Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022

Δικηγόρος επιτίθεται κατά του Γαλλικού Δημοσίου, καθώς εκπροσωπεί 13χρονο, που ΕΧΑΣΕ ΤΟ 90% όρασεώς του (!) μετά την α΄δόση Pfizer!!!!! Καί καθώς η σύμβαση της εταιρίας με το κράτος, της παρέχει το .....α κ α τ α δ ί ω κ τ ο. ( B I N T E O }

ΤΥΦΛΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ!
ΑΚΟΥΝΕ ΟΙ ..."ΕΙΔΙΚΟΙ" ΕΔΩ 
ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΝΕΡΟΥ ; ; ; 

Δικηγόρος επιτίθεται κατά του Γαλλικού Δημοσίου, καθώς εκπροσωπεί 13χρονο που έχασε το 90% όρασεώς του μετά την α΄δόση Pfizer!!!



Και καθώς η σύμβαση της εταιρίας με το κράτος, της παρέχει το ... α κ α τ α δ ί ω κ τ ο! 

Αυτά στο γαλλικό κρατικό κανάλι 'France 3'.



Κρατικό σκάνδαλο; 

Η Pfizer δεν ευθύνεται σε περίπτωση δυσμενών επιπτώσεων/παρενεργειών του εμβολίου, σύμφωνα με ρήτρα της σύμβασης που υπογράφηκε με το Γαλλικό Δημόσιο. 

Ο δικηγόρος Me Lanzarone, επιτίθεται στην εταιρεία για λογαριασμό του πελάτη του, ενός 13χρονου παιδιού που έχασε το 90% της όρασής του μετά την πρώτη δόση.

Αποποίηση ευθυνών σημαίνει ανευθυνότητα!


To θαύμα της Pfizer… έκανε όχι τον τυφλό να δει αλλά τον υγιή να χάσει το φως του..και μάλιστα παιδί. 
Aυτό το πειραματικό εμβόλιο κατέστησαν υποχρεωτικό.

4 σχόλια:

  1. να μπορούσε κανείς να πάρει ένα τηλέφωνο τον Θεό και να Τον ρωτήσει, χωρίς θράσος. χωρίς θυμό. χωρίς να του πει ότι Εκείνος φταίει σε κάτι. απλά ένα παραδομένο γιατί.
    γιατί και τα παιδιά;
    δεν Του ζητάμε για μας. απλά να κάνει κάτι να σταματήσουν να σκοτώνουν τα παιδιά.
    άλλο παιδάκι σήμερα. Στ' δημοτικού.
    γιατί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατά τά γραφόμενα, η απομάκρυνση από Τόν Θεό, τήν Πίστη, όσα μας παρέδωσαν οι Πατέρες καί η Αγία Γραφή, μαζί μέ τήν αποστασία των ανθρώπων έχει καί τίς συνέπειές της, συχνότατα στήν διάρκεια της Ιστορίας συντριπτικές....
    Νά έχουμε σύν Θεώ ΜΕΤΑΝΟΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας αλλά δεν βοηθάει την καρδιά σου να ξέρεις ότι άλλο ένα παιδάκι κινδυνεύει. συγγνώμη πολύ αν ακούγομαι αγενής. δεν το εννοώ.

      Διαγραφή
    2. καλό μήνα και συγγνώμη. ήμουν απρεπής

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!