Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022

ΓΙΑΤΙ κάθε θεραπεία γιά τόν ιό, τήν ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ οι κυβερνήσεις ; ; ; ΔΕΙΤΕ τόν Ελβετό βιοφυσικό που ...ΚΥΝΗΓΟΥΝ!

 Rumble — Why is every cure for covid, forbidden by governments ? ? ?

Επεξηγεί ο Ελβετός βιοφυσικός Ανδρέας Κάλκερ:

Forbidden Cure - Andreas Kalcker





https://rumble.com/vhrnh9-forbidden-cure-andreas-kalcker.html

7 σχόλια:

  1. Σχόλιο Ανώνυμου σχολιαστή (29 – 11 – 2022, ώρα 22:34) – αίτημα για μτφρ. του βίντεο

    (από τον πρόλογο)
    Κορυφαίος επιστήμονας – Αυτή είναι η Νέα Τάξη Πραγμάτων

    Βιοφυσικός Andreas Kalcker: «ΟΙ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥΝ»
    Ο βιοφυσικός Andreas Kalcker είναι ένας κορυφαίος επιστήμονας διεθνώς, που εργάζεται με πάνω από 5000 ιατρούς σε σχεδόν 30 χώρες. Έχει αναπτύξει μια 100% αποτελεσματική θεραπεία για τον Covid-19 και όλες τις παραλλαγές του.

    Ωστόσο, αυτός ο επιστήμονας λογοκρίθηκε σε όλες τις πλατφόρμες. Το βιβλίο του αφαιρέθηκε από την Amazon, οι λογαριασμοί του σε Facebook, Twitter, LinkenIn και PayPal σβήστηκαν, και ακόμη και ο επιστημονικός λογαριασμός του κατέβηκε από το Research
    Gate. Ως αποτέλεσμα, η ασφαλής, αποτελεσματική, και φθηνή θεραπεία για τον Covid κρατήθηκε κρυφή από την ανθρωπότητα.

    Σε αυτό το αφυπνιστικό βίντεο μαθαίνετε για αυτήν την σωτήρια θεραπεία, που όμως καταστέλλεται.


    -----------------------------------------------------------------------------------
    (σήμα εκπομπής): ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ - ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ – ANDREAS KALCKER – ΑΝΕΠΤΥΞΕ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID – 100% ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ – ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΙΑΤΡΟΥΣ – ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ;
    StopWorldControl.com

    -----------------------------------------------------

    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID;

    Ένας παγκοσμίου φήμης επιστήμονας από την Ελβετία, ανέπτυξε μια θεραπεία για τον Covid-19, και όλες του τις παραλλαγές, που όχι μόνο έχει 100% αποτελεσματικότητα, αλλά είναι επίσης απολύτως ασφαλής και εκπληκτικά φθηνή.

    Γεια σας! Είμαι ο David Sorensen από το StopWorldControl.com

    Στην Βολιβία, ένα έθνος στην Νότιο Αμερική, πέθαιναν καθημερινά περί τους 100 ανθρώπους εξαιτίας του Covid-19.
    Στην πόλη Guayaquil του Ισημερινού, είχε μολυνθεί κυριολεκτικά κάθε οικογένεια. Δεν φαινόταν να υπάρχει πουθενά ελπίδα. Ο θάνατος καραδοκούσε σε κάθε γωνιά.

    Μέχρι που ο βιοφυσικός Δρ. Andreas Kalcker άρχισε να κουράρει τους ανθρώπους με ένα πολύ απλό διάλυμα: διοξείδιο του χλωρίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. (β'μέρος)

      Σε τέσσερεις ημέρες κάθε ασθενείς ανάρρωσε. Μάλιστα, θεσπίστηκε και ένας νόμος που επέτρεπε την θεραπεία με διοξείδιο του χλωρίου πανεθνικά, και από 100 θανάτους την ημέρα, ο αριθμός μειώθηκε ουσιαστικά σε μηδενικούς.

      Ποια είναι, λοιπόν, αυτή η καταπληκτική θεραπεία που ανέπτυξε ο συγκεκριμένος επιστήμονας;

      Μπορείτε να μάθετε τα πάντα για αυτήν σε αυτό το βίντεο.

