Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2021

Μόλις του ζήτησαν ...22.000$ γιά νά του βάλουν καινούργια μπαταρία (!!!!!!!!) στό ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ηλεκτρικό 'TESLA' του, ο Φινλανδός ιδιοκτήτης τό ...Α Ν Α Τ Ι Ν Α Ξ Ε !!!!!!!!!!!!!!!!! ( Ώστε φαγωθήκατε - καί σας "ψήνουν"! - μέ τά "μοντέρνα" ηλεκτρικά αυτ/τα, έ;)ΜΗΝ

Finland Man Blows Up His Tesla Car (!!!) After Facing $22,000 Replacement Battery Bill !!!!!!!

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ, ΤΟ 
ΦΟΒΕΡΟ 'Β Ι Ν Τ Ε Ο'
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ
ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΣ ΜΕ ΤΗΝ 
Ε Κ Ρ Η Ξ Η !
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΝ ΣΤΟ ΑΥΤ/ΤΟ
30 ΚΙΛΑ  Δ Υ Ν Α Μ Ι Τ Η !.....


Tου ζητήθηκαν 22.000 δολλάρια (!!!) και έγκριση της εταιρείας, για να αντικαταστήσει τήν μπαταρία του Tesla του και καθώς ήταν ασύμφορο, αποφάσισε να 
το ....α ν α τ ι ν ά ξ ε ι !!!!!!!!!!!!!



"Το μοντέλο Tesla S 2012 κόστιζε περίπου $57.400 έως $77.400 όταν κυκλοφόρησε.

Η εγγύηση της Tesla καλύπτει τις αντικαταστάσεις μπαταριών εάν η χωρητικότητα πέσει κάτω από το 70% εντός 150.000 μιλλίων, ή οκτώ ετών από την αγορά, αφήνοντας ορισμένους ιδιοκτήτες παλαιότερων μοντέλων να αντιμετωπίζουν μεγάλους λογαριασμούς επισκευής.


Ο τέως ιδιοκτήτης λέει: 
"Όταν αγόρασα αυτό το Tesla, τα πρώτα 1.500 χιλιόμετρα ήταν ωραία. 

Ήταν ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο, στήν συνέχεια έδειξε σφάλμα.

Έτσι κάλεσα να το ρυμουλκήσουν, για να πάει για 'σέρβις', το αυτοκίνητο βρισκόταν στο συνεργείο αντιπροσώπου Tesla για περίπου ένα μήνα! 

Στο τέλος, έλαβα μια κλήση ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για το αυτοκίνητό μου και ότι η μόνη επιλογή είναι να αλλάξω ολόκληρη την μπαταρία", είπε ο Katainen στο βίντεο του YouTube.

"Το κόστος αλλαγής της μπαταρίας θα ανερχόταν τουλάχιστον σε 20.000 € (22.000 $) και επιπλέον ήταν αναγκαίο να ζητηθεί άδεια λειτουργίας από την Tesla. τους είπα λοιπόν, ότι έρχομαι να παραλάβω το Tesla. 

Τώρα θα ανατινάξω ολόκληρο το αυτοκίνητο γιατί προφανώς δεν υπάρχει καμμία εγγύηση, ή τίποτε άλλο", πρόσθεσε.

Εδώ το συναρπαστικό βίντεο:

Mies joka räjäytti TESLANSA!! Tesla Model S & 30kg dynamiittia.

5 σχόλια:

  1. Εσείς λοιπόν Έλληνες υποψήφιοι αγοραστές, όπως καί αρκετοί άλλοι Ευρωπαίοι καί Αμερικανοί, ΣΠΕΥΣΤΕ καί αγοράστε ηλεκτρικά αυτοκίνητα.
    Των οποίων οι συσσωρευτές κοστίζουν όσο μία ...γκαρσονιέρα!!!!!
    Καί οι εγγυήσεις που τάχα παρέχουν οι εταιρείες ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ αυτό τό ζήτημα σχεδόν καθόλου.
    Ο συγκεκριμένος Φινλανδός ΔΙΚΑΙΩΣ 'βγήκε από τά ρούχα του' καί ενώπιον τηλεοπτικών συνεργείων Α Ν Ε Τ Ι Ν Α Ξ Ε τό ολοκαίνουργιο αυτοκίνητό του, αφού η εκεί αντιπροσωπεία α δ ι α φ ό ρ η σ ε γιά τό πρόβλημα που του έβγαλε τό αμάξι μόλις στά πρώτα 1.500 χιλιόμετρά του!!!!........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μην ξεχνάτε κι ότι μαζί με το αμαξάκι πήγε κι ο elon musk (έστω ως ομοίωμα) "περίπατο" και μάλιστα δύο φορές. μια που τον πέταξαν από το ελικόπτερο και δεύτερη και φαρμακερή με την έκρηξη χαχαχαχαχαχα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στη ΓΕΡΜΑΝΊΑ υπάρχει νεκροταφείο ΗΛ.ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ.
    ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΘΑ ΈΡΘΟΥΝ ΕΔΏ ΕΊΝΑΙ ΤΟ STOCK τους....

    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν θυμαμαι μετα απο το τελος ποιας χρονιας η "Ελληνικη" κυβερνηση απαγορευσε την εισαγωγη πετρελαιοκινητων και βενζινοκινητων οχηματων.

    Νομιζω στα τελη το '24.Νομιζω

    Πυραυλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ καλή κίνηση έκανε...Φαντάσου αυτό Έλληνα να γινόταν και στο αμαρτωλό κτίριο του κ@ιν@β@υλί@υ τί ωραίο βίντεο θα ήταν!!!!!!! Με όλα τα λ@μόγι@ μέσ@ το τέλειο πλάνο......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!