Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021

ΠΟΛΥ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΗ Α π ο κ ά λ υ ψ η, που τ α ρ ά ζ ε ι τά παγκόσμια «νερά»!!! ( ΦΟΒΕΡΟ Β Ι Ν Τ Ε Ο! Π Ρ Ο Σ Ε Ξ Τ Ε το! )

 


Σιγά-σιγά σε όλον τον κόσμο δημιουργείται το κατάλληλο οικονομικό έδαφος γιά τήν εγκαθίδρυση παγκόσμιας κυβέρνησης, η οποία, ενδεχομένως, θα δώσει την «λύση» στο πρόβλημα που τεχνηέντως δημιουργείται, με ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ αυτό που συμβαίνει στην Κίνα και μάλλον θα προκαλέσει παγκόσμιο τσουνάμι με αρχή την Ασία.







Απαραίτητα είδη όπως για το ρύζι, το μαγειρικό λάδι, τα όσπρια και άλλα ακριβαίνουν παντού. 

Όχι μόνο στην Ευρώπη, όπως έχετε διαβάσει στα δεκάδες άρθρα του 'el.gr', αλλά και στην Ασία!

Στην Ινδία, ο πληθωρισμός απογειώθηκε. 

Στην Σρί Λάνκα υπάρχει έλλειψη τροφίμων. 

Στο Νεπάλ ο πληθωρισμός έχει αγγίξει το 'ζενίθ' 19μήνου. 

Στο Μπαγκλαντές ο πληθωρισμός σπάει 'ρεκόρ'. 

Και στο Πακιστάν ο πληθωρισμός στα τρόφιμα συντρίβει τους φτωχούς….

Η άνοδος των τιμών πλήττει τους πάντες σε ολόκληρο τον πλανήτη. 
Ωστόσο, ο πληθωρισμός θα χειροτερέψει εξ αιτίας μιας χώρας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ που θα παρακολουθήσετε παρακάτω: της Κίνας…

Η Κίνα προσθέτει στον παγκόσμιο πληθωρισμό. 

Πώς; 

Συγκεντρώνοντας τα σιτηρά του πλανήτη. 

Πόσο πολύ; 

Πάνω απ’ το μισό της παγκόσμιας προμήθειας.

Η Κίνα συγκεντρώνει πάνω από τη μισή παγκόσμια προμήθεια σιτηρών. Αυτό περιλαμβάνει το καλαμπόκι κι άλλα δημητριακά.

Αυτή την στιγμή, η Κίνα αντιπροσωπεύει λιγότερο απ’ το 20% του παγκόσμιου πληθυσμού, αλλά διαθέτει ένα απόθεμα που μπορεί να ταΐσει πάνω απ’ το 50% του πλανήτη.

Η μαζική συσσώρευση εκ μέρους της Κίνας, όπως αναφέρεται, προκαλεί μια παγκόσμια άνοδο των τιμών....


3 σχόλια:

  1. Πώς λέει ο λαός;;; δουλειά δεν ειχε ο διάολος και γ.......σε τα παιδιά του εεε μάλλον κατι τέτοιο παρόμοιο κάνει και τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ,ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ

    To 1993, o Dr. John Coleman δημοσίευσε αυτό : Τουλάχιστον 4 δισεκατομμύρια «άχρηστοι φαγάδες» θα πρέπει να εξαλειφθούν μέχρι το 2050

    Από το βιβλίο: ‘The Conspirator’s Hierarchy: The Story of Committee of 300‘ (‘Η Ιεραρχία των Συνωμοτών- Η ιστορία της Επιτροπής των 300’)του Dr. John Coleman (πρώην αναλυτή πληροφοριών της MI-6), που δημοσιεύτηκε το 1993:
    Τουλάχιστον 4 δισεκατομμύρια «άχρηστοι φαγάδες» θα εξαλειφθούν μέχρι το έτος 2050 μέσω περιορισμένων πολέμων, οργανωμένων επιδημιών θανατηφόρων ασθενειών ταχείας δράσης και πείνας. Η ενέργεια, η τροφή και το νερό θα διατηρηθούν σε επίπεδα διαβίωσης για τη μη ελίτ, ξεκινώντας από τους λευκούς πληθυσμούς της Δυτικής Ευρώπης και της Βόρειας Αμερικής και στη συνέχεια θα εξαπλωθούν σε άλλες φυλές.

    Ο πληθυσμός του Καναδά, της Δυτικής Ευρώπης και των Ηνωμένων Πολιτειών θα αποδεκατιστεί ταχύτερα απ’ ό,τι στις άλλες ηπείρους, μέχρι ο παγκόσμιος πληθυσμός να φτάσει σε ένα διαχειρίσιμο επίπεδο 1 δισεκατομμυρίου, εκ των οποίων τα 500 εκατομμύρια θα αποτελούνται από την κινεζική και την ιαπωνική φυλή, που επιλέγονται επειδή είναι άνθρωποι που έχουν υποταχθεί επί αιώνες και που έχουν συνηθίσει να υπακούουν στην εξουσία χωρίς αμφισβήτηση». (σελ. 105 – Η ιεραρχία των συνωμοτών: Η ιστορία της Επιτροπής των 300)

    Για τους ανθρώπους που κατέχουν και διοικούν τον πλανήτη, η ανθρωπότητα έχει γίνει ένα νεκρό βάρος εκτός από υπηρέτες και σκλάβους του σεξ. Παρακάτω, ο πληροφοριοδότης της MI-6, John Coleman, περιγράφει το τελικό παιχνίδι του Covid: Μια επιστροφή στη φεουδαρχία, όπου ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι θα υπηρετούν τους υπερπλούσιους.

    «Οι μάζες που δεν ανήκουν στην ελίτ θα υποβιβαστούν στο επίπεδο και τη συμπεριφορά ελεγχόμενων ζώων χωρίς δική τους βούληση και εύκολα ρυθμιζόμενων και ελεγχόμενων. Ο γάμος θα τεθεί εκτός νόμου και δεν θα υπάρχει οικογενειακή ζωή όπως την ξέρουμε. Τα παιδιά θα απομακρύνονται από τους γονείς τους σε νεαρή ηλικία και θα ανατρέφονται από κηδεμόνες ως κρατική ιδιοκτησία».

    https://kanenazori.com/2021/12/25/coleman-axristoi_fagades/

    -------------

    CONSPIRATORS HIERARCHY: THE STORY OF THE COMMITTEE OF 300 Dr. John Coleman
    ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ
    https://en.calameo.com/read/000356274b25ed47f3ab7


    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δέν θά προλάβουν νά εφαρμόσουν τά αντίχριστα σχέδιά τους.
    Ο ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ΘΑ ΣΩΣΕΙ Π Α Λ Ι
    ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!