Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΩΝ ΑΜΑΣΚΟΦΟΡΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ

 


Γραμμένος ἀπὸ τὸν κορυφαῖο … «ἀστείατρο» ὅλων τῶν ἐποχῶν.

(Ὁ Θεὸς νὰ ἀναπαύῃ τὴν ψυχούλα του!)

4 σχόλια:

  1. Αρχικά, σωστά επιλέξατε έναν ηλικιωμένο να λέει "εγώ δεν θα βάλω μάσκα κι ας μην πάω πουθενά". Πρέπει, ωστόσο, να είμαστε και λίγο προσεκτικοί με αυτά που λέμε. Δεν είμαστε όλοι με τις τσέπες γεμάτες. Ούτε είμαστε συνταξιούχοι να μη μας νοιάζει.
    Εμείς που δουλεύουμε, είμαστε αναγκασμένοι να φοράμε τη μάσκα, έστω κάτω από τη μύτη και να κάνουμε τεστ. Ωραία τα λόγια και τα αστεία, αλλά να βλέπουμε και κατά πόσο είναι ρεαλιστικά αυτά που λέμε. Όταν σου ρίχνουν πρόστιμο 600 ευρώ για τεστ που δεν έκανες, γιατί πολύ απλά κάθε φορά αρρωσταίνεις μετά από αυτό με καταρροή, φαγούρα στο στόμα και μια παράξενη αίσθηση στη γλώσσα, τότε τί κάνεις; Γνωρίζετε, ότι καταργήθηκαν πια του σάλιου, όπου μπορούσαμε να δώσουμε δείγμα; Τουλάχιστον στα φαρμακεία της περιοχής μου και της περιοχής, όπου εργάζομαι, τα λίγα φαρμακεία που κάνουν rapid test, δεν κάνουν πια με δείγμα σάλιου.
    Συνεπώς, δεν είναι απλά "εσύ κάνε ό,τι θες". Προσπαθούμε να μπορέσουμε να φέρουμε ένα πιάτο φαΐ στο τραπέζι και να πληρώσουμε τους λογαριασμούς μας και ταυτόχρονα να μην προχωρήσουμε στον ενέσιμο θάνατο που προωθούν σε λίγο υποχρεωτικά για όλους. Δεχόμαστε απειλές ότι θα απολυθούμε. Το ξέρουμε ότι θα συμβεί αναπόφευκτα, έτσι που πάμε. Για σας μπορεί να φαινόμαστε ήδη προσκυνημένοι, γιατί φοράμε μάσκα στη δουλειά μας και κάνουμε τεστ. Δεν μας πειράζει.
    Όμως, να ξέρετε δεν είναι καιροί για διαχωρισμούς και διαιρέσεις σε ομάδες. Αρκετά προωθήθηκε ο ρατσισμός από κράτος και Εκκλησία. Ας μην γίνει και μεταξύ μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνήθως οἱ ἡλικιωμένοι εἶναι συνταξιοῦχοι!
      Γιατί λοιπὸν τὸ μακροσκελὲς σχόλιο καὶ τὰ περὶ προσκυνημένων κ.λπ.;
      Βάλαμε ἕνα βίντεο γιὰ νὰ γελάσουμε, χωρὶς καμμία πρόθεσι διαχωρισμῶν καὶ διαιρέσεων.
      Τόσο ἁπλᾶ!

      Διαγραφή
    2. Το ότι "Συνήθως οἱ ἡλικιωμένοι εἶναι συνταξιοῦχοι!" είναι αλήθεια, αλλά το σχόλιο δεν λέει αυτό.
      Άραγε, τί τελικά σας ενόχλησε περισσότερο, "τὸ μακροσκελὲς σχόλιο" ή κάτι άλλο που γνωρίζετε μόνο εσείς;

      Διαγραφή
  2. Δυστυχώς δέν είμαστε γιά γέλια ΣΗΜΕΡΑ αλλά γιά κλάματα,πολλά καί
    πικρά κλάματα...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!