      Δρ. Andreas Kalcker: Λοιπόν, ουσιαστικά, κάνω εδώ και πάνω από 13 χρόνια έρευνα επάνω σε μία συγκεκριμένη ουσία – το διοξείδιο του χλωρίου. Αυτή η ουσία έχει θεαματικά αποτελέσματα όταν την χρησιμοποιήσεις ως θεραπεία. Αυτό που πραγματικά κάνει, είναι ότι από τη μία πλευρά, αυξάνει το οξυγόνο μέσα στο αίμα, ενώ από την άλλη, εξουδετερώνει τα παθογόνα.

      Ασχέτως αν πρόκειται για ιό, μύκητα ή μικρόβιο, επειδή το κάνει δια μέσου της οξείδωσης, που σημαίνει ότι είναι ένα είδος ηλεκτροσόκ ή καυτηριασμού.

      Κανένα βακτήριο δεν μπορεί να είναι ανθεκτικό σε αυτό. Πρόκειται για μία πολύ μικρή οξείδωση αλλά με τεράστιο αποτέλεσμα, καθώς η οξείδωση είναι αρκετά μεγάλη να εξουδετερώσει έναν ιό, αλλά όχι πολύ μεγάλη για να βλάψει τα κύτταρα.

      Αρχικά, διεξήγαγα τον Απρίλιο, τα πρώτα προκαταρκτικά τεστ στην πόλη Guayaquil του Ισημερινού, η οποία ήταν και η πόλη εκείνη που είχε χτυπηθεί τόσο πολύ από θανάτους.

      Στην πόλη υπήρχαν ήδη περισσότεροι από 15,000 θάνατοι. Έτσι, βασικά, κάθε οικογένεια είχε μολυνθεί.

      Το Πρωτόκολλο του Ελσίνκι, παράγραφος 37, δηλώνει ξεκάθαρα, ότι κάθε ιατρός μπορεί να χρησιμοποιήσει ο,τιδήποτε αυτός κρίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί, αν δεν υπάρχει άλλο διαθέσιμο φάρμακο.

      Ίσως υπάρχουν κανόνες που το απαγορεύουν, όπως ο FDA ή κάποια άλλη αρχή σε μια χώρα, αλλά εδώ μιλάμε για υπερεθνικούς νόμους, όπως τα Ανθρώπινα Δικαιώματα.

      Ο Νόμος για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα δηλώνει ξεκάθαρα ότι οι άνθρωποι έχουν δικαίωμα στην ζωή και ακόμη και ο ΟΗΕ λέει ότι ο ιατρός μπορεί να χρησιμοποιήσει οποιαδήποτε θεραπεία. Συνεπώς, υπάρχει μια νομική βάση για την χρήση αυτής της ουσίας, ακόμη και αν δεν έχει εγκριθεί.

      Έτσι λοιπόν, διεξήχθη η πρώτη κλινική δοκιμή.

      Εκείνη την εποχή, είχαν 104 ασθενείς και το 97% θεραπεύτηκε μέσα σε 4 ημέρες.

      Τώρα έχουμε αποδείξεις, και μπορούμε να πούμε ότι στην Φάση 1 και Φάση 2, ή 2Α, είχαμε 100% επιτυχία σε κάθε περιστατικό

      Διαγραφή
    2. (γ' μέρος)

      Αυτό που συνέβαινε εκείνη την εποχή στην Βολιβία ήταν πολύ άσκημο. Γιατί θα πρέπει να θυμόμαστε ότι η χώρα είχε πάνω από 100 νεκρούς κάθε ημέρα – όχι κρούσματα αλλά νεκρούς. Και πρόκειται για μια μικρή χώρα με πληθυσμό 12 εκατομμυρίων ανθρώπων.

      Και αυτό που συνέβη εκεί ήταν ότι το δοκίμασαν πρώτα στην αστυνομία και τον στρατό, με την Δρ. Calisperis, η οποία συνεργαζόταν μαζί μας.

      Η θεραπεία είχε μεγάλη επιτυχία στον στρατό και την αστυνομία, γιατί πραγματικά λειτουργούσε, και έτσι είπαν: «Εντάξει, ας το κάνουμε νόμο, γιατί δεν έχουμε χρόνο να περιμένουμε και να βλέπουμε τον κόσμο να πεθαίνει.»

