Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΜΑΣ ΓΙΕΝΤΓΚΕΣ: «Ο,ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΙ ΜΕ ΙΟ!»

 


3 σχόλια:

  1. συγγνώμη που βάζω το σχόλιο εδώ, αλλά στο yt περιέργως "εξαφανίζεται"

    1) εδώ ο Guido Hoffmann: https://freespirit-tv.ch/ein-impf-arzt-spricht-klartext-dr-med-guido-hofmann/
    όντως υπάρχει ομοιότητα

    2) κι εδώ σχετικά με τον Thomas Jendges:
    Wollte Chemnitzer Klinikchef mit seinem Freitod ein Zeichen setzen? Polizei dementiert
    https://de.rt.com/inland/127034-wollte-chemnitzer-klinikchef-mit-seinem-freitod-ein-zeichen-setzen/

    ο διευθυντής της κλινικής του Chemnitz, φέρεται να αυτοκτόνησε, επειδή δεν άντεχε άλλο το "συνεχές ψέμα και την εξαπάτηση σχετικά με τους δήθεν αβλαβείς m-volιασμούς".

    σύμφωνα με την Αυστριακή διαδικτυακή εφημερίδα 'Wochenblick', "κυκλοφορούν φήμες για ένα σημείωμα αυτοκτονίας" στο οποίο ο Jendges φέρεται να εξηγούσε λεπτομερώς την απόφασή του να αυτοκτονήσει.

    στην επιστολή του, ο Jendges περιέγραψε τα νέα σκευάσματα (αναφερόμενος στα m-volια) κατά του COVID-19 ως "βιολογικά όπλα" και τους m-volιασμούς "ως έγκλημα κατά της ανθρωπότητας".

    μια άλλη πληροφορία, θέλει τον Jendges να έχει συγκρουστεί με τον Δήμαρχο του Chemnitz Sven Schulze (SPD)

    σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες από πολλές διαδικτυακές πύλες, ο δήμαρχος φέρεται να είχε απειλήσει τον Jendges "αν δεν συμμορφωνόταν με την (κυβερνητική) γραμμή" και αρνείτο να προχωρήσει σε m-volιασμούς κατά του κορωνοϊού στην κλινική της πόλης.

    σύμφωνα με την ίδια αυστριακή διαδικτυακή πλατφόρμα, όπως και άλλες πηγές ("Die freie Welt") μιλούν για εκβιασμό που δεχόταν ο Jendges για μια υπόθεση χρηματισμού του 2015, και για αυτό δεχόταν πιέσεις ώστε να συναινέσει στους m-volιασμούς.


    επίσης, σχετικά με παρατήρηση σχολιαστή, ότι δεν είναι δυνατό μέσα έναν μήνα να ασχολήθηκε με αυτό το θέμα 1.500 ώρες. η μτφρ στα Αγγλικά είναι λάθος. στο βίντεο λέει τα εξής: "ich habe 1,500 Stunden in DEN LETZTEN MONATEN (τους τελευταίους μήνες) mich damit beschäftigt..."

    και όχι "in DEM LETZTEN MONAT" (τον τελευταίο μήνα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τί κακὸ ὁ φθόνος! +Επίσκοπος Αυγουστίνος.

    https://tasthyras.wordpress.com/2021/12/05/%cf%84%ce%af-%ce%ba%ce%b1%ce%ba%e1%bd%b8-%e1%bd%81-%cf%86%ce%b8%cf%8c%ce%bd%ce%bf%cf%82-%ce%b5%cf%80%ce%af%cf%83%ce%ba%ce%bf%cf%80%ce%bf%cf%82-%ce%b1%cf%85%ce%b3%ce%bf%cf%85%cf%83%cf%84%ce%af/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκπομπές Α Φ Υ Π Ν Ι Σ Ε Ω Σ !
    Κ α θ η μ ε ρ ι ν ώ ς!
    Μέ "ενέσεις" ΑΝΥΨΩΣΕΩΣ του Η Θ Ι Κ Ο Υ μας!
    (Ο δόκτωρ ...ΕΠΕΣΕ από τήν ΣΤΕΓΗ του Νοσοκομείου που εργαζόταν στήν Γερμανία καί συγκεκριμένα στήν Ανατολική Γερμανία, Σαξονία! Προφανώς "έχασε τήν ισορροπία του"!
    Π ρ ο φ α ν ώ ς ....)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!