Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022

Dr.V.Zelenko: «Μέχρι το 2026 κάθε άνθρωπος, θά μ α ρ κ ά ρ ε τ α ι μέ ένα ψηφιακό αναγνωριστικό....» ( 2 ΒΙΝΤΕΟ )

 


Σόκαρε τους πάντες, με τις καταγγελίες του, ο (υπερπολύτεκνος) Dr. Vladimir Zelenko, o οποίος έχει ταχθεί πολλές φορές κατά των μαζικών εμβολιασμών για τον κορωνοϊό. 


Ο αντισυστημικός γιατρός, ο οποίος έχει έρθει σε σύγκρουση με τις μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες και, ως εκ τούτου, με το ιατρικό κατεστημένο και είναι γνωστός για την προώθηση ενός κοκτέιλ τριών φαρμάκων υδροξυχλωροκίνης, θειικού ψευδαργύρου και αζιθρομυκίνης ως μέρος μιας πειραματικής εξωτερικής θεραπείας για τον COVID-19 προχώρησε σε τρομερές καταγγελίες. 

Όσα είπε ο V.Zelenko:

«Ο Klaus Schwab, επικεφαλής του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ, και θα δείξω λέει ότι μέχρι το 2026, όταν η ιατρική θα αρχίσει να γίνεται αφερέγγυα, κάθε άνθρωπος θα μαρκάρεται με ένα ψηφιακό αναγνωριστικό.

Και εδώ είναι ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, από τις ΗΠΑ, που περιγράφει την τεχνολογία που υπάρχει ήδη στα εμβόλια και μπορούν να μετρήσουν τα βιομετρικά σας δεδομένα και να μεταδώσουν αυτές τις πληροφορίες με την τοποθεσία σας σε τρίτο ενδιαφερόμενο.

Δεν είναι επιστημονική φαντασία ιδού ο αριθμός ευρεσιτεχνίας! Είναι πολύ δύσκολη στο διάβασμα, πρόκειται για 50 σελίδες μηχανικής νανοτεχνολογίας αλλά αν το κοιτάξετε και το μελετήσετε αρκετά διεξοδικά, θα δείτε ότι αυτό ισχύει».

 

https://www.pronews.gr/kosmos/1052444_drvzelenko-mehri-2026-kathe-anthropos-tha-markaretai-me-ena-psifiako-anagnoristiko

2 σχόλια:

  1. ΔΕΝ θα προλάβουν να ολοκληρώσουν τα βρ@μοσχέδιά τους να μην γράφουμε συνέχεια τα ίδια θα τους προλάβει κάτι άλλο που δεν θα τους αρέσει καθόλου...
    Η μάχη του καλού με του κακού είναι διαρκείς και τελειώνει μόνο με την εφαρμογή τις Αποκαλύψεως του Αγίου Ιωάννου...
    Ο εχων ώτα ακουέτο..?..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστά.
    (Από τήν στιγμή που η μάχη είναι μία, άρα ενικός αριθμός, είναι διαρκής μέ 'η' καί όχι στόν πληθυντικό μέ 'ει'. Τό 'ακουέτω' είναι προστακτική καί θέλει πάντοτε 'ω' στό τέλος. Νά είστε πάντα καλά μέ υγεία.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!