχι από ελληνόφωνους εβραικής καταγωγής και συνειδήσεως...αν αν αν.........

      Διαγραφή
  2. Ο ένας δίνει πάσα στον άλλο για να μας καρφώσουν και οι δύο μαζί και εξηγούμε τι εννοώ. Ο ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας ψήφισε την συμφωνία για την μετανάστευση η οποία ισχύει για 5χρόνια οπότε και μπορεί να τροποποιηθεί για τα κράτη που το ψήφισαν. Η τωρινή κυβέρνηση θεώρησε ότι όλα όσο ψηφίστηκαν στο Μαρακές του Μαρόκου είναι μια χαρά και τα εφαρμόζει τα ψηφισμένα. Να θυμίσω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ να μεν το ψήφισε το σύμφωνο για την μετανάστευση στο Μαρακές αλλά δεν πρόλαβε να το εφαρμόσει, έγιναν εκλογές. Βέβαια έχω μια μεγάλη απορία, που ήταν οι πατριωτάρες ΑΝΕΛ; Όπου ήταν και με την συμφωνία των Πρεσπών.
    Τα ίδια δεν έκαναν με την συμφωνία των Πρεσπών, ο ΣΥΡΙΖΑ υπέργαψε, οι ΑΝΕΛ τάχα διαφώνησαν μερικώς αλλά η συντριπτική πλειοψηφία εντάχθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ. Ήρθε η κυβέρνηση της ΝΔ και έφαρμοσε κατά γράμμα την συμφωνία των Πρεσπών. Το κράτος έχει συνέχεια, διαφωνούμε αλλά θα εφαρμόσουμε γιατί είμαστε συνεπής. Ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Κυρανάκης είχαν προχωρήσει και σε βαρύγδουπα. ο μεν Άδωνις Γεωργιάδης "θα την εφαρμόσουμε την συμφωνία των Πρεσπών αλλά όπου χρειάζονται αλλαγές θα την ζητήσουμε και θα τις πετύχουμε παρόλο που αυτό είναι επίσης δύσκολο. Ο δε βουλευτής Κυρανάκης έλεγε στο δημοσιογράφο Δ.Λιακόπουλο σε συνέντευξη θα φροντίσουμε ώστε το όνομα Μακεδονία να μην χρησιμοποιείται από κανέναν ούτε από εμάς ούτε από τους Σκοπιανούς. Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  3. Ο ΤΣΥΡΙΖΑ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟ KU LEE ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ
    Mετανάστευση: Στο Μαρόκο εκπρόσωποι από 159 χώρες για το «Σύμφωνο Μαρακές»

    https://www.protothema.gr/politics/article/845949/maroko-ekprosopoi-apo-159-hores-sto-pagosmio-meeting-gia-ti-metanasteusi/

    https://refugeesmigrants.un.org/sites/default/files/180711_final_draft_0.pdf


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ........ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ, Η ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο έλληνας,σήμερα,έχει νεκρή ΜΝΗΜΗ,
    νεκρή ΨΥΧΗ καί νεκρή ΚΑΡΔΙΑ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!