      Καθώς άρχισαν να αρρωσταίνουν και πολιτικοί, έλαβαν και αυτοί την θεραπεία. Μάλιστα, τους έσωσε ένας στρατιωτικός ιατρός. Είπαν λοιπόν: «Πρέπει να γίνει νόμος!»

      Και βλέπουμε το ποσοστό θανάτου από τους 100 νεκρούς την ημέρα, μέσα σε δύο μήνες ναπέφτει ουσιαστικά στο μηδέν.

      Έχουμε οργανώσει μια ομάδα στην οποία συμμετέχουν 20 χώρες, και ονομάζεται COMUSAV.com Αριθμεί πάνω από 4000 γιατρούς, οι οποίοι χρησιμοποιούν την μέθοδο σε περισσότερες από 22 χώρες τώρα, για να είμαι περισσότερο συγκεκριμένος.

      Έχουμε καταγράψει περισσότερες από 20,000 περιπτώσεις [ίασης] με θετικό και αρνητικό τεστ PCR μετά από μόνο 4-7 ημέρες. Συνεπώς, είναι γεγονός. Επίσης γεγονός είναι ότι πρέπει να σώζουμε ζωές και αυτό είναι το πραγματικά σημαντικό.

      Υπάρχουν δύο τύποι ανθρώπου: οι άνθρωποι που θέλουν να σωθούν και εκείνοι που ακολουθούν σαν «πρόβατα» και εμβολιάζονται. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για την ζωή του.

      Γιατί άραγε δεν ακούμε για αυτή την θαυματουργή θεραπεία του Covid στις ειδήσεις των ΜΜΕ;

      Και γιατί δεν αναφέρεται στα πρωτοσέλιδα όλων των εφημερίδων;

      Γιατί φυλάσσεται κρυφό από την ανθρωπότητα;

      Και γιατί και κάθε άλλη θεραπεία για τον Covid, όπως η υδροξυχλωροκίνη, η βουδεσονίδη (κορτικοστεροειδές), το [πόσιμο] υπεροξείδιο του υδρογόνου [35%] και η ιβερμεκτίνη, καταστέλλονται;

      Και γιατί ένα πειραματικό, επικίνδυνο για την ζωή εμβόλιο που μετατρέπει το DNA επιβάλλεται επάνω στην ανθρωπότητα ως η μοναδική λύση;

      Διαγραφή
    3. (μέρος δ')

      Dr. Kalcker: Λοιπόν, υπάρχουν οι φαρμακοβιομηχανίες που θέλουν να πουλήσουν με κάθε τρόπο τα m-volια. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΔΗΜΙΑ – έχουμε ΠΛΑΝΔΗΜΙΑ. Πρόκειται για μια σχεδιασμένη μάστιγα.

      Το βιβλίο μου απαγορεύτηκε από την Amazon, το κανάλι μου στο YouTube καταργήθηκε εν ριπή οφθαλμού. Ακόμη και η σελίδα μου στο Facebook σβήστηκε, και μου έκλεισαν τους λογαριασμούς μου στο PayPal.
      Και το χειρότερο, με έσβησαν ακόμη και από το Research Gate, όπου ήμουν.

      Θα πρέπει να καταλάβουμε ότι η Big Tech έχει απλά την δύναμη να σβήσει ο,τιδήποτε θέλουν και όπου θέλουν.

      Sorensen: Και γιατί το κάνουν αυτό; Ποιά είναι η μεγαλύτερη ατζέντα που κρύβεται πίσω από αυτό;

      Dr. Kalcker: Αυτό είναι εύκολο, παραείμαστε πολλοί σε αυτό τον κόσμο.

      Sorensen: Πες το πάλι;

      Dr. Kalcker: Αυτό είναι εύκολο, παραείμαστε πολλοί σε αυτό τον κόσμο. Δεν μας χρειάζονται, γιατί [λ.χ.] σε 10 χρόνια, τα αυτοκίνητα θα κινούνται από μόνα τους. Με την Τεχνητή Νοημοσύνη, δεν θα χρειάζεσαι ταξιτζήδες, δεν θα χρειάζεσαι φορτηγατζήδες, δεν θα χρειάζεσαι αγρότες, γιατί όλα θα λειτουργούν αυτόματα. Οι γιατροί επίσης δεν θα χρειάζονται, γιατί η διάγνωση θα γίνεται από την Τεχνητή Νοημοσύνη.
      Και οι δικηγόροι θα μειωθούν, γιατί η τεχνητή νοημοσύνη είναι ταχύτερη, και ούτω καθεξής.

