Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021

Θέλετε νά "αποδράσουμε" γιά λίγο; "ΤΟ" αυτοκίνητο που ονειρεύονται ΟΛΟΙ του James Bond 'ΟΟ7' ,πωλείται γιά πάρα πολύ λίγους, μέ όλα τά "ΚΟΛΠΑ ΤΟΥ" !!!!

 

NEW Aston Martin DB5 Goldfinger With REAL 007 Gadgets!




This is the Aston Martin DB5 Goldfinger Continuation - a thoroughbred James Bond car with real working 007 gadgets!

The car has been engineered to include a real bullet resistant shield, an operating smoke screen, rotating number-plates and front and rear bumper rams and even a radar style GPS!

SUBSCRIBE TO MrJWW:
http://bit.ly/1Q2RWK4
---------------------------------------
& ΕΔΩ!

3 σχόλια:

  1. το Furka Pass είναι από τις χειρότερες και πιο φοβιστικές διαδρομές. το κάνεις μια φορά και μετά ορκίζεσαι ποτέ! ποτέ! ποτέ! ξανά. φανταστείτε και να την κάνετε με τέτοιο αυτοκίνητο. πάντως, μου έβγαλε λίγο κουραστική οδήγηση, δεν ξέρω. είδατε μέχρι να στρίψει το τιμόνι; τώρα, λίγο το 'χαϊδεύεις' και αντιδρά. οι ταχύτητες επίσης αργούν λιγάκι ή μου φαίνεται; όσο για την άνεση...καμία. οι θέσεις κοντές και πρέπει να καμπουριάσεις. το ωραίο είναι η θέση που εκτοξεύεται, που όταν ήμασταν παιδιά περιμέναμε πως και πως να το δούμε, οι πυροβολισμοί και τα λάδια που έριχνε στο δρόμο.

    ζητώ συγγνώμη, για το σχόλιο, και μαντεύω τόσο την ατάκα όσο και ποιά θέση θα προσφέρατε σε έναν τόσο ενοχλητικό σχολιαστή... "μήπως θα μπορούσα να σας πετάξω κάπου;;;;;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      https://i.pinimg.com/originals/39/7b/26/397b2626462632fe28c6df42f311c439.jpg

      Διαγραφή
    2. να είστε καλά! θα χαρώ να σας πάω κι εγώ βολτίτσα! χαιρετώ!!

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!