Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021

Mr. V ( 100ή) - ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ 4 ΕΤΩΝ "V for Vendetta"

 



5 σχόλια:

  1. Συμπληρώθηκαν ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ 4 χρόνια από τήν πρώτη τηλεοπτική εκπομπή της 'ΟδύσσειαςΤV', που ΠΡΩΤΗ ξεκίνησε νά κάνει αυτού του τύπου εκπομπές μέ περιεχόμενο καί επικαιρότητος καί ιστορικό, δίνοντας όμως έμφαση καί προσοχή ακριβώς σέ όλα εκείνα - καί είναι αμέτρητα - που καθημερινώς ΚΟΒΟΝΤΑΙ από τά - καλολαδωμένα!... - μαζικά μέσα τηλετηφλώσεως & παραπληροφορήσεως.
    Σέ αυτό λοιπόν τό τετραετές διάστημα, τό σύστημα μας α ν τ ι π ά θ η σ ε ΠΟΛΕΜΩΝΤΑΣ μας ε ν τ ο ν ό τ α τ α, αφού μάς έκλεισε τό κανάλι 3 φορές, ενώ μας κατέβαζε καί εκπομπές μεμονομένως όπως π.χ. τήν 18η.
    Ο ακήρυχτος αυτός πόλεμος (όχι μόνο μέ τό δικό μας κανάλι) συνεχίζεται αμείωτος καί θά προσθέταμε α π ο θ ρ α σ υ μ έ ν ο ς.
    Όμως μέ τήν βοήθεια Του Θεού καί Της Παναγίας Μητέρας του, εμείς συνεχίζουμε καί θά συνεχίζουμε - όσο απαιτηθεί - χάριν της ΑΛΗΘΙΝΗΣ ενημερώσεως των Ελλήνων τηλεθεατών, παρά τήν αισθητή μείωσή τους, άν μεταξύ μας, αληθεύουν οι αριθμοί.....
    Καλή καί ευλογημένη συνέχεια, μέχρι τήν ΠΛΗΡΗ καί ΟΡΙΣΤΙΚΗ α π ε λ ε υ θ έ ρ ω σ ή μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν θέλω να σας αποθαρρύνω, αλλά, ξέρετε, με εμάς τους Έλληνες πρέπει κανείς να κρατάει μικρό καλάθι. είμαστε αχάριστοι σε όσους εργάστηκαν ή εργάζονται για το καλό μας.
      αυτό που για εσάς θα πρέπει να μετράει, είναι ότι προσφέρετε με τη δουλειά που κάνετε στην Πατρίδα και τους συμπατριώτες σας.
      να κρατήσετε αυτό στο μυαλό σας, για να μην στενοχωριέστε για τίποτα από τα παραπάνω.

      ...ορίστε! λύθηκε κι αυτό το πρόβλημα! (να γελάμε που και που)

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστούμε θ ε ρ μ ό τ α τ α γιά όσα μας γράψατε καί καλή δύναμη νά έχετε πάντα μέ υγεία.

      Διαγραφή
    3. σας ευχαριστώ! εύχομαι και σε εσάς δύναμη, υγεία και χαρά!

      Διαγραφή
  2. Θερμά συγχαρητήρια για την επετειακή εκπομπή ! Είμαι βέβαιος πως και δύο (2) επιπρόσθετες ώρες να είχατε επιμηκύνει την εκπομπή, πάλι δεν θα καταφέρνατε να συμπεριλάβετε όλα όσα άγνωστα και καλά κρυμμένα μας αποκαλύψατε κατά καιρούς !

    Θερμά συγχαρητήρια για την αγωνιστικότητα και την επιμονή σας κόντρα σε φασισταριά, αντιχριστιανικά και ανθελληνικά κελεύσματα !

    Θερμά συγχαρητήρια για την υπομονή και την ανεξάντλητη αγάπη σας σε ότι πονάμε και μαχόμαστε από κοινού !

    Θερμά συγχαρητήρια και άπειρες ευχαριστίες που υπάρχετε και μας δίνετε θάρρος, τόλμη και την βεβαιότητα πως ούτε τρελοί είμαστε μήτε πλανεμένοι !

    Είθε ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός να σας ελεήσει να τις κάνετε 200 (τις εκπομπές) και στην διακοσιοστή να μας αναγγείλετε το ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ !

    Όπως και να έχει, όσο ο Κύριος θα μας το επιτρέπει, θα είμαστε ταπεινοί αρωγοί στην προσπάθεια αφυπνίσεως και του τελευταίου νεοέλληνα.

    Έχω μονάχα μια απορία και εύχομαι να μην είναι μοναχά δική μου.

    Μιας και ρίξανε το κανάλι τόσες φορές και υπάρχουν σκόρπιες εκπομπές σε Youtube, Brighteon κοκ, υπάρχει δυνατότητα να έχουμε όλες τις εκπομπές σε ένα επετειακό DVD με την σφραγίδα των Εθνικών Φυλάκων ?

    Φοβάμαι πως ο χρόνος που το ίντερνετ θα είναι προσβάσιμο δεν περισσεύει και είναι αμαρτία να μην έχουμε ένα αντίγραφο των προβληματισμών. των πληροφοριών, των αγωνιών και ενίοτε των εκνευρισμών (!) από το περιεχόμενο των εκπομπών.

    Ξοδεύουμε τόσα χρήματα σε ανούσια πράγματα κάθε ημέρα. Ένα DVD των Εθνικών Φυλάκων θαρρώ θα κοσμούσε την (ηλεκτρονική / ψηφιακή) βιβλιοθήκη του καθενός μας.

    Κρυφή επιθυμία μου είναι, μεγαλώνοντας η 3χρονη ανιψιά μου και αντιλαμβανόμενη το μέγεθος της καταστροφής και της κοροϊδίας του Ελληνικού λαού, η παρουσία του παραπάνω DVD στην βιβλιοθήκη μου να αποτελέσει πειστήριο πως μήτε καναπεδάκιας υπήρξα μήτε αδιάφορος περιμένοντας κάποιος να μας βγάλει από το τέλμα.

    Επιπρόσθετα, το περιεχόμενο ανάλογου DVD θα αποτελεί οπτικοακουστικό υλικό για τις επόμενες γενιές προς γνώση και αποφυγή όλων εκείνων, καταστάσεων και αχυρανθρώπων, να επιχειρήσουν να πληγώσουν σε ανάλογο βαθμό την κοιτίδα του πολιτισμού και τον νέο Ισραήλ.

    Πλησιάζουν οι εορτές των Χριστουγέννων. Μπορείτε να φανταστείτε την έκπληξη που μπορεί να νιώσει ένας πλανεμένος συμπατριώτης μας όταν ανοίξει το δώρο (DVD) που θα του κάνουμε και παίξει ανήμερα της γεννήσεως του Ιησού Χριστού ?!?! Το σπήλαιο του Πλάτωνα σας θυμίζει κάτι ?!?!

    Νυν υπέρ πάντων αγών,

    Γεώργιος ο Μακεδών

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!