Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021

Λοιμωξιολόγος: Δόση εμβολίου ανά ....4 μήνες!!!!! Αδιέξοδο;;; Π α ρ α ι τ ή θ η κ ε ο Συντονιστής Εμβολιασμών του Λευκού Οίκου!!! ( ΚΑΛΑ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ τά βοθροκάναλα ΟΛΕΣ αυτές τίς ειδήσεις; Ποτέ ; )



Η γιατρός Αιματολόγος στο Παρίσι η Dominique Jaulmes αναφέρει πως ”αυτός ο μαζικός «εμβολιασμός» χρησιμεύει μόνο στη μείωση της φυσικής άμυνας, στην παρεμπόδιση της μείωσης της μολυσματικότητας των παραλλαγών, η οποία είναι απαραίτητη για την εξαφάνιση των πανδημιών!”



Από την άλλη τείνει αυτού του τύπου ο εμβολιασμός να γίνει αδιέξοδος καθώς σήμερα στο BFMTV o Robert Debbag Λοιμωξιολόγος πρότεινε να ανατρέχουν σε δόση εμβολίου τ’ άτομα κάθε ....4 μήνες αντί για 6, όπως ορίζεται ως τώρα…

Yπάρχει σαφώς διάσταση απόψεων στους κόλπους της Ιατρικής κι είναι επόμενο αυτή ν αποτυπώνεται και στο κοινωνικό σώμα.



Πέραν του Ατλαντικού υπάρχει μια κινητικότητα δηλωτική ανησυχίας έχει σχέση με το εμβολιακό αδιέξοδο; 

Ο Συντονιστής Εμβολιασμών του προέδρου Μπάϊντεν, ο Αμερικανολιβανέζος Choucair φεύγει από τον Λευκό Οίκο αναφέρει το Bloomberg , παραιτείται.



(Bloomberg) — Ο συντονιστής εμβολιασμών του Λευκού Οίκου Bechara Choucair αποχωρεί από τήν διοίκηση για να επιστρέψει στον ιδιωτικό τομέα, είπε σε μήνυμά του την Κυριακή στο Bloomberg News.


Η τελευταία μέρα του Choucair ήταν η Δευτέρα. 

Εντάχθηκε στην ομάδα του προέδρου Τζο Μπάιντεν κατά τη διάρκεια της μετάβασης πέρυσι και του ανατέθηκε η επιτάχυνση της εκκολαπτόμενης προσπάθειας εμβολιασμού κατά του Covid-19.



Ένας εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου δεν απάντησε αμέσως (...) σε ένα 'email', που ζητούσε σχόλιο την Κυριακή το βράδυ.

Aυτή η ηχηρή παραίτηση επέρχεται μετά την παραίτηση του Οικονομικού Διευθυντή της Pfizer, Frank D’Amelio .. για συνταξιοδοτικούς λόγους…..

2 σχόλια:

  1. Ένα κείμενο απόγνωσης για την κατάσταση στη Λιθουανία. Διαβάστε το μέλλον μας

    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ,ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΥΘΕΝΑ

    https://tomsnews.io/post/2546

    Αστυνομικοί με μυστική περιβολή και πολιτικά κάνουν πλέον επιδρομές σε σούπερ μάρκετ και εμπορικά κέντρα, σταματώντας ανθρώπους για να ελέγξουν το Covid Pass και την ταυτότητά τους για να βεβαιωθούν ότι πρόκειται για έγκυρο Pass που ανήκει στο συγκεκριμένο άτομο.

    Η αστυνομία δίνει συνεντεύξεις Τύπου για τις επιδρομές.

    Το μέγεθος των αστυνομικών επιδρομών είναι εντυπωσιακό.

    Μια μέρα την περασμένη εβδομάδα, 200 αστυνομικοί με πολιτικά έκαναν έφοδο σε καταστήματα και εμπορικά κέντρα. Αυτό είναι το 2,5% του συνόλου των αστυνομικών της χώρας.

    Διεξήγαγαν αιφνιδιαστικές έρευνες σε 11.700 άτομα. Αυτό είναι το 0,4% ολόκληρου του πληθυσμού.

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ TO BINTEO: ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ KAI TA MATIA ΣΑΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ... AYTO ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ... ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!

    http://www.oparlapipas.gr/2021/11/to-binteo-kai-ta-matia-ayto.html#more


    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!