      Η παρουσία της τεχνητής νοημοσύνης θα είναι μαζική, κατά συνέπεια, πρόκειται για μια Μεγάλη Επαναφορά και αυτό είναι ξεκάθαρο.

      Η πανδημία από μόνη της είναι η εισαγωγή στην Νέα Τάξη Πραγμάτων, που έχει ανακοινωθεί εδώ και καιρό και θα τεθεί σε εφαρμογή. Και αυτή είναι η ατζέντα τους: Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ. Και ναι, όντως πιστεύω ότι έχουν μια ατζέντα, ΑΛΛΑ ΝΑΙ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΒΙΟΧΗΜΙΚΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ.

      Ιδιαιτέρως, συνάντησα μεγάλη βοήθεια από την πλευρά του στρατού σε πολλές χώρες, που συμφωνούν απολύτως, γιατί ο ρόλος του στρατού αυτός είναι να υπερασπίζεται την χώρα του. Ο στρατός είναι ένας πατριωτικός θεσμός. Δεν έχει σημασία αν είσαι από τις ΗΠΑ ή την Βολιβία. Δεν έχει σημασία, πρόκειται για την χώρα σου. Και είναι πολύ λυπηρό να βλέπεις
      τους συναδέλφους σου να πεθαίνουν.

      Διαγραφή
    4. (μέρος ε')

      Ως στρατιώτης δεν θέλεις να εγκαταλείψεις κανένα στο πεδίο της μάχης. Αλλά δεν υπάρχει σφαίρα για την συγκεκριμένη μάστιγα.
      Έτσι λοιπόν, σας δίνω μία λύση. Μία απλή λύση, γιατί απλώς πρόκειται για γνώση. Δεν παράγω κάποια ουσία. Δεν πουλώ κάποια ουσία. Πρόκειται για μια γνώση που ήδη είναι εκεί έξω και που την χρησιμοποιούν. Θα δούμε τί θα μας διδάξει ο χρόνος.

      Η οργάνωση COMUSAV αποτελείται κυρίως από γιατρούς αλλά και από δικηγόρους. Έτσι λοιπόν, οι σημερινοί στρατιώτες είναι οι δικηγόροι, και ο νόμος δηλώνει ξεκάθαρα ότι δεν μπορείς να χορηγήσεις ΚΑΜΙΑ ΟΥΣΙΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΝ ΕΠΙΓΝΩΣΕΙ
      ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΟΥ. Κάτι τέτοιο, πρώτον, αντιβαίνει στα ανθρώπινα δικαιώματα και στον Κώδικα της Νυρεμβέργης.

      Είμαι γεννημένος Γερμανός, παρόλο που το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου το έζησα στην Ισπανία. Ωστόσο, ως Γερμανός γνωρίζεις πολύ καλά ότι οι Ναζί διεξήγαγαν φριχτές δοκιμές,ιδιαίτερα οι γιατροί στα στρατόπεδα συγκέντρωσης κατά των Εβραίων. Τους
      χρησιμοποιούσαν ως πειραματόζωα και τους σκότωναν.

      Στις δίκες της Νυρεμβέργης οι γιατροί έλεγαν: «Όχι, εμείς ακολουθούσαμε εντολές.»

      Λυπάμαι που θα σας το πω, αλλά δεν πάει έτσι.

      Συνεπώς, όποιος πράττει κάτι τέτοιο, ακόμη και αν H PFIZER ΕΧΕΙ ΑΠΑΛΛΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ, OΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΧΟΡΗΓΕΙ ΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΘΑΝΕΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ, ΘΑ ΔΙΩΧΘΕΙ ΓΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ.

      ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ, ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ Ε Κ Τ Ε Λ Ε Σ Τ Η Κ Α Ν .

      Γιατί ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΑΣΥΛΙΑΣ – Π Ο Τ Ε!

