Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021

Σ ο β α ρ ά τώρα; Δέν μας έφθανε ο "ξαφνικός" ιός, θά μας φέρουν καί ..."ΕΞΩΓΗΪΝΟΥΣ" ;


Η NASA στρατολογεί 24 θεολόγους (!!!!....) για να αξιολογήσουν, πως ο κόσμος θ’ αντιδρούσε στην ανακάλυψη εξωγηΐνων!

Aυτό είναι το επόμενο  δ υ σ τ ο π ι κ ό   αφήγημα που θ΄ ανεβάσει το παγκόσμιο κατεστημένο προσεχώς.




Κάποτε το 'σινεμά' μετέφερε μια πραγματική ιστορία, τώρα η ζωή καλείται να ενσαρκώσει το κάθε ουτοπικό σενάριο του Χόλλυγουντ. 

Άλιενς….

Και βέβαια για τη σωτηρία της γης από την πλανητική "απειλή", θα χρειαστεί μία παγκόσμια διακυβέρνηση για να δώσει τήν μάχη υπέρ της ανθρωπότητος….

Η ΝΑSA στρατολογεί θεολόγους. 


Η ΝΑSA αναλαμβάνει και επίσημα τώρα την αλλοίωση των θρησκευτικών πεποιθήσεων ανά τον κόσμο....Και UFOλόγοι….

Η Υπηρεσία στρατολογεί 24 θεολόγους για να αξιολογήσουν πώς θα αντιδρούσε ο κόσμος στην ανακάλυψη εξωγήϊνης ζωής σε μακρινούς πλανήτες και πώς θα μπορούσε να αλλάξει την αντίληψή μας για τους θεούς και τήν δημιουργία.

Η NASA προσλαμβάνει 24 θεολόγους για να συμμετάσχουν στο πρόγραμμά της στο Κέντρο Θεολογικής Έρευνας (CTI) στο Πανεπιστήμιο Πρίνστον.




Η ομάδα θα αξιολογήσει πώς θα αντιδράσουν οι άνθρωποι εάν βρεθεί εξωγήϊνη ζωή σε άλλους πλανήτες και πώς η ανακάλυψη θα επηρεάσει τις ιδέες μας για τους θεούς και τη δημιουργία.


Ο Δρ Andrew Davison, ιερέας και θεολόγος στο Πανεπιστήμιο του Cambridge με διδακτορικό στήν βιοχημεία από την Οξφόρδη, είναι μεταξύ των 24 θεολόγων....


Αυτός πιστεύει ότι πλησιάζουμε περισσότερο στο να βρούμε ζωή σε άλλους πλανήτες.

Ο οργανισμός προσλαμβάνει 24 θεολόγους για να συμμετάσχουν στο πρόγραμμά του στο Κέντρο Θεολογικής Έρευνας (CTI) στο Πανεπιστήμιο Πρίνστον στο Νιου Τζέρσεϊ, στο οποίο η NASA χορήγησε 1,1 εκατομμύρια δολλάρια το 2014.

Το CTI περιγράφεται ως οικοδόμηση «γέφυρων κατανόησης με τη σύγκληση θεολόγων, επιστημόνων, μελετητών και πολιτικών για να σκεφτούν μαζί – και να ενημερώσουν την οπτική του κοινού – για τις παγκόσμιες ανησυχίες»...

Το πρόγραμμα στοχεύει να απαντήσει σε ερωτήσεις που μας έχουν μπερδέψει από την αρχή του χρόνου, όπως τι είναι ζωή; 

Τι σημαίνει να είσαι ζωντανός; ( α μάλιστα δεν είναι δεδομένο;) 

Πού τραβάμε τήν γραμμή μεταξύ του ανθρώπου και του εξωγήϊνου; 

Ποιες είναι οι δυνατότητες για ζωή σε άλλα μέρη;

Τώρα που η NASA έχει δύο οχήματα 'ρόβερς' στον Άρη, αρκετούς ανιχνευτές σε τροχιά γύρω από τον Δία και τον Κρόνο και πρόκειται να εκτοξεύσει αύριο το τηλεσκόπιο James Web που μελετά τον σχηματισμό γαλαξιών, αστεριών και πλανητών στο σύμπαν, φαίνεται ότι ο οργανισμός ελπίζει ότι βρίσκεται στο σωστό δρόμο για την ανακάλυψη της ζωής έξω από τη Γη.

Now that NASA has two rovers on Mars (pictured is the Perseverance rover), several probes orbiting Jupiter and Saturn and is set to launch the James Web Telescope tomorrow it seems that the agency is hopeful it is on the right path to discovering life outside of Earth



Μελέτες και έρευνες έχουν δείξει, ότι οι Χριστιανοί των ΗΠΑ είναι λιγότερο πιθανό να πιστεύουν ότι υπάρχει ζωή σε άλλους πλανήτες, αλλά ο Ντέϊβινσον δεν είναι ο μόνος «πιστός» που δεν πιστεύει ότι η ιδέα των εξωγηΐνων είναι αδύνατη.

Η Duilia de Mello, αστρονόμος και καθηγήτρια φυσικής στο Καθολικό Πανεπιστήμιο, είπε ότι έχει αρκετούς ιεροδιδασκάλους στις τάξεις της, που συχνά θέτουν θεωρητικά ερωτήματα σχετικά με την ευφυή ζωή στο σύμπαν.

«Αν είμαστε τα προϊόντα της δημιουργίας, γιατί δεν θα μπορούσαμε να έχουμε ζωή να εξελίσσεται και σε άλλους πλανήτες; 
Δεν υπάρχει τίποτα που να λέει το αντίθετο», είπε ο de Mello στην Washington Post τον Αύγουστο.

Aυτά αναφέρει η εφημερίδα 'dailymail' παραμονές Χριστουγέννων στις 24/12/21 κάτι μου θυμίζει αυτό.

2 σχόλια:

  1. Σεβαστέ διαχειριστά του site , προτείνω vα μειωθούν τα καθημερινά σχόλια σε μονοψήφιο αριθμό ούτως ώστε ν'αποφεύγουμε τον διαδικτυακό "συνωστισμό" για να είμαστε σίγουροι ότι θα είμαστε υγιείς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρώτη φορά διαβάζω σέ blog, νά μειώσει ό διαχειριστής του τά σχόλια γιά νά έχουμε τήν...υγειά μας.
    Μήπως έχεις σαλτάρει 3:38 μ.μ.?
    τί παπαριές είναι αυτά τά κουφά πού γράφεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!