      Η ομάδα των δικηγόρων μας μεγαλώνει. Έχουμε και έναν αρμοστή για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Έχουμε επίσης ιατρούς και επιστήμονες που βρίσκονται στην Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, πανεπιστημιακούς καθηγητές του Διεθνούς Δικαίου, συνεπώς
      κατέχουν πολύ υψηλές θέσεις. Θα ήταν τέλειο να αποκτήσουμε ακόμη περισσότερους γιατρούς και δικηγόρους. Έτσι λοιπόν είναι όλοι τους ευπρόσδεκτοι.

      Sorensen: Υπάρχουν ακόμη τόσα πολλά να πει κανείς για αυτό. Υπάρχει ελπίδα για τον κόσμο, υπάρχει θεραπεία για την ανθρωπότητα.

      Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά, τότε πηγαίνετε στο: stopworldcontrol.com και βεβαιωθείτε ότι εγγραφήκατε, ώστε να λαμβάνετε τα δωρεάν email μας.

      Θα λάβετε πολύ δυνατές πληροφορίες που θα σας δείξουν τί πραγματικά συμβαίνει σε αυτό τον κόσμο, και θα σας επιτρέψουν να αμυνθείτε, προστατεύοντας τον εαυτό σας, τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά και τον κόσμο ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ
      ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

      Μπείτε και εγγραφείτε στο : StopWorldControl.com



      (σήμα εκπομπής) :
      ΑΦΥΠΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ

      ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

      ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΦΥΛΛΑΔΙΑ

      ΓΡΑΨΤΕ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ

      ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

      ΜΑΖΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!

      ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΠΡΟ.

      ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ: StopWorldControl.com

      Διαγραφή
  2. Κορυφαίοι γιατροί επικρίνουν την αμερικανική επιδημιολογική πολιτική στο Covid

    Στις 24 Ιανουαρίου 2022 ο γερουσιαστής Ρον Τζόνσον προσκάλεσε μια ομάδα διάσημων γιατρών και εμπειρογνωμόνων της ιατρικής στη Γερουσία των ΗΠΑ για να δώσουν μια διαφορετική οπτική για την παγκόσμια αντιμετώπιση της πανδημίας, την τρέχουσα γνώση σχετικά με την πρώιμη εξωνοσοκομειακή και την νοσοκομειακή θεραπεία, την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια των εμβολίων, τι πήγε καλά, τι πήγε άσχημα, τι πρέπει να γίνει τώρα και τι πρέπει να αντιμετωπιστεί μακροπρόθεσμα.
    Αποσπάσματα.

    https://oimaskespeftoun.blogspot.com/2022/01/covid_31.html?showComment=1643684379037#c5040252994024742556

    ---------------------

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ BINTEO ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ

    Βιολογικό Όπλο? Στοχεύει Συγκεκριμένες Ομάδες

    ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ - ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΩΡΑ ΌΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ, ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΔΟΣΕΙΣ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ!

    https://diodotos-k-t.blogspot.com/2022/01/blog-post_30.html



    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νέα επιστημονική έρευνα δείχνει ότι τα εμβόλια Covid-19 αναπτύσσουν μια νέα μορφή AIDS

    Ο Δρ. Δρ. Peter McCullough,
    ο οποίος συνέγραψε τη μελέτη
    με τον Dr. Αντώνης Κυριακόπουλος,
    ο Δρ. Greg Nigh και
    η Δρ. Η Stephenie Sennef
    παρείχε επίσης στοιχεία για αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών στο σύστημα
    αναφοράς ανεπιθύμητων ενεργειών του εμβολίου (VAERS)
    για να υποστηρίξει τα συμπεράσματά τους.

    Στην εργασία τους, η ομάδα επιστημόνων εξετάζει την επιστημονική βιβλιογραφία που υποδηλώνει ότι ο εμβολιασμός με εμβόλιο mRNA Covid-19 πυροδοτεί μια σειρά βιολογικών γεγονότων που όχι μόνο διαφέρουν από εκείνα που προκαλούνται από φυσική μόλυνση, αλλά είναι αντιπαραγωγικά με διάφορους τρόπους τόσο για τη σύντομη και μακροπρόθεσμη απόδοση του ανοσοποιητικού συστήματος και φυσιολογική κυτταρική λειτουργία.

    https://greek-dutch-truth.blogspot.com/2022/01/nea-epistimoniki-ereuna-deixnei-oti-ta-embolia-covid-19.html

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!